تو هم که روز در میون استعفا میدی !!
استعفات در دست بررسی هست !!
مهران جان من اینا رو به شخصه کمی جو سازی میبینم هـــــــا !!به نقل از Dr.Eniac :منم ميگم بودنت خوبه
اما حق با تويه
فكر نكنم با گفتن درست بشه
البته اميدوارم درست بشه
به اميد روزهاي خوب در سمپاديا

چاكرم نيما جونبه نقل از نــيما :مهران جان من اینا رو به شخصه کمی جو سازی میبینم هـــــــا !!
امیداورم سمپادیا از اینی که هست هم روز به روز بهتر بشه ! اما روز های بدی نیست که میگی به امید روز های خوب !!!
لطفا اینجوری بیان نکن همش ! به طور خواسته یا ناخواسته جو سازی میشه و بحث های حاشیه ای همش بوجود میاد ! ممنون

بابا اگه تو هم بیای که سایت میشه خفقان...بازم چهار نفر مثل تو ان که به آزادی در سایت کمک می کنن.......به نقل از علـي :در جواب تمام دوستان:
من موقعي استعفا ميدم حتما دليل دارم مرض(؟؟؟؟) كه ندارم بيخودي استعفا بدم الان اومدن يه تاپيك رو كلا پاكيدن قبلا هم كه بدون اطلاع همين جور تاپيك قفل ميكردن پست هم نميدادن آخرش كه نفهميم كي قفليده از هر كي هم كه ميپرسي ميگه من قفل نكردم خوب ديگه اين انجمن چه نيازي به مدير داره؟؟؟؟ انجمني كه هر كي ميرسه هر كار ميخواد بكنه خدايي حق ندارم استعفا بدم شما بگيد
اگه دليل داشت آخر تاپيك پست ميداد دليلش رو مي گفت يه دونه از تاپيك هاي قفل شده فك كنم همون تاپيك مطهري در مورد مرورگر ها بود كه بحث هم كامل در مسير موضوع بودبه نقل از فائزه.م :حتما دليلي براي قفل و پاك كردن تاپيك بوده
وگرنه اون شخص هم كه مرض نداره
چرا از راه مسالمت اميز پيش نميري؟!