• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vesal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

vesal

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اهواز
مدال المپیاد
یه زمانی المپیادی بودم
من دنبال یه کتاب که اصطلاح های رایج فرانسه را با معادل انگلیسی ( و فارسی) داشته باشه میگردم...
کسی میتونه راهنمایی کنه...

پاسخ : یادگیری فرانسه

من فارسیشو خبر ندارم
اما فرانسه به اینگیسی به نظرم آکسفورد خوب باشه ;)

فرانسوی چطوره؟میخوام یادبگیرم
فرانسوی برای زبان سوم چطوره؟
بهم اطلاعات بدین
البته انگلیسیم تقریبا خوبه

به نقل از Bohr :
فرانسوی چطوره؟میخوام یادبگیرم
فرانسوی برای زبان سوم چطوره؟
بهم اطلاعات بدین
البته انگلیسیم تقریبا خوبه

بعد از انگلیسی معمولا همه یا میرن دنبال اسپانیایی یا فرانسه

فرانسه.. خب... اولش سخته یکم، ممکنه بعضی چیزاش با انگلیسی قاطی بشه، ولی قشنگه ;D از نظر کاربرد هم، بعد از انگلیسی، زبانی که بیشتر توی دنیا باهاش صحبت میشه اسپانیاییه، بعدش فرانسه، پس کاربرد هم داره

در کل یاد گیریشو توصیه میکنم ;D

به نقل از پگاه :
بعد از انگلیسی معمولا همه یا میرن دنبال اسپانیایی یا فرانسه

فرانسه.. خب... اولش سخته یکم، ممکنه بعضی چیزاش با انگلیسی قاطی بشه، ولی قشنگه ;D از نظر کاربرد هم، بعد از انگلیسی، زبانی که بیشتر توی دنیا باهاش صحبت میشه اسپانیاییه، بعدش فرانسه، پس کاربرد هم داره

در کل یاد گیریشو توصیه میکنم ;D
شماخودت فرانسوی بلدی؟

به نقل از پگاه :
خب چقدرطول میکشه تاحدمتوسطی (intermediate)یادبگیرم

خب من کانون زبان فراسه میخونم، 16 ترم داره، 8 ترمش رو که آدم بخونه تقریبا میشه گفت اگه یه فرانسوی ببینه یا بره یه کشوری که فرانسه حرف میزنن تو فهمیدن حرفاشون یا حرف زدن باهاشون یا اینکه کار خودشو راه بندازه مشکلی نداره، 8 ترمش میشه 2 سال، من 6 ترم خوندم فعلا.

البته کانون خیلی لفتش میده، اگه یه نفر خیلی اهلش باشه و درست حسابی پشت سر هم بخونه یه ساله هم حتی شاید بتونه در حد متوسط یاد بگیره.

به نقل از پگاه :
خب من کانون زبان فراسه میخونم، 16 ترم داره، 8 ترمش رو که آدم بخونه تقریبا میشه گفت اگه یه فرانسوی ببینه یا بره یه کشوری که فرانسه حرف میزنن تو فهمیدن حرفاشون یا حرف زدن باهاشون یا اینکه کار خودشو راه بندازه مشکلی نداره، 8 ترمش میشه 2 سال، من 6 ترم خوندم فعلا.

البته کانون خیلی لفتش میده، اگه یه نفر خیلی اهلش باشه و درست حسابی پشت سر هم بخونه یه ساله هم حتی شاید بتونه در حد متوسط یاد بگیره.
خیلی ممنونم ;)

راست میگی کانون کلا لفت میده ولی خوبیش اینه که زبان رو با گوشت و خون آدم قاطی میکنه!

تو شیراز کسی آمار کلاسهای فرانسه رو داره؟

Back
بالا