• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بی دقتی و ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shershere
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
سلام

در یک کلام :

با بی دقتی چیکار کنیم؟ :-s

من که خودم به شخصه هر چی میکشم از همین بی دقتی می کشم ... کل نمره هامو ریخته به هم ... واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم ...

پاسخ : بی دقتی و ...

من هم.یه زمانی نمیشد امتحان بدم توش حداقل دو نمره بی دقتی نداشته باشم.فاجعه بود.الآن خیلی بهتر شده.
تست زدن خیلی خیلی موثره.واسه همه درسایی که توش بی دقتی داری تست بزن.خیلی مفیده.من فکر میکنم یکی از دلایل کم شدن بی دقتی هام تست زدنه.

خب من فکر کنم تمرکز کافی ندارید یا اونقدر قبل از امتحان درس می خونید که خیلی بیشتر از توجه به کلیات به جزیات توجه می کنید ، البته بازهم بستگی به این دارد که منطور شما بی دقتی در چی درسی است ؟ اگر بی دقتی در درس هایی مثل ریاضی و فیزیک منطور شما باشد همون طور کخ دوستمان گفت تست زدن یکی از راه هایی که باعث افزایش تمرکز می شه ، اما بی دقتی در درس هایی مثل ادبیات و زبان فقط با تمرین خوب میشه و بی دقتی در درس های حفظی مثل تاریخ و جغراقیا و اجتماعی که من خود با آن مواجه هستم ، فقط با تمرکز بیشتر و بیشتر جدی گرفتن مطالب درست میشه . راستش به نطر من ( البته که همه ی متن نطر من بود !)بی دقتی وقتی بوجود می آید که ما اونقدر به خودمان مطمین باشیم که حاضر نشیم رو سوال فکر کنیم یا مثلا" قسمت سخت سوال را حل کنیم و تو فسمت آسون کار رو خراب کنیم ، من خودم که این طوری ام...

مشکل اینه که من تو همه چی بی دقتی می کنم ...
تو فیزیک به جای سیزده می نویسم ۳۱ ! :-"
تو ریاضی که کلا مثبت و منفی هام جا به جان! ;D
تو شیمی که تو مقایسه انرژی یونش ها .... زیرش مینویسم این از اون یکی بیشتره ولی علامتو برعکس میذارم! ~X(

اصلا موندم من اینهمه گیجی و بی تمرکزی از چی نشات میگیره!؟ بدبختی اینه که سوالارو تو خونه درست حل می کنم سرجلسه که میشه این اتفاقات عجیب میفته!
سال به سال هم بحمدالله دارم بدتر میشم! :-s

احساس می کنم مشکل اصلی نداشتن تمرکزه! راه حلی برای این پیشنهاد نمی کنین؟

منم به جای جلگه جنگل میخونم سه به توان سه رو مینویسم 9 و از این چیزا
مرور روی برگه و کامل خوندن صورت سوال و دوباره حل کردن سوالای ریاضیو فیزیک توی برگه سفید ( نه از روی راه قبل چک کردن) فکر کنم موثر باشن
البته ممکنه هم از استرس باشه بی دقتی که آرامش تنها راهشه!

اشکال نداره از من تا حالا به اندازه ی مو های سرم به خاطر بی دقتی کم شده ;D ;D

من خودم خیلی کم بی دقتی میکنم =D> =D> =D>
اگه نمره کم بیارم مال این بوده که بلد نبودم :-" :-" :-"
ولی به نظر من اگه برگه امتحان را مرور کنیم خیلی از بی دقتی ها را میفهمیم
من که همیشه تا آخر جلسه میشینم (:| (:| (:|
*بدترین بی دقتی که داشتم ...... امتحان پایان ترم ادبیات 2 بود :( :( :(

من هیچ وقت درس نمیخونم یعنی کلا فرایند درس خوندن رو بلد نیستم! همیشه تا نقطه آخرو سر امتحان میذارم برگه رو میدم و عین فنر در میرم! هروقت بیشتر موندم یه چیزی رو بهش شک کردم. اگه درست نوشته باشم غلطش میکنم اما اگه غلط باشه دست بهش نمیذارم! برای همین کلا بی دقتی زیاد می کنم! ولی حال میده بعدش کلی با خودم به خودم میخندم! کلا زیاد سر امتحان نشستن رو توصیه نمیکنم!

منم تا اول راهنمايي خيلي بي دقت بودم ، و اين واسم ولال اور بود :(
اما از وقتي که اون اتفاق ( همون سانحه اي که تو انجمن خاطرات و تاپيک سانحه ) واسم پيش اومد ديگه دقت رو خيلي خيلي زياد کردم :)
در حدي که الان به هر چيز کوچيکي مي بينم دقت مي کنم و باعث ميشه حس مچ گيري از افراد فوران کنه و اين بد بختي مياره ;D

فک مي کنم اگه دقتتون رو تو زندگي روز مره افزايش بدين و هميشه به ههمه چي دقت کنين ، ديگه مشکلي با بي دقتي سر امتحان ندارين
اما بازم تمرکز مهم ترين چيزه !!!

الان تمرکزو چیکار کنیم؟

Back
بالا