skYboy کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 324 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه پزشکی 2011/1/25 #171 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ ...برای منم ف---ر نیست و درست شده! فک کنم بازدیدا به همون اندازه قبل می رسه...اگه اون تاپیکایی که حذف شده،برنگرده .... #
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ ...برای منم ف---ر نیست و درست شده! فک کنم بازدیدا به همون اندازه قبل می رسه...اگه اون تاپیکایی که حذف شده،برنگرده .... #
mona-hidden کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران 2011/1/25 #172 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ واسه من هم درسته و ف***ر نیس!
آبجي مرضيه کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران دانشگاه سمنان ---> بهشتی رشته دانشگاه پزشكي 2011/1/25 #173 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ يس يس يس
NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت 2011/1/25 #174 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ بله سایت بازه دست همه ی مدیرا درد نکنه
yas21173 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,235 امتیاز 3,155 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه عمران 2011/1/25 #175 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ حالا از الان تا 1 هفته دیگه همه میان میگن : ااااا ماله منم که ف****ر نیست ، ایول ، تبریک میگم چکار کنیم دیگه؟ تغییری تو سرعت شماها مشاهده نکردین؟ و اینکه ... جگرگوشه هایمان .... پ.ن : بفرما!!!! هنوز من ارسال نکردم بعدیش هم اومد
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ حالا از الان تا 1 هفته دیگه همه میان میگن : ااااا ماله منم که ف****ر نیست ، ایول ، تبریک میگم چکار کنیم دیگه؟ تغییری تو سرعت شماها مشاهده نکردین؟ و اینکه ... جگرگوشه هایمان .... پ.ن : بفرما!!!! هنوز من ارسال نکردم بعدیش هم اومد
oo00oo کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 706 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر تهران مدال المپیاد نچ! دانشگاه بقیت الله رشته دانشگاه دندان پزشکی 2011/1/25 #176 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ بله بازه تا قطعی شدن این موضوع رفع فی**ر این تاپیک باز میمونه..
Hespride کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,103 امتیاز 5,606 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی (ره) شهر قم...قم...قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی مالی 2011/1/25 #177 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ پيشنهاد ميكنم از اين به بعد هركي خواست اعلام كنه كه تبريك ميگه، خوشحاله و از دست اندركاران تشكر كنه و بگه كه فيلتر نيست، پست oo00oo رو لايك كنه!!
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ پيشنهاد ميكنم از اين به بعد هركي خواست اعلام كنه كه تبريك ميگه، خوشحاله و از دست اندركاران تشكر كنه و بگه كه فيلتر نيست، پست oo00oo رو لايك كنه!!
nimafo کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,084 امتیاز 3,130 نام مرکز سمپاد 888 شهر 888 سال فارغ التحصیلی 888 مدال المپیاد 888 دانشگاه 888 رشته دانشگاه 888 2011/1/25 #178 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ به نقل از Hespride : پيشنهاد ميكنم از اين به بعد هركي خواست اعلام كنه كه تبريك ميگه، خوشحاله و از دست اندركاران تشكر كنه و بگه كه فيلتر نيست، پست oo00oo رو لايك كنه!! کلیک کنید تا باز شود... بابا سایت رفع فیلتر شده. خوب ملت خوشحالن. حالا تو این یه مورد خاص شما کوتاه بیاین.
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ به نقل از Hespride : پيشنهاد ميكنم از اين به بعد هركي خواست اعلام كنه كه تبريك ميگه، خوشحاله و از دست اندركاران تشكر كنه و بگه كه فيلتر نيست، پست oo00oo رو لايك كنه!! کلیک کنید تا باز شود... بابا سایت رفع فیلتر شده. خوب ملت خوشحالن. حالا تو این یه مورد خاص شما کوتاه بیاین.
Hespride کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,103 امتیاز 5,606 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی (ره) شهر قم...قم...قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی مالی 2011/1/25 #179 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ اتفاقا به نظرم الان كه ديگه فيلتر رفع شده، بايد كمي سخت گير تر هم بشيم! چون تودوران فيلتر يه كمي زيادي كوتاه اومديم و ممكنه بچه ها بد عادت شن لطفا ديگه از اين جور پست ها ندين
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ اتفاقا به نظرم الان كه ديگه فيلتر رفع شده، بايد كمي سخت گير تر هم بشيم! چون تودوران فيلتر يه كمي زيادي كوتاه اومديم و ممكنه بچه ها بد عادت شن لطفا ديگه از اين جور پست ها ندين
oo00oo کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 706 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر تهران مدال المپیاد نچ! دانشگاه بقیت الله رشته دانشگاه دندان پزشکی 2011/1/25 #180 پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ x تاپیک قفل میشود x سایت رفع ف***ر شده است. لطفا به دوستانتان خبر دهید. اعتراض به قفل کردن = پ.خ به من
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟ x تاپیک قفل میشود x سایت رفع ف***ر شده است. لطفا به دوستانتان خبر دهید. اعتراض به قفل کردن = پ.خ به من