• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چهارمین همایش علوم پایه سمپاد "همایش کرمان"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sepantaminoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepantaminoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی یک کرمان
شهر
کرمان
باسلام خدمت دوستان عزیز
پس از تشکیل هسته مرکزی دبیرخانه چهارمین همایش علوم پایه سمپاد این گروه کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد.
هم اکنون میتوانید نظرات و انتقادات خود را پیرامون همایش های پیشین و پیشنهادات خود را برای برگزاری همایش چهارمین در اینجا بنویسید.
همچنین میتوانید داور های پیشنهادی خود برای همایش چهارم را در سایت ما بنویسید.
آرشیو عکس همایش های اول و دوم را نیز میتوانید در سایت ما مشاهده کنید.
site = www.cbss.ir
email = info@cbss.ir

پاسخ : چهارمین همایش علوم پایه سمپاد "همایش کرمان"

همایش قبلیو بودیم واقعا کسل کننده بود !
آخه همه مقالات یه جا ارائه شدن !
من که به خاطر زیست و فقط به خاطر زیست نرفتم رشته تجربی مجبور شدم یه نصفه روزو مقاله زیست شناسی گوش کنم :-s

برای دوره بعدی برنامه ای ندارین که کارگروه هر رشته جدا بشه ؟

کارگروه هر بخش جدا هست یعنی هر کدام از اعضای هسته مسئول یک بخش علمی می باشند
اما به نطر من ارائه ها در هم باشند بهتره چون به نطرم کسل کننده است که مثلا یک عصر کلا ما زیست داشته باشیم!!!!!

نه آقا کلا منظورم یه چیز دیگست !

ببین من واسه بخش نجومتون ارائه پوستر داشتم و پوسترم برگزیده شد ،
خب میگم من که مقالم درباره نجوم بوده چه احباری دارم مقالات زیست شناسی و ریاضی و فیزیک و ... رو گوش کنم ؟
فکر کنم روز اول افتتاحیه و ارائه مقالات باشه روز دوم هم اختتامیه خیلی بهتر از پارساله که پشت سر هم تند تند ارائه مقاله داشتین و روز دوم هم ارائه چند نفری کنسل شد برای اینکه به برنامه برسین !

الان نمیدونم منظورمو از اینکه میگم کارگروها جدا باشن یا نه ! ;D

این که ارائه ها کنسل شد کاملا حرف نادرستیه در دوره سوم همایش حتی ارائه یک مقاله هم کنسل نشد.
اگه همایش یکجا برگزار بشه برای ارائه امکانات بیشتری میتونیم فراهم کنیم.

من امسال دوتا مقاله ام قبول شد یکی تو شیمی یکی ریاضی ولی مدرسمون ما رو نیاورد 7 نفر بودیم مسولینم قول دادن به خاطر کم کاری مدرسه ما همه عکسا و فیلم و....برامون بفرستن حالا بیخیال اونا آخر سال یه ورق کاغذ له شده دادن دستمون که اینا لوح تقدیر چند وقت زحمت شماست از امسال دور همایش های کرمان رو یه خط قرمز میکشم :-? :-? :-?

به نقل از sepantaminoo :
این که ارائه ها کنسل شد کاملا حرف نادرستیه در دوره سوم همایش حتی ارائه یک مقاله هم کنسل نشد.
اگه همایش یکجا برگزار بشه برای ارائه امکانات بیشتری میتونیم فراهم کنیم.
بي خيال بابا ارائه ها كنسل شد ما ك اونجا بوديم دقيق يادمونه! >:D<
در ضمن حتما حتما حتما كارگروها رو جدا كنيد آخه اين طوري هم همايش طولاني ميشه و حوصله ملت سر ميره همم ك يه مقاله واسه بچه هاي رشته هاي ديگه كسالت آور ميشه! ;)
برنامم خيلي فشرده بود،يكم طولاني ترش كنين >:D< >:D<

به نقل از shadiiii :
من امسال دوتا مقاله ام قبول شد یکی تو شیمی یکی ریاضی ولی مدرسمون ما رو نیاورد 7 نفر بودیم مسولینم قول دادن به خاطر کم کاری مدرسه ما همه عکسا و فیلم و....برامون بفرستن حالا بیخیال اونا آخر سال یه ورق کاغذ له شده دادن دستمون که اینا لوح تقدیر چند وقت زحمت شماست از امسال دور همایش های کرمان رو یه خط قرمز میکشم :-? :-? :-?
این که دوتا مقاله شما قبول شد خوشحال کننده است ولی قبولی یک مقاله دلیل نمیشه که شما انتظار داشته باشین همون کاری که برای نفر اول ارائه کننده انجام میشه برای شما هم انجام بشه در ضمن کم کاری از مرکز شما بوده و نه از برگزار کنندگان همایش .
دلیل نمیشه که شما به خاطر کم کاری مرکزتون این جوری برخورد کنید.
به زودی عکس های کامل همایش سوم به روی سایت میاد میتونید اونا رو ببینید.

به نقل از Rainman :
بي خيال بابا ارائه ها كنسل شد ما ك اونجا بوديم دقيق يادمونه! >:D<
در ضمن حتما حتما حتما كارگروها رو جدا كنيد آخه اين طوري هم همايش طولاني ميشه و حوصله ملت سر ميره همم ك يه مقاله واسه بچه هاي رشته هاي ديگه كسالت آور ميشه! ;)
برنامم خيلي فشرده بود،يكم طولاني ترش كنين >:D< >:D<
من خودم توی همایش حضور فعال داشتم و اطمینان دارم هیچ ارائه ای کنسل نشد لطفا اگر اطلاع کامل از موضوعی ندارید اظهار نظر نفرمایید.
اگر هنوز هم اعتقاد دارید ارائه ای کنسل شد میتونید با اسم مقاله اینجا توضیح بدید لطفا با حرف بی پایه به اعتبار همایش لطمه نزنید.

×ارسال پست متوالی ممنوعه.

من هم همایش دوم و هم سوم بودم :)

همایش دوم خیلی بهتر بود کسل کننده نبود وقت برای گردش هم بود قبول دارم که اگه وقت واسه چیزهای دیگه میذاشتن برنامه ها به هم میریخت ولی خاطره سال اول واسه من بهتر بود ;D
البته همایش دوم واسه پوستر بودیم و سوم واسه ارائهیه ذره استرس بیشتر بود B-)
به نظرم کارگاه ها رو جدا کنید خیلی بد میشه قشنگی همایش به درهم بودنش بود و البته سالن پوستر :x

به نقل از sepantaminoo :
من خودم توی همایش حضور فعال داشتم و اطمینان دارم هیچ ارائه ای کنسل نشد لطفا اگر اطلاع کامل از موضوعی ندارید اظهار نظر نفرمایید.
اگر هنوز هم اعتقاد دارید ارائه ای کنسل شد میتونید با اسم مقاله اینجا توضیح بدید لطفا با حرف بی پایه به اعتبار همایش لطمه نزنید.
دوست عزیز من قصد لطمه زدن به اعتباری کسی و چیزیو ندارم! ^#^
الانم حضور ذهن ندارم ک اسم مقاله بهت بگم.
در همین حد بگم که آقای علی مقدم به ماگفت تا الان چندتا ارائه کنسل شده!
جالا مسئله مهمی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا