مشاعره ها----مهم

پاسخ : مشاعره ها----مهم

اتفاقا من هم میخواستم یه جایی بگم چرا اسمشو میذاریذ مشاعره؟هر چیزی که نفر بعدی با حرف آخر نفر قبلی شروع کنه که نمیشه مشاعره!
بابا همون اصطلاحات زیستی خوبه دیگه.اولش میگیم که هر کس باید کلمه ای بگه که حرف اولش حرف آخر قبلی باشه.لازم نیست که حتما توی اسمش این مفهومو برسونه.

مشاعره نجومی خیلی مفیده اسمشو اگه می خواین عوض کنین

به نقل از saye3000 :
اتفاقا من هم میخواستم یه جایی بگم چرا اسمشو میذاریذ مشاعره؟هر چیزی که نفر بعدی با حرف آخر نفر قبلی شروع کنه که نمیشه مشاعره!
بابا همون اصطلاحات زیستی خوبه دیگه.اولش میگیم که هر کس باید کلمه ای بگه که حرف اولش حرف آخر قبلی باشه.لازم نیست که حتما توی اسمش این مفهومو برسونه.
چرا چیزی که جا افتاده رو خرابش کنیییییم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟
خوب همه مشاعره رو خوب بلدن حالا بیایم بپیچونیمش یکم...

باشه یه خط توضیح که چیزی نیس انجام دادم الان تایید میشه؟

خب مديرا عوض كنن

مگه چه اشکالی داره این همه تاپیک واسه ی تفریح هست خوب اینم باشه ، بذارید بچه ها خوش باشن و هر اسمی که می خوان انتخاب کنن!

به نقل از مُحسن...! :
با یه مثال میگم، خوب چه اشکالی داره توی این جامعه این همه فساد هست ملت بیان به هم فحش بدن؟یا پسرا دختر بازی کنند؟یا موارد مخدر مصرف کنند؟خوش باشند دیگه.
من صرفا یه تذکر دادم که حداقل اگه ارزشی برای آبروی خودتون قائل هستید این موارد رو اصلاح کنید، کمی به مغزتون فشار بیارید و خلاقیت خرج کنید وگرنه اسم یه چیز اختیاری هست! کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من.
خوب باشه اینا چندتا مثال بود یکی نبودا! :دی
من خودم تا حالا خیلی به مشاعره ها و یه سری از تاپیکای گفت و شنود اعتراض کردم ! ولی آخرش جواباین بود که بذارید ملت تفریح کنن! اینم یه نوع تفریحه دیگه! :دی
من کلا با هر چی مشاعره هست مخالفم! :دی

Back
بالا