- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان شهيد اژه اى
- شهر
- اصفهان/تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- تـــهـــران (دانشکده فنـے )
- رشته دانشگاه
- مهندسی بــرق
...

خواهر اینطوری که تمرکزت میره رو آهنگ :)به نقل از آبجي مرضيه :من با هندزفري تو گوش درس ميخونم دوستان ميتونين ازين راه استفاده كنيد حداقل هواستون به يه چيز پرته

شما این مراحلی روکه من گفتم انجام بدین بعد از حدودیه هفته اگه اوضاع تمرکزتون روبه پیشرفت نبود بیاین و بگین که دقیقاچی باعث میشد که تمرکزنداشته باشین اونطوری میتونیم مشکلتونو دقیقتر بررسی کنیمبه نقل از absolute :من نمیدونم دقیقا چیکار کنم همین مشکلم کلی از وقت تابستونمو پروند![]()
![]()

سرچ کنید پیدا میشه، اگر مشکل تمرکز حواس دارید حتما برید بخونیدش 

حرفتون درسته ولی خیلی موقع ها آدم عاشق درسی هست که داره میخونه و کاملا هم استراحت کرده اما درگیری فکری زیادی تو کلش هستبه نقل از ReVenGer :با عرضه سلام
دوست عزیز اگه منظورت تمرکز در موقع درس خوندن باید بگم که اگه از درس خوندنت لذت ببری و یون مقداری که نیاز داری استراحت کنی همیشه تمرکزت هست و نمیره![]()

بعد وقتی کارتون تموم شد ؛ می تونید اون مسائل رو بررسی کنید ..
، تعداد قدم هاتون رو بشمارید
اگر بازی می کنید ، فقط بازی کنید
، اگر کتاب می خونید فقط کتاب بخونید و از لحظه ی حال بهترین لذت و استفاده رو ببرید
نه در آینده و نه در گذشته باشید.. 

دارم درس میخونم بعد یهو وسطش به خودم میام میبینم ده دقه س داره وقتم الکی میگذره و رفتم تو یه دنیای دیگه! اصلا موقع خوندن درس های حفظی تمرکز ندارم! همین نداشتن تمرکز هم باعث میشه سرعت درس خوندنم کند شه و زمانش زیاد! در نتیجه خیلی زود از درس خوندن خسته میشم دیگه حوصله کتاب دست گرفتن ندارم! خیلی وقته دچار این مشکلم و نتونستمم راه حلی پیدا کنم
شما چی میگید؟!