• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مکتب ایرانی، اسلامی یا ایرانی-اسلامی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ارنواز
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مکتب ایرانی، اسلامی یا ایرانی-اسلامی

کاش یه نظر سنجی هم اضافه میکردی
من حکومت غیر اسلامی رو ترجیح میدم چون آزادی بیشتر میشه
ولی راجع به با جامعه به نظرم اسلامی یا غیر اسلامی بودنش مهم نیست وقتی همه آزاد باشن
جامعه اسلامی یعنی اکثریت مسلمان باشن دیگه اگر این اکثریت مسلمان آزادی اقلیت غیر مسلمان رو از بین نبرن ترجیهی بر جامعه غیر اسلامی نداره

غیر اسلامی چون اونجا شعور منم مد نظره فعلا با این جامعه اسلامی که اقایون برامون ساختن کلا ماها شعور نداریم!شعور مختص بالایی هاس و میخوان با زور و شلاق ما بی شعورا رو به بهشت ببرن

به نقل از naz moon :
سلام دوستان

میخوام بدونم نطرشما در مورد جامعه اسلامی چیه؟

نمیشه بر اساس دین جامعه رو قضاوت کرد ، اما به نظرم جامعه ای که در اون تعصبات مذهبی باشه ، به انحراف کشیده میشه البته نمیگم دین مشکلی داره ، بلکه تقدس بخشیدن به بعضی از افراد و ارگان ها که توسط دین هست میتونه موجب دردسرهای ثانوی بشه!
البته این برای همه ی ادیان صادق هست به نظرم!

شما معیار اسلامی بودن جامعه رو تو چی میدونین؟

دین قلبی مردم (نه دین شناسنامه ای) اسلام باشه

آیا اصلا دخالت دادن دین در سیاست درسته؟

به نظر من خیر ، چون همونطور که بالاتر گفتم تقدس بخشیدن به سیاست میتونه پیامد های ثانوی داشته باشه

آیا برای اینکه جامعه ای ایده آل باشه باید همه ی افراد یک دین ویک خدا داشته باشن؟

باز هم به نظر من خیر ، مثلاً کره جنوبی 50% مردمش بی دین هستند و اغلبشون به خدا اعتقادی ندارند! اما همونطور که میبینیم واقعاً جامعه ایده آل ی هست از لحاظ اقتصادی، رفاه و رضایت مردم ، بازار کار و صادرات و...

Back
بالا