• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مختارنامه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
سلام

اگه مختارنامه رو میبینید :

1. به سوال من جواب بدید " زمان کشتن کسانی که در کربلا مخالف امام بودند ، داستام های رایج بین مردم با داستان این سریال فرق داشت. مثل کشتتن حرمله که تو جاهایی که من خوندم مثل فیلم نبود که خود مختار بکشتش و با خنجر من خونده بودم که سرشو برای مختار میارن. فکر میکنید این تفاوت به چه دلیله؟ "
2. نظرتون رو دربارش بگید.

سپاس

پاسخ : مختارنامه

دوست ِ عزیز
اگه بحثهای ِ بعد از مختار نامه و یا اون برنامه هایی رو دیده باشین که از عوامل دعوت کردن
می بینید که گفته می شه از اونجایی که مختار نامه سریالی تاریخی بوده و تماشاگر از سازنده جلوتر هَس ( داستان ُ شنیده ، تهشو می دونه و ... )
باید یه سری جذابیت هایی توی سریال ایجاد می شده که تماشاگر ُ تا قسمت ِ آخر پای سریال بنشونه

و الا هیشکی نمی دید دیگه . هممون می دونیم ، خیلی ها اونطوری که مختار کشتشون نمردن و خیلی چیزای دیگه
یه مسئلَم هس که اونَم واسه نشون ندادن سَختی قصاص هایی ِ که بوده
مَصن حرمله رو تو واقعیت اینطور نکشتن دیگ ِ همه می دونیم ازش می پرسن چجور تیر مینداختی اونَم می گ ِ دستامو چجور می کردم ُ پاهامو چجور رو زمین قرار می دادم مختار هَم دستور می د ِ که دستو پاشو قَط کنن ، سرشو قَط کنن و بدنشُ هم می سوزونن
در صورتیکه تنها چیزی که نشون داده شد همینی بود که مختار یه چاقو ! ( انگار کارد ِ میوه خوری بود !: ;D ) پرت می کنه تو گلوش . در صورتیک ِ ریشه تاریخی نداره .

*پ.ن : نکات ِ مهم رنگی شد : ;D

• لایک
امتیازات: HHH

مثلا عمربن سعد رو هم تو ديگ آب جوش مي پزنش!!!
اما نمي شد نشون بدن كه... خيلي ها حالشون بد ميشه
تازه شايد چهره مختار رو هم خراب كنن
چون اين فيلم تو كشوراي ديگه هم نشون داده ميشه...

به نقل از hoda.m :
...
تازه شايد چهره مختار رو هم خراب كنن
چون اين فيلم تو كشوراي ديگه هم نشون داده ميشه...
مختار این طوری بوده.چه ارتباطی داره که تو کشورای دیگه پخش میشه؟ :-?

جدا ؟! ینی انقد خشن بوده ؟! آخه یه ذره از عقل دوره ! ینی چی مثلا که تو دیگ آب جوش میپزنش ؟! :-ss

به نقل از nimafo :
مختار این طوری بوده.چه ارتباطی داره که تو کشورای دیگه پخش میشه؟ :-?

نه، ببين مثلا تو كشور ما جمعيت شيعه هاش (كه مختار رو قبول دارن) بيشتر از كشوراي ديگه اي هست كه الان اين فيلم رو دارن نشون ميدن.
وقتي كسي مسلمون نيست يا... اگه ببينه يكي داره يكي ديگه رو تو آبجوش ميپزه يا از اين كارا خوب خيلي از اون آدم بدش مياد. چون دليلش رو هم نميدونه. (تاريخ واقعه كربلا رو كه نميدونن!)
الان مختار اين كارا رو به خاطر انتقام خون امام حسين و بچه هاش كرده ولي كسي كه يه كم امام حسين رو ميشناسه اين جوري مختار براش ميشه يه...

به نقل از ریــحــانــه :
جدا ؟! ینی انقد خشن بوده ؟! آخه یه ذره از عقل دوره ! ینی چی مثلا که تو دیگ آب جوش میپزنش ؟! :-ss

:)) :)) :))
تازه بدتر از اين هم بوده...
هدفش انتقام بوده ديگه. اونا چه جوري امام حسين و خانوادش رو اذيت كردن؟ اين ميخواسته تلافي كنه.
تازه به نظر من در مقابل كارايي كه اونا كردن كم هم بوده!!!

به نقل از hoda.m :
نه، ببين مثلا تو كشور ما جمعيت شيعه هاش (كه مختار رو قبول دارن) بيشتر از كشوراي ديگه اي هست كه الان اين فيلم رو دارن نشون ميدن.
وقتي كسي مسلمون نيست يا... اگه ببينه يكي داره يكي ديگه رو تو آبجوش ميپزه يا از اين كارا خوب خيلي از اون آدم بدش مياد. چون دليلش رو هم نميدونه. (تاريخ واقعه كربلا رو كه نميدونن!)
الان مختار اين كارا رو به خاطر انتقام خون امام حسين و بچه هاش كرده ولي كسي كه يه كم امام حسين رو ميشناسه اين جوري مختار براش ميشه يه...
خوب اگه سریال رو میبینه که اینا رو هم میدونه

به نقل از nimafo :
خوب اگه سریال رو میبینه که اینا رو هم میدونه

خدايي خيلي نشون ندادن كه...
واقعا خيلي به امام حسين و بچه هاش ظلم كردن ولي چقدرش رو نشون دادن؟!

خیلی ممنون از راهنماییتون ولی به نظر من بهتر بود واقیت رو نشون بدن که به دلیل درست ساخته نشدن این قسمت ها بعضی ها نگن پس حتما بقیه ش هم واقعی نیست...

Back
بالا