• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537

tamanna

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Andimeshk
سلام
خب، ميخواستم يه مطلبي در مورد تقلب بزارم......... كه گفتم بهتره اول يه نظرسنجي بشه ببينم شما چه جوري هستيد!
لطفا صادقانه جواب بديد!!!!!!!!!
+اگه تقلب کردین تا حالا شده گیر بیفتین؟
چه روشهای جالبی برای تقلب کردن بکار بردین؟

پاسخ : تقلب

تقلب که چیز تازه ای نیست کل کلاس ما تقلب کارن امتحان دفاعی داشتیم فقط دو نفر خونده بودن هر 26 نفرمون بیست شدیم!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

من و تقلب! امتحان ترم اول زبان حسن رفیقم بهش گفتم سوال 3 چی میشه برگمو گرفت با خودش چک کرد غلطا رو گفت! 5 دقیقه دو تا برگه دستش بود! معلم نفهمید برگه من پیشم نیست و حسن دو تا داره!

بازم هست، زیاد!

همین طور که رفیقم گفت(Slience رو دست کم نگیرید. یک کامپیوتر وارد به تمام معنی است)
سر کلاس 2نفر دفاعی بیشتر نخونده بودن اما همه بیست شدن.
حاج آقای کلاس هم داشت...

(فکر کنم هر کلاسی یکی از این حاج آقا ها داشته باشه)

به نظره من چیزه خیلی مفیدیه!! من که چیزایی رو که تقلب می کنم بهتر یاد می گیرم!! ;D امتحان های کلاسیه دینی و عربی رو کاملا(!) به دوستان اطرافم مدیونم!!! البته تو پایان ترم هم بی نصیب نبودیم!

يادمه اول دبستان موقع ديكته خود به خود كله م مي چرخيد طرف دفتر ديگران . ولي الان يه كوچولو اصلاح شدم

هر دانش آموزی مسلما حداقل یک بار تقلب کرده.
بستگی به خودم داره که تقلب کنم یا نه. بعضی مواقع علی رغم امکانات تقلب نمی کنم. ترجیح میدم کم بگیرم اما کامل خودم بنویسم.

منم بعضي وقتا ترجيح مي دم خودم بنويسم! اما خب پاش بيفته هسسم!
اما امسال آخر ترم تقريبا بي نصيب موندم! پشت سري و جلويي م جفت مي گرفتن اما چيزي نمي دادن بت!
اما خب من يه بار برگه اي كه تو دستم بود رو جلو چشاي معلم گذاشتم تو دهنم شروع كردم جوييدن! چون اومده بود ازم تقلب بگيره! اون بيچاره هم خنده ش گرفت رفت!!
شماها چطوري تقلب مي كنين؟!

من خودم استاد تقلبم .اگه بخوام تقلب كنم مطمئنن مي كنم و هيچ كس بويي نمي بره.چون دو سه بار محض كنجكاوي امتحان كردم و تو بدترين شرايطم كم نياوردم .ولي اصلا" تقلب نمي كنم.نمي دونم چرا ولي هميشه دوست دارم ببينم چقد حاليمه.درسته نمره هام كم مي شن ولي اينو ترجيح مي دم.

تقلب همون چیزیه که گاهی وقتا بده و گاهی وقتا نه .
اگه تونستید بگید کی بده و کی نه؟

Back
بالا