• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اطلاعیه پادکست شماره دو سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
سلام.

مدتی پیش بنا بر بروز برخی مشکلات کوچک موضوع رادیو سمپادیا رها شد.

در این مدت خیلی ها اصرار داشتن که این موضوع و این کار پیگیری بشه. خب امروز من این خبر رو خواستم اعلام کنم که از این لحظه ما قصد داریم کار پادکست شماره دو رو با موضوع سمپاد و سمپادیا استارت بزنیم.

در مورد موضوع یک توضیحی بدم:

موضوع پادکست در نظر سنجی که ایجاد شده بود، قرار شد که سمپاد باشه. خب یک سری از کاربران پیغام دادن و خواستن که موضوع رو تغییر بدیم. من خودم هم با این موضوع خیلی موافق نبودم. اما بعد از اینکه موضوع رو تغییر دادیم یک سری دیگه از کاربران اومدن و گفتن شما حق انتخاب کاربران رو محترم ندونستید. خب حرف حق بود و جواب نداشت. حالا هم با وجود اینکه خودم موافق این موضوع نبودم، اما موضوع پادکست دوم رو همون سمپاد قرار میدیم. اما خب از همون اول هم قرار بود که این پادکستها برای سمپادیا باشه و به همین علت سمپادیا هم در حاشیه همه پادکست ها خواهد بود و در همه پادکست ها بخشی، به بحث ها و مشکلات روز سمپادیا اختصاص پیدا خواهد کرد.

خلاصه با توجه به توضیحات بالا از همین لحظه کار تولید پادکست شماره دو با موضوع سمپاد و سمپادیا استارت خورد اما توجه به چند نکته مهمه:

1) آزادی بیان و عقیده در پادکست های سمپادیا هست اما تا جایی که در سطح اختیارات ما بگنجه. مثلا انتقادات شدید در مورد سمپاد و این قبیل چیزها رو ما قرار نمیدیم. کلا اظهار نظر در مورد شخصیت های حقوقی سمپاد رو قرار نمیدیم. لطفا درک کنید که ما هم باید قوانینی رو رعایت کنیم.

2) سعی کنید به جای اینکه انرژی منفی در مورد سمپاد بگید از فوایدش و خوبی هاش، از خاطرات خوبی در سمپاد داشتید، از خدمات طرح سمپاد بگید. خب طبیعتا اثر یکسانی داره. به جای اینکه بخواید از بدی های نبودنش بگید خب از خوبی های بودنش بگید. اینطوری پادکست هم زیباتر خواهد بود.

3) هیچ وویس حاوی توهین به عقاید و اشخاص در پادکست قرار نمیگیره.

سعی میکنم کار پادکست دوم رو به صورت گروهی انجام بدیم. تیم طراحی و تولید پادکست دوم به زودی اعلام میشه در همین تاپیک. کلا خبر های بعدی رو همینجا میدیم.

فعلا!

پاسخ : اطلاعیه پادکست شماره دو سمپادیا

کلا چن تا سوال هس !

اولا تا کی وقت دااریم وُیس بدیم؟

بعدم این که وُیسا چن دقیقه ای باشن ؟

به نقل از نــرگـســـــ :
کلا چن تا سوال هس !

اولا تا کی وقت دااریم وُیس بدیم؟

بعدم این که وُیسا چن دقیقه ای باشن ؟

اینا رو همرو تا آینده ای نزدیک میگم.

اعلام آمادگی میشه کرد؟
یا اعضا مشخصن؟

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از گلبرگ :
اعلام آمادگی میشه کرد؟
یا اعضا مشخصن؟

اعضای اصلی مشخصن. برای هماهنگی بیشتر اگر خودتون برنامه ای مد نظر دارید که میتونید اجرا و مدیریت کنید از طریق پیغام خصوصی هماهنگ کنید.

به نقل از Saeed.A :
اعضای اصلی مشخصن. برای هماهنگی بیشتر اگر خودتون برنامه ای مد نظر دارید که میتونید اجرا و مدیریت کنید از طریق پیغام خصوصی هماهنگ کنید.
اوکی
ولی بد نبود برای اعضای اصلی هم یه تاپیکی چیزی میزدی کسایی که میخوان داوطلب شن بعد از بین اونا انتخاب کنی
بازی هر جور مایلی :)
موفق باشی ;)

به نقل از گلبرگ :
اوکی
ولی بد نبود برای اعضای اصلی هم یه تاپیکی چیزی میزدی کسایی که میخوان داوطلب شن بعد از بین اونا انتخاب کنی
بازی هر جور مایلی :)
موفق باشی ;)

شرمنده. وقت کم بود.

ان شالله موفق باشه. ( کار پادکست دومو میگم ) [-o<

اعضای تیم تهیه و تولید پادکست دوم به این شرحه:

من

پارسا

Dr.Eniac

GCD

گلبرگ

البته ممکنه نهایتا یک نفر دیگه هم به این تیم اضافه بشه که اونم مشخصه کیه.

سایر دوستانی که اعلام آمادگی کردن هم از طریق پیغام خصوصی برنامه های پیشنهادی اگر دارن بگن. اگر توانایی مصاحبه با افرادی مثل (مدیر مدرسه، رتبه های تک رقمی کنکور، مدالهای طلای المپیاد) رو دارن بگن که هماهنگی های لازم به وجود بیاد. موضوع مصاحبه هم سمپاد و موضوعات فرعی مربوط به اون هست.

در حال حاضر به مصاحبه کننده با افرادی که در بالا عنوان شد نیاز داریم.

و اما بچه های دیگه سایت غیر از تمام مواردی که در بالا گفته شد، در موضوع برنامه هایی که بعدا اعلام میشه میتونن وویس بدن.

با توجه به اینکه استقبال خوب بوده تا الان و برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده، احتمالا ما محدودیت زمانی برای وویس ها قائل میشیم. ضمنا ممکنه همه وویسی که میفرستید قرار نگیره و بخشی از اون قرار بگیره. البته ما سعی میکنیم همه کسانی که وویس میفرستن حتما حداقل بخشیش رو در پادکست قرار بدیم.

Back
بالا