پاسخ : تعهد کاربرا نسبت به سایت!
به نقل از panther :

خب شما که قبول دارین بسم الله!
من یه بار چنین چیزیو گفتم،
و کلی هم بعدش تاپیک زدم!
هنوزم پیدا کنم مطلب مفید میزنم!اما کلا رو هم رفته 40 تا بازدید هم نداشت چه برسه....
اولین نظری که به فکرم میرسه اینه:
هر انجمن یه مدیر داره که وظایف تعیین شده ای هم داره حالا اگه هر انجمن دو تا نویسنده داشته باشه به این معنی که یه نویسنده از متخصصای اون رشته باشه و تاپیکای تخصصی بزنه و مدیر دیگه به طور اختیاری موظف باشه که حداقل روزی یه تاپیک عام پسند و جذاب بزنه مشکل تقسیم مسولیت و نوع تاپیکا حل میشه
از طرفی من نوعی وظیفه خودم میدونم که روزی یه تاپیک رو بزنم ومسولیت قبول کردم پس انجمن بدون تاپیک نمیمونه
و در کنارش یه گروه کوچیک تو مایه های همون گروه فعال سازی تارنما که وظیفشون مشابه نویسنده دومه منتها در همه انجمنا یعنی اگه روزی تاپیکی زده نشد یا تاپیک به قدر کافی جذاب نبود یه تاپیکه دیگه هم اضافه شه
و در مورد اختیارات هم برای اینکه مشکلی پیش نیاد اختیایرات دقیقا مثل کاربرای عادی باشه
بعد از هر چند وقت یه بارم در مورد نویسنده دوم نظر سنجی بشه
یا مثلا یه عنوان افتخاری برای کساییکه توی یه انجمن 3تا یا 5 تا تاپیک زدن که از نظر معیارای مختلف محتوا و بازدید برتر بوده
نمیدونم فکر خوبیه یا نه ولی از این قبیل کارا زیاد میشه انجام داد...
به نقل از محمّد :
من تقریبا گرفتم چی میگین اما به نظرم هیچ راهی برای ایجاد چنین روحیه ای وجود نداره چون تعهد یک فاکتور اخلاقیه و اخلاق بچه های سایت در خانواده و جامعه ساخته شده و چیزی نیست که بشه تغییرش داد به این آسونی ها. مثلا یک مدیر احساس مسئولین میکنه کلی کار میکنه و ایده میزنه اما مدیر دیگه الکی درخواست مدیریت انجمن داده بوده و میبینی طرف 2 ماهه کلا تو سایت نیست. شما نظر متفاوتی دارید؟
حرفتونو کاملا قبول دارم
ولی اگه کاربرا سایتو جدی بگیرن ازش استفاده کنن و یکم هم مسولیت پذیر باشن مطمینا بیشتر تعهد خواهند داشت
مطمینا جذب کاربر به معنای واقعی زیاد میشه
مطمینا دست از انتقادای بیجا و موضع گرفتن بسیار الکی برمیدارن فکر میکنم
و قبول دارم که سخته چون همه ما عادت کردیم که اقای مطهری و یه سری فرد دیگه به فکر پیشرفت سایت باشن و ما هم استفاده کنیم و اگه هم خوشمون نیومد چارش تلاش نیست انتفاده!