• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
ایا انسان میتونه عصبانیتش رو کنترل کنه؟ اگر آره به چه شکل؟
اصلا چرا انسان عصبانی میشه؟
شما در هنگام عصبانیت چیکار میکنید؟سعی میکنید منطقی عمل کنید یا اینکه یک بلایی سر یک چیزی میارید؟

پاسخ : عصبانیت!

نمیتونم خودمو کنترل کنم ! حتما یه عکس العملی نشون میدم ;D

من معمولا" از دست خودم عصبانی میشم ... خیلی مواقع از دست دوستام و طرف مقابل .... متاسفانه خیلی سریع نقطه ضعف های طرف مقابل رو پیش می کشم و اون رو تا مرز نابودی روانی پیش می برم و از اینکه به من حرفی زده و عصبانیم کرده پشیمون و ناراحت میشه و دیگه تکرار نمیشه هیچ وقت ...
خودم هم از کاری که خودم می کنم حالم به هم می خوره .. این نشونه ی یه آدم ضعیفه که به خودش اعتماد نداره که می تونه با دلایل منطقی دیگران رو قانع کنه .... ولی متاسفانه موقع عصبانیت به طور کامل کنترل خودم رو از دست میدم و این هم یه نقطه ضعف دیگه هست .... [-(

من وقتي يكي سعي ميكنه عصبانيم كنه بش لبخند ميزنم... انگار روش آب يخ ريختم خودش عصباني ميشه...
ولي وقتي عصباني ميشم معمولا تن صدام ميره بالا و تن تن حرف ميزنم... اگه هم ديگه خيلي عصباين شم سرخ ميشم...
ولي معمولا ادمه ريلكسي ام...مگه اينكه يه نفر وقتي رو كاري تمركز كنم مزاحمم شه!

من خیلی زود عصبانی میشدم قبلن ها.ولی الآن دیگه اینقد صبور شدم که بچه ها کفشون کف میکنه ;D
ولی انصافا اگه عصانی شم بدجور حمله ور میشم. ;D

به نقل از age :
مثلا چه عکس العملی؟
میزنی؟
گریه میکنی؟
یا....

بسته به موقعیت همه کار میکنم ! کاریم که میکنم دسته خودم نیست ! ;D

من اصولا خودم رو کنترل می کنم که عکس العملی نشون ندم ولی تو خودم نمی تونم ساکت بشینم خیلی .
ولی اگه کسی از اعتمادم سو استفاده کنه شدیدا عکس العمل نشون می دم.

بستگی به حالم تو اون موقعیت داره.....اگر حالم خوب باشه برام مهم نیست.......هرکی هرچی میخواد بگه اما اگر حالم خوب نباشه از حرفای معمولیم عصبانی میشم...وقتیم عصبانی میشم یا جیغ میزنم یا اصلا حرف نمیزنم...برای اینکه بیشتر ا اون عصبانی نشم حرفای طرف مقابلمو سرسری تایید میکنم تا تمومش کنه..... ;D

به نقل از ♥♫ Eng.Marvi ♫ ♥ :
با خانواده خیلی زود عصبانی میشم اما با دوستام بیشتر به شوخی میگیرم!!!بعضی مواقع هم کار های غیر منتظره بهم دست میده...
عصبانیت انسان واسه اینه که یکی عصبیش میکنه ;D
معمولا جوش های سرمو موقعی که عصبانیم میکنم!!!!یا اینکه با عذر خواهی قضیه را حل میکنم که بیشتر ادامه پیدا نکنه!!

کاره غیره منتظره بهت دست نمیده و انجام میدی///

یکی هم عصبیت نمیکنه یه چی عصبیت میکنه ...

ما معمولان با دعوا تمومش میکنیم که باحال بشه ..

Back
بالا