• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اخبار کتاب و نویسندگان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اخبار کتب

به نقل از نرگس¹ :
خب، انگار مجوز نشر چشمه باطل شده. وضعيتِ كتاب و انتشارات توي مملكته داريم؟
هعی...
نشر چشمه لغو امتیاز می شه...
وقتی جناب دری می گن: توجه داشته باشید زمانی شما کتابی ارائه می‌کنید و غیر قابل انتشار تشخیص داده می‌شود و مساله خاصی نیست ولی زمانی که این غیرقابل انتشارها تعدادشان زیاد می‌شود و حجم اصلی کار ناشر را دربر می‌گیرد آن هنگام نشان‌دهنده نوعی کجروی و ترویج تفکری خاص و مضر و غلط است.
جالبه که بدونید این در حالیه که هیچ قانونی اجازه لغو امتیاز ناشر رو در صورت عرضه کتاب های غیرقابل چاپ به وزارت ارشاد نمی ده.
خدا عالمه...
نشر چشمه از سال 64 تا حالا یکی از مطرح ترین نشرها بوده، ولی گویا بعد از حدود 26سال، باید بند و بساط خودش رو جمع کنه...

بنده دو لینک پیشنهاد می کنم و سخن کوتاه می کنم.
اول این لینک که عذرخواهی می کنم اگر فـیلت‍‌‍ره و به طرز جالبی بعضی جملات مشترک داره با بعضی پست های این تاپیک که به نظرم بهتره یکباره لینک (منبع) مطلبی گذاشته بشود تا این که نوشته ها کپی شود و از قولِ شخصی با تحریف قرار داده شود.(تا تمام و کمالِ قضاوت به شخصِ خواننده برگرده)
http://sahamnews.net/1391/03/211561
"این در حالی است که به گفته کارشناسان، هیچ قانونی اجازه لغو امتیاز ناشر را در صورت عرضه کتاب های غیرقابل چاپ به وزارت ارشاد نمی دهد"
بعضی افرادِ شاید کارشناس این حرف رو زدن و نمی شه حکمِ 100 درصد داد که نشر چشمه غیر قانونی لغو امتیاز شده. چون دقیق معلوم نیست (اصلاً معلوم نست) که این قانون وجود داره یا نه یا شاید اصلاً طبق قانون های دیگه ای تعلیق و بعد لغو امتیاز شده.
این لینک هم بد نیست بخونید ولی دقت کنید که بر می گرده به 5 ماهِ پیش. بیست و چهارم بهمن سال 90.
http://aftabnews.ir/vdchkmnzw23nkqd.tft2.html

به نقل از asd.dsa :
بنده دو لینک پیشنهاد می کنم و سخن کوتاه می کنم.
اول این لینک که عذرخواهی می کنم اگر فـیلت‍‌‍ره و به طرز جالبی بعضی جملات مشترک داره با بعضی پست های این تاپیک که به نظرم بهتره یکباره لینک (منبع) مطلبی گذاشته بشود تا این که نوشته ها کپی شود و از قولِ شخصی با تحریف قرار داده شود.(تا تمام و کمالِ قضاوت به شخصِ خواننده برگرده)
http://sahamnews.net/1391/03/211561
"این در حالی است که به گفته کارشناسان، هیچ قانونی اجازه لغو امتیاز ناشر را در صورت عرضه کتاب های غیرقابل چاپ به وزارت ارشاد نمی دهد"
بعضی افرادِ شاید کارشناس این حرف رو زدن و نمی شه حکمِ 100 درصد داد که نشر چشمه غیر قانونی لغو امتیاز شده. چون دقیق معلوم نیست (اصلاً معلوم نست) که این قانون وجود داره یا نه یا شاید اصلاً طبق قانون های دیگه ای تعلیق و بعد لغو امتیاز شده.
این لینک هم بد نیست بخونید ولی دقت کنید که بر می گرده به 5 ماهِ پیش. بیست و چهارم بهمن سال 90.
http://aftabnews.ir/vdchkmnzw23nkqd.tft2.html
____________________________________________________________________________________________

گمون کنم آوردنِ اصلِ سخن جناب دری، به تر است از هر حرفی به جای ایشون زدن و شایعه به بار آوردن:
به نقل از سنگین دل :
وقتی جناب دری می گن: توجه داشته باشید زمانی شما کتابی ارائه می‌کنید و غیر قابل انتشار تشخیص داده می‌شود و مساله خاصی نیست ولی زمانی که این غیرقابل انتشارها تعدادشان زیاد می‌شود و حجم اصلی کار ناشر را دربر می‌گیرد آن هنگام نشان‌دهنده نوعی کجروی و ترویج تفکری خاص و مضر و غلط است.
این از این.
به نقل از سنگین دل :
جالبه که بدونید این در حالیه که هیچ قانونی اجازه لغو امتیاز ناشر رو در صورت عرضه کتاب های غیرقابل چاپ به وزارت ارشاد نمی ده.
درسته، شاید اصلاً طبق قانون های دیگه ای تعلیق و بعد لغو امتیاز شده.
این عرضه ی کتاب های به قول خودشون غیر قابل چاپ، یکی از دلایل لغو امتیاز بوده.(که امروز صبح در رادیو بی بی سی شنیدم.)
دلایل دیگه رو هم میتونید در لینک زیر جویا بشید:
به نقل از نرگس¹ :
خب، انگار مجوز نشر چشمه باطل شده. وضعيتِ كتاب و انتشارات توي مملكته داريم؟
+ و اینکه اسپم موقوف!

اصلاً منظورم از تحریف، سخنِ شما در مورد جناب آقای دری نبود! فکر کردم متوجه هستید که اون یک جمله ای که نقل کردم و واژه اش رو پررنگ کردم منظور هست.
بلکه در مورد اون یک جمله ای بود که نقل کردم.(همون که "کارشناسان" رو نفرموده بودید!)
نکته این جاست که واقعاً دلیلشون عرضه ی کتاب های غیر قابل چاپ نبوده صرفاً. سخن رادیو بی بی سی که ملاک نیست آخه!

به نقل از asd.dsa :
اصلاً منظورم از تحریف، سخنِ شما در مورد جناب آقای دری نبود! فکر کردم متوجه هستید که اون یک جمله ای که نقل کردم و واژه اش رو پررنگ کردم منظور هست.
بلکه در مورد اون یک جمله ای بود که نقل کردم.(همون که "کارشناسان" رو نفرموده بودید!)
نکته این جاست که واقعاً دلیلشون عرضه ی کتاب های غیر قابل چاپ نبوده صرفاً. سخن رادیو بی بی سی که ملاک نیست آخه!
فکر نمی کنم بود و نبود واژه ی "کارشناسان" این قدرها هم جای بحث داشته باشه.
این مورد عرضه ی کتاب های غیرقابل چاپ، توجه بنده رو جلب کرد. گویا وزارت ارشاد، صدها دلیل دیگه هم آورده، من جمله زیر سوال بردن امام حسین و از این دست موارد.

یعقوب یادعلی

یه خبر خوبی این هفته دراومد:تبرئه ی یعقوب یادعلی
یادم هست پنج-شش سال پیش با صدور حکم دادگاه،کتاب "آداب بی قراری" یکباره جمع شد و حدود سه-چهار سال پیش دوباره توسط نشر نیلوفر در بازار پخش شد،با این تفاوت که اینبار،ناشر،روی کتابهای قدیمی،با برچسب قیمت جدید را چسبانده بود!

به نام خدا

یه خبری که البته یه کم از روش گذشته اما واقعا خوبه! ;D

هوشنگ مرادی کرمانی نامزد جایزه هانس کریستین اندرسن شد

شورای کتاب کودک هوشنگ مرادی کرمانی را به عنوان نماینده ایرانی دریافت جایزه جهانی هانس کریستین اندرسن در سال ۲۰۱۴ معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از سایت کتابک، نویسنده «قصه‌های مجید» و «بچه‌های قالیباف‌خانه»، به دلیل انعکاس زندگی واقعی مردم وبهره‌گیری استادانه از زبان طنز و خلق موقعیت طنز برای روایت زندگی، استفاده خلاق از فرهنگ عامه مانند آداب و رسوم، قصه‌ها، مثل‌ها، ترانه‌ها، در‌هم آمیختگی ماهرانه نظم و نثر و استفاده بهینه از گنجینه ادبیات فارسی عنوان شده است.
نگاه نقادانه به زندگ کودکان محروم و مشکلات آن‌ها، ترسیم درد و فقر مردم با حفظ کرامت انسانی، تلفیق خلاق خاطره‌پردازی و داستان‌پردازی، توجه ویژه به مسایل و دغدغه‌های خانواده‌های روستایی و نیز زندگی شهرنشینی و ارتباط و تعامل بین نسل‌ها و نیز ساختار پر کشش آثار برای مخاطبان کودک و نوجوان از دیگر ویژگی‌های که شورای کتاب کودک به عنوان دلیل معرفی مرادی کرمانی برای دریافت جایزه آندرست 2014 اعلام کرده است.
مرادی کرمانی در بخش تالیف این جایزه با نویسندگان برگزیده‌ای از کشورهای دیگر رقابت می‌کند. جایزه هانس کریستین اندرسن معتبرترین و برجسته‌ترین جایزه ادبیات کودک جهان است و به عنوان نوبل کوچک یا نوبل ادبیات کودک شناخته می‌شود.
شورای کتاب کودک پیش از این نیز هوشنگ مرادی کرمانی را در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ برای دریافت جایزه یادبود آستریدلیندگرن نامزد کرده بود. او در سال ۱۹۹۲ نیز نامزد دریافت جایزه هانس کریستین اندرین بود که از سوی هیات داوران برای پرداختن به زندگی کودکان محروم، ستایش شد.

منبع: طرفداران فانتزی

پ.ن: واقعا خبر خیلی خوبیه، من که حال کردم! ;D

پیش‌روی

از «ای. ال. داکتروف» قبلاً رمان‌های «رگتایم» و «بیلی باتگیت» با ترجمه‌ی «نجف دریابندری» منتشر شده.
به‌تازگی، «پیش‌روی»، یکی از بهترین رمان‌های این نویسنده‌ی امریکایی، هم با ترجمه‌ی «امیر احمدی آریان» توسط انتشارات زاوش به بازار کتاب عرضه شده.
ماجرای این کتاب بين سال‌های 1864 تا 1865 میلادی می‌‌گذره و بر مبنای حقایق تاریخی نوشته شده.
بد نیست بدونين که «پیش‌روی» تو سال ۲۰۰۵ برنده‌ی جایزه‌ی سال انجمن منتقدان کتاب و جایزه‌ی پن / فاکنر شد. و هم، یکی از نامزدهای نهایی جایزه‌ی پولیتزر بوده.
الانم با قيمت ١٩هزار و پونصد می‌تونين از افق بخرين؛ تهرانی‌ها البته.

گابریل گارسیا مارکز درگذشت.

اهم، اهم. به خبری که هم‌اکنون به دست ما رسیده توجه بفرمایید: گابریل گارسیا مارکز درگذشت. :‌( من دیگه حرفی ندارم. #فین #اشک
گابریل گارسیا مارکز، نویسنده شهیر ادبیات آمریکای لاتین و برنده جایزه نوبل ادبیات، ساعتی پیش به دلیل بیماری درگذشت. وی که اغلب کتاب هایش به زبان فارسی نیز ترجمه شده و در میان ایرانیان از طرفداران فراوانی برخوردار است، از مدتی پیش به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بود.

منبع: رادیو فردا

×پست پشت‌سرهم حساب نمی‌شه. :-‌”

Back
بالا