• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آمادگی برای امتحانات ترم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Master King
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آمادگی برای امتحانات ترم

نه کلا که از یاد نمی ره :)
باز اگه دور کنین شب امتحان یه حضور ذهنی خواهید داشت که چی به چیه
یا اگه یه درسی بوده که تا حالا نخوندین با یه بار خوندن بهتر تو ذهن می مونه ;)
من خودم یه بار روخوانی می کنم بعد شروع می کنم هر قسمت رو که خوندم دوباره به خودم می گم ;D

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از Dr.Stansfield :
خوب بعد به شب امتحان میرسه همش یادم میره ;D
خوب دوباره خوندنش خیـــــــلی آسون میشه.
حالا یه بار امتحانش ضررنداره.

بچه ها شما برا شیمی از رو چی می خونید لطفا سزیع جواب بدین

من حتي اگه در طوله سال درس بخونم نميتونم شبه امتحان بخونم يه درسو كه تعينن كردن
چطوري اين عادتو ترك كنم؟

سلام، بچه ها یعنی هیشکی سوال حل نمی کنه؟!! الان که امتحان نهایی تو کنکور خیلی موثره، خب باید بیشتر جدی بگیریمش!

من واسه فیزیک برای امتحان نهایی بین خوندن دوتا کتاب گیر کردم! سطحمم متوسطه. دوتا کتاب دارم اسماشونو نمی گم تبلیغ نشه! ولی توصیفشون می کنم:(سعی نکنین حدس بزنین چین چون اصلا هنوز چاپ نشدن که بشناسیدشون)
1- یه آموزش مفهومی خیلی خوبه، قسمت قسمته، مثل بقیه کل فصلو یه جا نمیگه. یک موضوع از هر فصل رو درس میده پشت سرشم چندتا سوال داره پشت سر اون ها هم نمونه سوال های امتحان نهایی از اون مبحث
2- یه کتابه مفهومیه که با سوال شروع میشه؛ هر فصل رو ریز طبقه بندی کرده، سوالا از آسون به سخت مرتب شدن و توی پاسخنامش درسنامه های کامل و مفهومی داره.
کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی

من یه راهنمایی میخواسم!
واسه یه دانش آموز سال سوم، رشته تجربی که تا حالا سر کلاس بنا به هر دلیلی گوش نکرده(فیزیک)! اما یه دور تو تابستون تو سطح مدارس معمولی کتاب روخونده! و با توجه به اینکه احساس میکنه با اطلاعات الان، 0 هم نمیشه! به نظرتون چه چه کتابی رو بگیره که تمرین های خوب داشته باشه؟

به نقل از panther :
من یه راهنمایی میخواسم!
واسه یه دانش آموز سال سوم، رشته تجربی که تا حالا سر کلاس بنا به هر دلیلی گوش نکرده(فیزیک)! اما یه دور تو تابستون تو سطح مدارس معمولی کتاب روخونده! و با توجه به اینکه احساس میکنه با اطلاعات الان، 0 هم نمیشه! به نظرتون چه چه کتابی رو بگیره که تمرین های خوب داشته باشه؟
چی شد؟! شما از سر کلاس یاد نگرفتن و کم بودن معلومات می گفتی بعد می گی کتابی که تمرین خوب داشته باشه؟ یعنی میخای همینجوری نابلد نابلد بری سراغ تمرین؟! البته نمیگم نمیشه ها!

به نقل از aomidee :
چی شد؟! شما از سر کلاس یاد نگرفتن و کم بودن معلومات می گفتی بعد می گی کتابی که تمرین خوب داشته باشه؟ یعنی میخای همینجوری نابلد نابلد بری سراغ تمرین؟! البته نمیگم نمیشه ها!
نگفتم یاد نگرفتم! گفتم گوش نکردم....
بعد اینکه درس رو بلدم! فرمولا همه چیو، فقط تمرین خوب میخوام!

Back
بالا