poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/8/15 #1 من کس دیگه ای رو یادم نیومد اگه کسی هست که من از قلم انداختم بگید در ضمن اگه دلیلی واسه اینکه کدوم مجری بهتره دارید بگید
من کس دیگه ای رو یادم نیومد اگه کسی هست که من از قلم انداختم بگید در ضمن اگه دلیلی واسه اینکه کدوم مجری بهتره دارید بگید
rainman کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 1,379 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نيشابور 2011/8/15 #2 پاسخ : بهترین مجری تلویزیون عادل: مسلطه، باكلاسه، :) زبانش عاليه، برنامه هاش خلاقيت داره، :) اصن آدم احساس ميكنه دل ميسوزونه واسه فوتبال اين مملكت!(يه كمي ديوانس!) :-&
پاسخ : بهترین مجری تلویزیون عادل: مسلطه، باكلاسه، :) زبانش عاليه، برنامه هاش خلاقيت داره، :) اصن آدم احساس ميكنه دل ميسوزونه واسه فوتبال اين مملكت!(يه كمي ديوانس!) :-&
Spacegirl کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 234 امتیاز 8,156 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد برنز کشوری نجوم دوره نهم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2011/8/15 #3 پاسخ : بهترین مجری تلویزیون احسان كه ماه عسلو خيلي خوب اجرا ميكنه. هر وقتم نبود گند خورد به ماه عسل
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/8/15 #4 بهترین مجری سالومه کسری (این وری مجری آدم نداشتیم) ها این مجری نیمروز خوب بودا
مهرناز کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,051 امتیاز 3,246 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر NeYshaBerliN دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2011/8/15 #5 پاسخ : بهترین مجری تلویزیون خوب هر مجری ای واسه یه برنامه ای خوبه...شما فک کن عادل فردوسی پور بیاد بشه مجری ماه عسل... یا احسان علیخانی بشه مجری برنامه کودک....
پاسخ : بهترین مجری تلویزیون خوب هر مجری ای واسه یه برنامه ای خوبه...شما فک کن عادل فردوسی پور بیاد بشه مجری ماه عسل... یا احسان علیخانی بشه مجری برنامه کودک....
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2011/8/15 #6 پاسخ : بهترین مجری تلویزیون باو اینارو نمیشه ک مقایسه کرد. مخصوصا عادلو با اون سه تا دیه..... باز میشه بین اونا گفت کی بهتره که......... ک فرزاد حسنیه
پاسخ : بهترین مجری تلویزیون باو اینارو نمیشه ک مقایسه کرد. مخصوصا عادلو با اون سه تا دیه..... باز میشه بین اونا گفت کی بهتره که......... ک فرزاد حسنیه
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/8/15 #7 پاسخ : بهترین مجری تلویزیون مجري قديمي هم ميشه بگيم؟ حسين رفيعي محمد حسيني( برنامه هاي شباي تابستونشون قشنگ بود ) فرزاد حسني عمو پورنگ (ولي الان يكم لوس شده) و خيلي هاي ديگه B-)
پاسخ : بهترین مجری تلویزیون مجري قديمي هم ميشه بگيم؟ حسين رفيعي محمد حسيني( برنامه هاي شباي تابستونشون قشنگ بود ) فرزاد حسني عمو پورنگ (ولي الان يكم لوس شده) و خيلي هاي ديگه B-)
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/8/15 #8 پاسخ : بهترین مجری به نقل از Sara $-H : سالومه کسری (این وری مجری آدم نداشتیم) ها این مجری نیمروز خوب بودا کلیک کنید تا باز شود... گفتم اونا رو نذارم بهتره وگرنه شب خیز و رها اعتمادی و... رو میشد گذاشت ولی خیلی هستن # محمد حسینی مسابقه ی سیمرغ رو خیلی خوب اجرا میکرد یادش به خیر
پاسخ : بهترین مجری به نقل از Sara $-H : سالومه کسری (این وری مجری آدم نداشتیم) ها این مجری نیمروز خوب بودا کلیک کنید تا باز شود... گفتم اونا رو نذارم بهتره وگرنه شب خیز و رها اعتمادی و... رو میشد گذاشت ولی خیلی هستن # محمد حسینی مسابقه ی سیمرغ رو خیلی خوب اجرا میکرد یادش به خیر
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/8/15 #9 بهترین مجری رها:x
rainman کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 1,379 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نيشابور 2011/8/15 #10 پاسخ : بهترین مجری به نقل از Sara $-H : رها:x کلیک کنید تا باز شود... راست ميگه خو پوريا رهارم بزار اونمخيلي مسلطه بزار بش مي راييم........
پاسخ : بهترین مجری به نقل از Sara $-H : رها:x کلیک کنید تا باز شود... راست ميگه خو پوريا رهارم بزار اونمخيلي مسلطه بزار بش مي راييم........