• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع greate
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

فكر مي كنم جواب نظرات شما رو در پاسخ قبلي خودم داده بودم ، من نگفتم كه سوال پرسيده نشه يا انجمن رو ببنديد ، به هر حال وضعيتيه كه ايجاد شده البته متاسفانه ايجاد شده. راه حل خودم رو هم توي اون پاسخ گفتم .
نمي دونم شما از كجا من رو مي شناسيد ، شايد هم اشتباه گرفته باشيد ،ولي در هر صورت من نه اطلاعاتش رو كامل دارم ، نه وقتش رو كه روزي سه يا چهار ساعت وقت بگذارم ، و نه توان اين كار رو و حتي شايد صلاحيتش رو. اما براي اينكه خودم يه كاري كرده باشم سعي مي كنم به يكي از مديراي فروم شهيد قدوسي پيشنهاد بدم ، كه باز هم فكر نمي كنم جواب مثبت بده . به نظرم آخرش هم مديراي همين جا خودشون بايد يه فكري بكنن چون حداقل از دست من يكي كه خارجه.

پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید من&#15

خلاصه که من متوجه نشدم بالاخره حرف شما چیه؟ اگر نبندیم نهایتا میتونیم بگیم که افرادی رو بیاریم و یا گروهی رو تشکیل بدیم که پاسخ بدن. خب این موضوع قبل از اینکه شما بگید در دستور کار بود.

فروم شهید قدوسی تا اونجایی که من یادمه برای بخش اعتقادیش غیر از شما مدیر خاص دیگه ای نداشت. شایدم من اشتباه میکنم.

پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

ببخشيد من دستور كار شما رو مطالعه نمي كنم!!!
اولا اين موضوع بيشتر براي پاسخ گويي مديران بود ، كه جواب خوبي بهش داده نشد ، دوما من از وضع موجود گله كردم نه از دستور كار شما كه نمي دونم چي هست . سوما اشتباه يادتونه ، چند تا مدير داشت ، كه دوتاش انجمن هاشون به اسم خودشون بود.

پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید من&#15

به نقل از .M. :
ببخشيد من دستور كار شما رو مطالعه نمي كنم!!!
اولا اين موضوع بيشتر براي پاسخ گويي مديران بود ، كه جواب خوبي بهش داده نشد ، دوما من از وضع موجود گله كردم نه از دستور كار شما كه نمي دونم چي هست . سوما اشتباه يادتونه ، چند تا مدير داشت ، كه دوتاش انجمن هاشون به اسم خودشون بود.

ببخشید. ماهم دستور کارمون رو با شما هماهنگ نمیکنیم.

چه فرقی میکنه که کی پاسخ بده. مهم اینه که پاسخ داده شد. وضع موجود هم مناسب نیست. ولی ماهم ایده آل گرا نیستیم. بالاخره یک فروم عمومی با وبسایت حوزه علمیه فرق میکنه. ما برای بهتر شدنش تلاش میکنیم. از شما هم درخواست میکنیم که همکاری کنید.

Back
بالا