• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

به عنوان کسی که خاک صحنه خورده‌ی این داستان هست، تصمیم گرفتم که اگه حوصله و وقتش باشه ، هرچند وقت یبار آلبومای ارزشمند و کلاسیک رپ رو اینجا معرفی کنم، تا بچه هایی که علاقه‌مند به فرهنگ هیپ هاپ و موسیقی رپ هستن ، گوشاشون با منابع بهتری آشنا بشه و این زمینه‌ای بشه برای فعالیت موثرتر و تشخیص دادن موسیقی فاخر از موسیقی بی ارزش و در نهایت تبدیل شدن به یک هیپ هاپ هدِ کاردرست ، که معنای هیپ هاپ رو نه تنها فهمیده ، بلکه اون رو با جون و دل زندگی میکنه.

حرفی ، سوالی ، انتقادی بود پ.خ بدید در اصرع وقت سعی میکنم جواب بدم.

آخرین ویرایش:
GodLovesUglyCover.jpg

برای شروع ، میخوام از یه دیوئو‌ (گروه دو نفره) براتون آلبوم معرفی کنم که اگه نگم دیوئوی مورد علاقمه ، جزو 5 تا گروه مورد علاقم هست.

گروه "Atmosphere" ، متشکل از یک امسی (Emcee) به نام "Slug" و یه پرودوسر هست به نام "ant".

این گروه آهنگای خیلی خوش ساختی دارن و ملودی ها و فضاسازی دقیق و مناسب بیت ها خیلی گوش نواز و گیراست ، و همچنین شیوه رپکردن اسلاگ ، رایم اسکیم‌ خلاقانه و تن صدایی که داره خیلی با بیت ها جور هست و شما رو جذب میکنه و ماحصل هماهنگی این دو نفر ، آلبوم کلاسیک
"God Loves Ugly" هست؛ بیشتر ازش تعریف نمیکنم ، گوش بدید و لذت ببرید.

https://bit.ly/2ulPMgD
(لینک دانلود از کانال‌تلگرام @HIPHOPZENDAS
برداشته شده)

IMG_20170311_145839.jpg

یادداشت‌های زیرزمینی - میرتک و فرزان
هرچی در مدح این مجموعه بگم کم گفتم.
بنظر من پخته ترین آلبوم رپ فارسی از لحاظ هماهنگی فرم و محتواس.
تو بخش محتوا علاوه بر موضوعات مرسومی که دغدغه‌‌ی آرتیست های هیپ هاپ آگاه هست، به مسائل وجودی هم پرداخته شده ، اونهم به شکلی دقیق و استادانه.
به نظر من میرتک تو زمینه‌ی شعر و اجرا به زمینه‌ی استادی رسیده و به شخصه تو هیپ هاپ ایران ، رپری رو روی دستش نمیبینم (با توجه به کارنامه درخشانش)
و فرزان با تجربه هم با استایل هاردکور و کوبندش و تکنیک و ادبیات غنی‌ش به خوبی احساس و تم کلی مجموعه رو به شما منتقل میکنه.
بنظر من اگه زوج طلایی gang starr رو در نظر داشته باشید، فرزان و میرتک یه چیزین در حدود اون دو بزرگوار ، فقط تو مقیاس ایرانیش. ((((:
از لحاظ تکنیکی و رایم ها و فلوهای متفاوت و انتخاب بیت ها هم این مجموعه حرفی برای گفتن نمیزاره.
اگه طلبه‌ی این فضای آندرگرند ، ترسناک و هاردکور و ایده‌های جدید و خلاقانه‌ هستید، پیشنهاد میدم به هیچ‌وجه این آلبوم رو از دست ندید.

آلبوم رو هم میتونید از چنل تلگرام تشکل دورخیز
( doorkhizrap@) دریافت کنید

Back
بالا