پاسخ : تاثیر گذاری موسیقی
معمولا مسبب این چیزا الکل و دراگه.که اینا قوه تعقل آدمو سلب(صلب؟!) می کنه.موسیقی هیچ وقت نمی تونه این کارو انجام بده به نظرم
البته بعضا" دلیل استفاده از دراگ و الکل تاثیر موسیقی روی فرد میتونه باشه ( کاملا" بسته به خود فرد و روحیاتشه-اصطلاحا" طرف جنبه ی بعضی نتها رو نداره)
..............
موسیقی دقیقا" به انسان چیزی میده که روحش نیاز داره ، میتونه آرامش باشه ، میتونه هیجان باشه، میتونه حس خشم باشه ، میتونه ....
چیزی که مهمه اینه که شما وقتی موسیقی رو گوش می کنی ، روحت در حال ارضاخ شدنه ، تاثیر کاملا" مستقیمی رو سیستم عصبی و فکر شما داره، میتونه باعث تسکین یه درد روحی یا حتی جسمی بشه(به طوری که یادت بره درد مثلا" پاتو یا دستتو یا ...)
بیخود نیست که هنر اول هست !
میتونه نابودت کنه ، میتونه از صفر به 100 برسونتت ، میتونه انگیزه بده برای کاری که میخوای بکنی ، ...
به نظر من موسیقی یک علمه ، واقعا" نت ها جادو می کنه ، قرار گرفتنشون کنار هم و ...
برای مثال ، میتونم تاثیر نت های ، معروف به نت های شیطانی رو بگم ، که در قرون وسطا ممنوع بود
جرم و جنایت و خودکشی و اینا همش به خود فرد بستگی داره ، میشه با یک موسیقی این انگیزه رو در طرف ایجاد کرد ، اما نمیشه مجبورش کرد که فلان کار رو کنه
در ضمن تاثیر حیرت آوری داره برای پدیده هایی که قابل حس نیستند و اصطلاحا" ناملموسند ، مثلا" 4elise بتهوون رو گوش کنید (البته فک نمی کنم بقهمید ، چون حتما" تیکه ی اولش رو که بارها شنیدید بقیه شم اگه شنیده باشید توجه نکردید ، منم هیچوقت نفهمیدم تا یه استادی قبل اینکه پلی کنه ، توضیح داد) ، مهربانی خدا ، لطف خدا ، خشم خدا ، عذاب خدا ، تمام اینا تو اون موزیک به آدم منتقل میشه ،همش رو میشه حس کرد ، طوری که مو به تن آدم سیخ میشه !
کلا" موسیقی یکی از جذاب ترین و عجیب ترین چیزای عالمه ، تاثیراتش خیلی بیشتر از چیزیه که ما بخوایم در موردش بحث کنیم ، اولا" متخصص میخواد که من حداقل نیستم ، بعدشم اطلاعات خیلی جامع میخواد ، که من حداقل ندارم