این جو مزخرف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir Hossein
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : این جو مزخرف

ببخشيد با موبم نميتونم نقل قول بزنم
با مهران ميشه گفت كاملا موافقم
حذف كردن بست هاي كم محتوا كه اميركفت:ببينيد درسته بعضي ازهمين بستا هستن كه به خاطرجالبيشون باعث ميشن فروم ي جو ديكه بيدا كنه، ولي نكته ي مهم اينكه بست توكدوم تابيك يا انجمن داده بشه،خب مسلما نميشه هرجايي جنين بستي روداد،بايد به بحث مورد نظردقت كرد

شرمنده 6 صفح9 تاپیکو نمیتونم بخونم :-[
ولی راس میگه من خیلی احساس غربت میکنم همه خیلی سردن :( به زورم که نمیشه خودشو چسبوند به یکی! :-w :(

خلاقیت همه جا خوبه و لازمه ( به نظر خودم )
مثلا" وسط یه پست خیلی مهم و سنگین و کوبنده ( که جواب یه پسته دیگس وسط یه بحث ) ، یه تیکه یا یه جمله یا یه خط فان خیلی میتونه موثر باشه و کمک کنه ( مهم نیست انجمن چیه )
پست هرز یا اسپم به نظر من خیلی زیاد شده تو سایت ، خیلی از کاربرا ، روزانه نردیک 30 تا پست میدن ، 25 تاش راحت اسپمه ، بقیه اشم محتوای چندانی نداره ، کپی پیست تو خلاقیته یا "دلم گرفته" تو حرف بزنه یا ... ، اینارو اگه بهشون تذکر داده شه ، یا حذف شه ، یا برخورد شه ، هم خودشون یاد میگیرن چیجوری پست بزارن ، هم سایت بهتر میشه
این مسئله هیچ ربطی به جـنس‍‌‍یت نداره؛ همه چیز به شعور اجتماعی و ظرفیت برمیگرده .
نمیخواستم اینو بگم ، هیچ کسی هم اینو به خودش نگیره ، ولی متآسفانه برا عده ای همینطوره ، شما اسمشو بزار شعور اجتماعی و ظرفیت !، خب با این تعریف برا بعضیا پایینه (به هیچ وجه قصدم توهین نیست و هیچ کاربری هم مخاطب حرفم نیست)
این خیلی جالب بود برام :دی
یعنی اصلاً منظور از اینکار چیه ؟ چه دلیلی برای آشنایی هست ؟ چه اصراری به شناختن هست ؟
به نظرم با این سوالا ، زات انسان زیر سوال میره
مورد دوم : من کاملاً با این تفکر « میخوای ملت بشناسنت؟ فقط پست بده » مخالفم !
شما دستت درد نکنه با این مخالفی ، یه راه حل بده ، بگو چیکار کنن ! pm ندن ، صرفا" پست ندن ، .... ، شیوه ی نگارش درسته مهمه و میتونه خاص کنه آدم رو ، یا حداقل به قول شما ، کاربرا بیفتن دنبال پستت ، اما اون زمانی اتفاق میفته که شما رو بشناسن ، یه جایی یه پستی بدی ، یه بحثی کنی ، یه جایی معرفی شی ، دوستی باشه، وجودت احساس شه ، به عبارتی بقیه متوجه حضور تو باشن ، بحث اینجاس که کاربرای جدید متآسفانه عده ای شون اصلا" مورد توجه قرار نمی گیرن (دلایلشو قبلا" گفتم)
منظور این هست که اینقدر تلاش نکنید ! زمان همه چیز رو حل میکنه ...
این دیگه چه حرفیه ؟ بشینن دعا کنن ؟! یعنی چی آخه ؟ :دی ، گذشت زمان ، وقتی مسائل این چنینی رو حل میکنه که کاربر یه حرکتی بکنه ، یه اتفاقی بیفته ، یه جرقه ای باشه ، شما سعی در حفظ رابطه دوستی با یکی یا آشنایی با یکی داشته باشی ، گذشت زمان رابطه رو صمیمی تر میکنه یا شما رو بیشتر به هم نزدیک میکنه
ولی حس نمیکنین اگه همه ی پستای جالب ولی کم محتوا رو حذف کنن جنبه ی جالب فروم از بین میره و فضاش خشک میشه؟
پست خلاق و فان یا به قول شما جالب باید باشه ، ولی نه اینکه عده ای صرفا" تمام پستاشون اینجوری باشه، دلقک سایت که نیستن ، سایت هم به دلقک احتیاج نداره که ، هر بحثی هر پستی هر تاپیکی ، میتونه یه جنبه ای رو داشته باشه که کاربری که میخونه خوشش بیاد ، حالا یه فان باشه ، یا خلاقیته خاصی توش باشه ، یا ... حتی پستهای صرفا" فان هم اگه کم باشه هیچ مشکلی نداره ، حداقل من باش موافقم ، ولی کم باشه ، نه اینکه همه بخوان اینکارو کنن ، هر کسی ماهی 1 بار ، یه پست صرفا" فان هم بزاره ،فک نمی کنم مشکلی پیش بیاد ، یا مثلا" اگه تو یه تاپیک یکی یه چیزی گذاشت ( از همین پستا ) دیگه بقیه نیان ادامه بدن تاپیک منحرف شه کلا" بحث و جو عوض شه ، 1 دونه 2 تا اینجوری برا جو خوبه ولی زیاده رویش جز ضرر چیزی نداره به نظر من
به نقل از fa.z :
شرمنده 6 صفح9 تاپیکو نمیتونم بخونم :-[
ولی راس میگه من خیلی احساس غربت میکنم همه خیلی سردن :( به زورم که نمیشه خودشو چسبوند به یکی! :-w :(
بحث زور نیست ، شما چند وقته عضوی ؟ چقد فعالیت داشتی ؟ کجاها پست دادی ؟ تو تاپیک شهر خودتون برید ، همشهری های خودتون رو بشناسید ، در وهله ی اول با اونا دوست شید ، بعد از طریق اونا که یکم قدیمی ترن ، بقیه رو بشناسید ، پستها رو بخونید ، و خیلی کارهای دیگه ، این احساس غربت ، یه جورایی داره به یه تلقینی تبدیل میشه ، دلیلی نداره کسی با شما مشکلی داشته باشه ، یا از عضو شدن شما ناراحت باشه ، یا نخواد باهاتون دوست شه (به نظر من البته!)

به نظرمن كه اين بحث خيلي داره كش بيدا ميكنه و بيشترحرفا بازم دارن تكرار ميشن
ميگم اگه نظر يا حرف جديدي نيست...ازاين بحث ي نتيجه گيري كلي كنيم و ديگه هم ادامه نديم
آخه هدف از بحث كردن درباره ي جيزي، نتيجه گيري آخرشه
البته بازم ميگم اين نظرمنه... بالاخره هركي ي نظري داره :)

Back
بالا