• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتاب دیجیتالی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
الا تو بسیاری از کشور های دنیا دیگه استفاده از کتاب کاغذی منسوخ شده واز کتاب دیجیتالی استفاده میشه .
نمونه ی بارز اون هم کیندل است که کاربر را قادر به خواندن کتاب بدون ورق زدن آن می‌کند.
552210_orig.jpg

شما کتاب کاغذی را ترجیح میدید یا دیجیتالی چرا؟

پاسخ : کتاب دیجیتالی

به نظرم هر کدوم یه مزایایی داره . مثلاً برای حمل کتاب ، توی بوک ریدرا میشه تعدادِ زیاد ای بوک ریخت در حالی که خیلی سبکه .

اما برای آدمایی مثلِ من که بیشتر تو خونه ن و خیلیَم نیاز به حملِ کتاب ندارن ، کتاب خونه بهتره ! :-?

به نقل از نــرگـســـــ :
به نظرم هر کدوم یه مزایایی داره . مثلاً برای حمل کتاب ، توی بوک ریدرا میشه تعدادِ زیاد ای بوک ریخت در حالی که خیلی سبکه .

اما برای آدمایی مثلِ من که بیشتر تو خونه ن و خیلیَم نیاز به حملِ کتاب ندارن ، کتاب خونه بهتره ! :-?
به نظر من هرکسی با کتاب کاغذی بیشتر حال میکنه یه چیزه طبیعیه !
اما تکنولوژی داره پیشرفت میکنه و ما هم باید با تکنولوژی بریم جلو پس بهتره که از کتاب دیجیتالی استفاده کنیم !
من خودم تر جیح میدم که کتاب خونه داشته باشم !
چون هم همیشه وجود داره و هم یه ابهت خاصی داره ( بچه که بودم وقتی کتاب خونه بابام را میدیدم میرفتم تو کف !!!!!! )
پ.ن : یه مشکلی که تو این بحث هست اینه که تا حالا از کتاب دیجیتالی استفاده نکردیم :-"

به نقل از سیاوش :
به نظر من هرکسی با کتاب کاغذی بیشتر حال میکنه یه چیزه طبیعیه !
اما تکنولوژی داره پیشرفت میکنه و ما هم باید با تکنولوژی بریم جلو پس بهتره که از کتاب دیجیتالی استفاده کنیم !
من خودم تر جیح میدم که کتاب خونه داشته باشم !
چون هم همیشه وجود داره و هم یه ابهت خاصی داره ( بچه که بودم وقتی کتاب خونه بابام را میدیدم میرفتم تو کف !!!!!! )
پ.ن : یه مشکلی که تو این بحث هست اینه که تا حالا از کتاب دیجیتالی استفاده نکردیم :-"
حرفِ من اینه که چرا هزینه کنم(هزینه شم زیاده !) برای گرفتنِ یه وسیله ی دیجیتالی که امکانِ هرجور خراب شدن و... هست و کلّ کتابام میتونه از بین بره ،

در حالی که اونقدا نیازی ندارم ! کتاب الکترونیکی برای کساییه که اهلِ کتابن ، و شبانه روز بیرون از خونه و دور از کتاب خونه ! پس مجبوورن کتاباشونُ تو یه وسیله ی

سبک تر با خودشون اینور اونور ببرن !

پ.ن: :)) ;Dآره !

من کتاب دیجیتالی رو ترجیح می‌دم.
کتاب‌های کاغذی خیلی نیاز به مراقبت دارن و یک کتاب‌خونه‌ی خوب (هر چند خیلی باکلاسه :دی) جای زیادی می‌گیره !
حمل و نقلشون هم سخت‌تره !
ولی خب کتاب‌های دیجیتالی این مشکلات رو ندارن تازه آدم می‌تونه سرچ هم بکنه در کتاب ;D
خوبی کتاب‌های جدید اینه که قوانین کپی‌رایت و اینا خیلی خوب داره روشون اجرا می‌شه ! مثلا همین کتاب کیندل قابلیت قرض دادن داره که خیلی چیز جالبیه !

به نظر من مطالعه کاغذی بهتره!همش هم چیزای روانیه!یعنی وقتی شما دستتون رو بخاطر ورق زدن یا اسکرول کردن در متن روی تبلت یا گوشی یا بوک ریدر حرکت میدین،احساس خیلی خوبی به آدم دست نمیده!به همین خاطر هست که شرکتا در تلاشن تا به اضافه کردن یه سری امکانات به گجت هاشون،اون احساس خوب رو که موقع خوندن کتاب کاغذی داریم،بهمون القا کنن!مثلا همین که وقتی یه قسمت(یا یه باتن(دکمه)) رو فشار میدین،یه افکت(غالبا ویبره)ایجاد میکنه،همین خیلی بهتره نسبت به زمانی که هیچ اتفاقی نمیفته!
به هرحال من کتاب کاغذی رو ترجیح میدم... ;D

من کتاب دیجیتالی رو ترجیح می دم چون :
1:ارزان تر است
2:به محیط زیست آسیب کمتری می زنه
3: می تونم هر روز جدید ترین کتاب های دنیا رو با هزینه ی کمی در اختیار بگیرم(نه مفتی !)

من ای بوک رو ترجیح می دم چون راحت تر -اورجینال تر-به روز تو و... هستند

بیشتر ای بوکا دزدی محسوب میشن چون نویسنده و نشر بابتش پولی نمیگیرن!

به نقل از King Dain II :
بیشتر ای بوکا دزدی محسوب میشن چون نویسنده و نشر بابتش پولی نمیگیرن!
نه الان دیگه این طوری نیست !
شما باید برای خرید کتاب دیجیتالی هم پول بدی ! ( البته تو کشور ما که کپی رایت وجود نداره این طوری دزدی محسوب میشه )
یه خبر در باره ی کتاب دیجیتالی هری پاتر هست که :
در صورت موافقت "جی کی رولینگ" خالق هری پاتر با انتشار الکترونیکی کتاب های هری پاتر توسط آی‌پد و کیندل، او 100 میلیون پوند دريافت مي‌كند.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از دیلی رکورد، کارشناسان صنعت نشر معتقدند در صورت انتشار الکترونیکی هری پاتر بازار کتاب‌های الکترونیکی دگرگون خواهد شد.
متخصصان معتقدند این حرکت می تواند به کلی دنیای الکترونیکی نشر را متحول کند و خوانندگان بسیاری را به سوی کیندل و آی پد بکشاند.

______________________----
به نظر خودمم اگه کتابای معروف و پر طرفدار نسخه ی ایبوک اون ها هم به فروش برسه فروش کتابای دیجیتالی خیلی خیلی پیشرفت میکنه .

Back
بالا