• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پاک شدن پست ها... .

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اول از همه سوالم اینه که چه افرادی میتونن پست های بجه ها رو پاک کنن.

و قضیه اصلی اینکه چرا هر چند وقت وقتی تو بخش دیدن ارسال ها به پستام نگاه میکنم میبینم یه سری پست ها نیستن..

یا اینکه تو یه تاپیک که قبلا پست دادم و منتظر جواب بودم حالا میرم میبینم که پستم نیست.

و بد تر از همه تو یه تاپیک پست میدم...فرد جوابمو هم با نقل قول میده ولی بعدا میبینم پستم پاک شده.اون نقل قوله که در جواب منه چه ارزشی داره وقتی پست من نیست؟؟
این هم مدرک.
پست دوم تاپیک و سوم تاپیک پاک شده.ولی جوابشون پاک نشده.

قرار نیست یه فکری بشه که حداقل وقتی یه پست رو که مدیرا اسپم حسابش میکنن پاک میشه یه خبری به فرد بدن و بگن که این پستت اسپم بوده.(حداقل میفهمه که چه جور پست هایی اسپم هست)

تازه تو این مورد که من لینک کردم اصلا نمیشه گفت اسپم بوده.

• لایک
امتیازات: TMNT
پاسخ : پاک شدن پست ها... .

تنها مدیر انجمن مربوطه و مدیران داخلی معاونین مدیران ارشد و مدیران کل توانایی پاک کردن پست رو دارن

پست ها از دید این افراد اگر اسپم یا خلاف قوانین دیده بشن پاک میشن

در مورد اون تاپیک به احتمال زیاد چون به بحث مربوط نبوده مدیر انجمن پاک کرده پست مربوطه رو

و درآخر اگه به تمام افرادی که پستشون پاک میشه دلیل پاک شدنش گفته بشه و بعد کلی اعتراض پشت بندش شنیده بشه دیگه وقتی برای باقی کاره ها نمیمونه

مدیر یه انجمن بیکار نیست که برای هر پستی که پاک کرد یه پ.خ بده به اون شخص !
تازه اون شخص 100 تا دلیل میاره که پسته اسپم نیست و اینا .
مثلا تو تاپیک پ ن پ یا تو انجمن خود من معرفی کتاب تو انجمن ورزش خیلی از کل کل ها اسپم هستن.
اگه مدیر بخواد برای هر کدوم یه پ.خ بده که ........

به نقل از lof :
در مورد اون تاپیک به احتمال زیاد چون به بحث مربوط نبوده مدیر انجمن پاک کرده پست مربوطه رو
و درآخر اگه به تمام افرادی که پستشون پاک میشه دلیل پاک شدنش گفته بشه و بعد کلی اعتراض پشت بندش شنیده بشه دیگه وقتی برای باقی کاره ها نمیمونه
اگه مربوط نبوده جوابش هم نباید مربوط باشه.

و لازم نیس در مورد احتمالات حرف بزنیم میشه پست رو تو نقل قول بعدیش دید.کاملا مربوط بوده.

در مورد اینکه میگی کاربرا اعتراض میکنن حداقلش اینه که میگن این پست ها پاک شده.و جای اعتراض نیس.
حداقل اینجوری
1-فرد با اسپم آشنا میشه
2-فکر نمیکنه که پست خود به خود پاک شده و دقیقا همون پست رو بده.

به نقل از lof :
تنها مدیر انجمن مربوطه و مدیران داخلی معاونین مدیران ارشد و مدیران کل توانایی پاک کردن پست رو دارن

مدیران بازنشسته هم این توانایی رو دارن

به نقل از سیاوش :
مدیر یه انجمن بیکار نیست که برای هر پستی که پاک کرد یه پ.خ بده به اون شخص !
تازه اون شخص 100 تا دلیل میاره که پسته اسپم نیست و اینا .
مثلا تو تاپیک پ ن پ یا تو انجمن خود من معرفی کتاب تو انجمن ورزش خیلی از کل کل ها اسپم هستن.
اگه مدیر بخواد برای هر کدوم یه پ.خ بده که ........
یه پیشنهاد دارم....اینکه به صورت خودکار بشه.مثلا وقتی مدیر روی گزینه پاک شدن پست کلیک میکنه همزمان به صورت خودکار اون پست با یه نوشته که اون پست اسپمه به فرد داده بشه.

در جوا حرف دومت هم که میگی دلیل میره تو پست قبلیم جواب دادم.اینکه میگه جای اعتراض نداره.

آقا مطهری طفلی داره جار میزنه میگه سیستم سنگین نشه و اینا بعد هی پیشنهاد ندین که اضافه شه !
ینی چی آخه خب یه پست بوده پاک شده ... از مدیر انجمن بپرسین که چرا پاک کرده ! توی پ.خ میشه پیگیری کرد اگر واقعا مهم بوده !

به نقل از mamareza :
یه پیشنهاد دارم....اینکه به صورت خودکار بشه.مثلا وقتی مدیر روی گزینه پاک شدن پست کلیک میکنه همزمان به صورت خودکار اون پست با یه نوشته که اون پست اسپمه به فرد داده بشه.

در جوا حرف دومت هم که میگی دلیل میره تو پست قبلیم جواب دادم.اینکه میگه جای اعتراض نداره.
خیلی ازین چیزایی که شما پیشنهاد می دین در کل امکان فنیش نیس!

بعدم ممکنه خیلی از پستا اسپم نباشه به دلایل دیگه ای پاک شه

دوستان در مورد انجمن فعلا به من پ.خ ندید چون احتمال این که بتونم جواب بدم 5 درصده.سوالی داشتین از ستاره بپرسین
آقا به ستاره پ.خ بده سوالتو بپرس ;)
بهتره تاپیک قفل شه :)

• لایک
امتیازات: lof

به نقل از mamareza :
اگه مربوط نبوده جوابش هم نباید مربوط باشه.

و لازم نیس در مورد احتمالات حرف بزنیم میشه پست رو تو نقل قول بعدیش دید.کاملا مربوط بوده.

در مورد اینکه میگی کاربرا اعتراض میکنن حداقلش اینه که میگن این پست ها پاک شده.و جای اعتراض نیس.
حداقل اینجوری
1-فرد با اسپم آشنا میشه
2-فکر نمیکنه که پست خود به خود پاک شده و دقیقا همون پست رو بده.
بازم میگم روزانه تعدد زیادی پست پاک میشه که قالبا اسپمه!

خب طرف خودش باید بفهمه که اسپم بوده!

اگر هم متوجه نشد میتونه به مدیرای مربوطه پ.خ بده

و باز هم میگم حتی اگه گفته بشه جای اعتراض نیست! باز هم با اعتراض های زیادی رو به رو میشه مدیر مربوطه

Back
بالا