• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پادکست سمپادیا، دوره جدید و برنامه ریزی

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
طبق تصمیم گیری هایی که توی گردهمایی شد، قرار بر این شد برای معرفی سمپادیا در مراکز و کلا راه افتادن این قضیه بنده مسئول ایجاد تاپیک و پیگیری موضوع بشم، بقیه توضیحات رو دوستان زحمت کشیدند و در تاپیک ارائه میشه، مسئولانی برای بخش های مختلف انتخاب خواهد شد که نیاز ها اعلام میشه و عضو گیری میشه.لطفا دوستانی که علاقه مند به همکاری هستند تاپیک رو پیگیری کنند.

پاسخ : پادکست سمپادیا، دوره جدید و برنامه ریزی

به نقل از مُحسن..! :
طبق تصمیم گیری هایی که توی گردهمایی شد، قرار بر این شد برای معرفی سمپادیا در مراکز و کلا راه افتادن این قضیه بنده مسئول ایجاد تاپیک و پیگیری موضوع بشم، سعید آرزومند عزیز در این مدت کمی سرشون شلوغ بوده اما به هر شکل بعد از این همکاری خواهند داشت و در توانشون کمک خواهند کرد.
مسئول ایجاد تاپیک و پیگیری موضوع بشم .. من این رو گفتم.
ریاستش رو به عهده نگیر جانم. اجازه بده. شاید کسی باشه که بهتر بتونه انرژی بذاره.. به نفع خودته.

خوب من پیشنهاد خاصی که ندارم ولی میخوام برای کمک کردن اعلام آمادگی کنم
من میتونم کار تنظیمات رو به عهده بگیرم چون بلدم
اگرم جاش نبود لطفا پاک کنید

• لایک
امتیازات: TMNT

من مسئولیت ها رو اینجا لیست میکنم اینها مسئولیت هایی هست که ما نیاز داریم بهشون. اگر در این موارد میتونید کمک کنید، اعلام آمادگی کنید.

1- گوینده: ما نیاز به 2 تا 3 نفر گوینده ثابت داریم برای پروژه پادکست. اگر افرادی هستند که در این زمینه میتونن کمک کنند اعلام کنند.

2- مسئول خبرنگار ها. 1 نفر مسئول خبرنگارهای داخل مدارس و 1 نفر هم مسئول خبرنگارهای بیرون از مدارس مثل مسئولین و اشخاص خارج از مدارس. وظیفه این افراد در درجه اول جذب خبرنگار هست و در درجه بعد مدیریت و هماهنگی اونها.

3-مسئول روابط عمومی، هماهنگی و دریافت وویس ها، 1 تا 2 نفر برای اینکار نیاز هست که هماهنگ کننده باشند و وویس ها رو جمع آوری کنند. دیگران رو ترغیب کنند به وویس دادن و...

فعلا مسئولیت ها همین ها هست. دوستانی که دیروز توی گردهمایی، پیشنهادات بسیار مطرح کردید، این هم مسئولیت. این هم کار. اگر هستید از همین ها شروع کنید. آقا محسن، آقا فرشید، آقا مهران، علی آقا و... اینها مسئولیت هایی هستند که تا زمانی که کسانی براشون پیدا نشه، ما کاری توی سمپادکست نمیتونیم بکنیم. پس خوبه که خودتون و دوستانتونو سایر کاربران سایت، هرچه سریعتر برای دریافت این مسئولیت ها اعلام آمادگی کنند.

طبق این لیست، نیاز ما حداقل 5 نفر و حداکثر 7 نفره. اگر کاربران سایت نتونن این تعداد کم رو فراهم کنند برای سمپادکست، چه امید و انتظاری میشه داشت؟؟؟؟؟؟

خوب نمیشه شد کار تنظیمات پادکست رو به عهده بگیرم ؟
خوب اگه اون نمیشه بگید
چون من میخوام مسئول روابط عمومی بشم و گوینده اگه بشه

• لایک

به نقل از Mr.Maximak :
خوب نمیشه شد کار تنظیمات پادکست رو به عهده بگیرم ؟
خوب اگه اون نمیشه بگید
چون من میخوام مسئول روابط عمومی بشم و گوینده اگه بشه

خب اگر میشد که توی مسئولیت ها می نوشتم. فقط در مسئولیت هایی که نوشته شده به طور مشخص اعلام آمادگی کنید.

• لایک
امتیازات: 4245

مسئول روابط عمومی با من

• لایک

به نقل از Mr.Maximak :
مسئول روابط عمومی با من

مسئول روابط عمومی نداریم که. سه مورده. به طور مشخص بگید مورد اول یا مورد دوم یا مورد سوم (تو دو یا حتی سه تاش هم میشه اعلام آمادگی کرد.)

آقا مورد سه دیگه

• لایک

اعلام آمادگی : مورد سوم

سوال : درباره ی موردِ اول، گوینده ی خوش صدا نیاز هست ؟ ( پَ نه پَ ... :-" )

Back
بالا