• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انگلیسی نویسی در انجمن زبان انگلیسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bl0ker
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انگلیسی نویسی در انجمن زبان انگلیسی

به نقل از alex delpiero :
یعنی هیچ موقع حتی که کار ضروریه و آدم نمی تونه فکر کنه و شرایط خاصی وجود داره استثنایی وجود نداره؟

میتونی به مدیران یا کسایی که تو اونجا فعالیت زیادی دارن(البته این دومیه با توجه به شرایط شما براتون صدق نمیکنه!) پ.خ بدی!
مدیران که جوابتو میدن! ;D

قوانین برای اینه که رعایتشون کنی.......اگرم استثنائی وجود داشته باشه تو قوانین هست!
که البته فکر نمیکنم که همچین استثنائی وجود داشته باشه! ;D

پاسخ : انگلیسی نویسی در انجمن زبان انگلیسی

به نقل از alex delpiero :
خب من هیچوقت تو تاپیک انگلیسی فعالیت نکرده بودم
و عجله هم داشتم
مدیران هم به جای این که جواب آدم رو بدن و سریع تر تاپیک و حذف کنن هی ایراد فقط بلدن بگیرن
جدیدا مدیریت بر اساس توانایی مدیریت نیست بر اساس توانایی ایراد گیری شده
تا حالا از این موارد زیاد پیش اومده،تا قبل از این ما تمام این تاپیک هارو ترجمه می کردیم و اخطار می دادیم که دیگه تکرار نکنین..
اما بعد از جریانات این تاپیک و آخرین پستم و بحث هایی که با مدیران داشتیم تصمیم گرفتیم که دیگه ترجمه نکنیم و با این گونه تاپیک ها برخورد کنیم و ریع حذفشون کنیم و اینجا اخطار بدیم..
شما هم اگه به پست های قبلی همین تاپیک یه نگاهی بندازین متوجه میشین که دلیل چیه و چرا ما این کار رو انجام میدیم.
لطف کنین در مرحله ی اول به جای ایراد گرفتن از مدیران یکم رو ایرادات خودتون کار کنین...
من تاحالا جواب 100 تا کاربر مثل شما رو دادم و تاپیکشونو ترجمه کردم و فقط لخطار دادم..اما روز بعد باز یه کاربر دیگه همین مشکل رو به وجود آورده و 2باره پست فارسی ارسال کرده...
بعد یه سری تصمیمات مبنی بر حذف شدن سریع این پست ها صورت گرفت...

Back
بالا