• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد هایی درباره سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MEHRDAD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

MEHRDAD

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
سلام
این یعنی چی؟:

سلام MEHRDAD
شما 1 پیغام، 0 پیغام جدید است.
دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما
دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما

(شما 1 پیغام. 0 پیفام جدید است)!
یعتی چی؟
اصلا منظور بدی ندارم و به جون خودم برای اینه که همچین سوتی هایی تو سایت نداشته باشیم. شما هم بیشتر اشکالات سایتو بگین.
(هر چند به قول معاون آموزشی ما سمپادی ها بی دقت اند ولی باهوش. مسیله سخت رو راحت تر حل میکنن تا مسایل آسون که اشتباه های کوچک کارو خراب میکنه.)

پاسخ : انتقاد هایی درباره سایت

با سلام

اولا از شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم به خاطر دقتتون ، دوما انتقادتون کاملا وارده و من هم این اشتباه را قبول دارم.

باید خدمتتون عرض کنم این سیستم انجمن ما سیستم ترجمه شده ای هستش که در اصل یک سیستم انگلیسی زبان بود . اما با تلاش های برنامه نویسان ایرانی به فارسی ترجمه شده و برای استفاده بهینه سازی شده. اسمش هم SMF هستش. خودتون هم میدونین که در ترجمه از انگلیسی به فارسی برخی مشکلات پیش میاد مثل عدم تطابق جای مسند و فعل. من احتمال میدم که منشا مشکل همین مساله باشه.

ما پیگیر میشیم که این مشکل رو حل کنم. نتیجه رو همین جا اعلام میکنیم.

با تشکر

با اینکه جناب ادمین انتقاد مهرداد رو پذیرفتن ولی خب چرا واسه من همچین مشکلی وجود نداره؟!!!

سلام LOVER!

شما 2 پیغام خصوصی دارید، 0 پیغام جدید است.

دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما

دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما

و قسمتی که مینویسه شما 2 پیغام خصوصی دارید 0 پیغام جدید است چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی از سایت ها همینطوره!!!

بله. حرف شما رو هم قبول دارم. مال من اولش مثل مال مهرداد بود ولی وقتی یک پیغام خصوصیم رو حذف کردم. شد مثل مال شما ! موضوع عجیبی هستش. البته از این چیزا خیلی پیش میاد.

برای منم وقتی یک پیغام خصوصی گرفتم حل شد! یعنی تا وقتی یک پیغام داشتم مشکل داشت و الان که 2 پیغامه ام درسته!

مشکل رو به متخصص های این برنامه گفتم. اما اون ها هم جوابی نداشتند بدن.

به نظر من این مشکل سایت می تونه صفحه اول باشه! نمی دونم چرا حس می کنم خوشگل نیست! یه کم یه جوریه !!
مشکل بعدی هم که به نظرم می رسه همین پاسخ نوشتن هاست!
اگه مدیران سایت یه بار برن یه نظر طویل بدن می بینن که مدام بالای متن رو نشون می ده ! یعنی وقتی 13 خط قراره توی حعبه نشون بده و اسکرول کنار ظاهر می شه، سوتی میده و متن در حال تایپ رو نمی بینی و چشم بسته باید چک کنی که درست هست یا نه !!!
یه تستی بکنین  ;)
اگه می تونین یه ادیتور بهتر برای سایت پیدا کنین! ( امر دیگه ای هم نیست  ;D )
یادم رفت بگم ! در مورد بلاگ !
یه کم حعبه متنش که برذای نمایش هست کوچیکه ! من سرم گیج رفت نگاهش کردم ! عرضش رو اگه یه کم بیشتر کنین بهتر می شه ! از طولانی شدن بی جهت پست ها هم جلوگیری می کنه !
عکس پس زمینه بلاگ هم قشنگ و سنتی است ! دم کسی (یا کسانی) که انتخاب کرد(ن) گرم ! پوزخند

* 2 پست شما یکی شد.

اولش باید تشکر کنم که اهمیت میدین با سایت و نظرتون رو میگین.

به نظر من این مشکل سایت می تونه صفحه اول باشه! نمی دونم چرا حس می کنم خوشگل نیست! یه کم یه جوریه !!

بعدش باید خدمتتون عرض کنم که بر خلاف شما خیلی ها از صفحه اول سایت خوششون میاد.

مشکل بعدی هم که به نظرم می رسه همین پاسخ نوشتن هاست!
اگه مدیران سایت یه بار برن یه نظر طویل بدن می بینن که مدام بالای متن رو نشون می ده ! یعنی وقتی 13 خط قراره توی حعبه نشون بده و اسکرول کنار ظاهر می شه، سوتی میده و متن در حال تایپ رو نمی بینی و چشم بسته باید چک کنی که درست هست یا نه !!!

من متوجه منظورتون نشدم !

اگه می تونین یه ادیتور بهتر برای سایت پیدا کنین! ( امر دیگه ای هم نیست  پوزخند )

در این مورد باید بگم شما راست میگین. ادیتور ضعیف هستش. متاسفانه به دلیل محدودیت های فنی نمی تونیم کاریش بکنیم. ان شالله چند ماه آینده حل میشه این مشکل. البته اون قدرها هم که فکر میکنین ضعیف نیست فقط کار باهاش یکم سخته. توصیه میکنم راهنمای سایت رو بخونین.

یه کم حعبه متنش که برذای نمایش هست کوچیکه ! من سرم گیج رفت نگاهش کردم ! عرضش رو اگه یه کم بیشتر کنین بهتر می شه ! از طولانی شدن بی جهت پست ها هم جلوگیری می کنه !
عکس پس زمینه بلاگ هم قشنگ و سنتی است ! دم کسی (یا کسانی) که انتخاب کرد(ن) گرم !  پوزخند

قالب تازه هستش. مشکلات زیادی داره. به زودی قالب های جدیدی رو تست میکنیم و بهترین مورد رو انتخاب می کنیم.

دلیل اینکه من گفتم صفحه ی اول سایت یه جوریه این بود که رنگ غالب، سیاهه ! یعنی زیادی مرده به نظرم اومد ! اگه بقیه ی بچه ها با این رنگ بندی حال می کنن ما هم کم کم حال خواهیم کرد ;D

من نگفتم این ادیتور کلا به درد نمی خوره ! اما یه مشکلی توش به نظرم رسید که برای اسم سمپادیا چندان خوب نبود !
مشکلش هم اینه که شما الان برین توی قسمت پاسخ ! همین طوری بنویسین 1 (اینتر) 2 (اینتر) ... 13 (اینتر) 14 رو که نوشتین جلوش یه چیزی بنویسین ! اون چیزی رو که می نویسین نشون نمی ده ! یعنی 12 خط اول رو نشون میده ! که البته زیاد مشکلی نیست و آدم موقع تایپ یه کم بیشتر حواسش رو جمع می کنه !

(از جمله بندی های افتضاحم پیشاپیش و پساپس عذر میخوام !)

سلام!
با یه سری انتقاد برگشتم!

1. خیلی وقته میخواستم بپرسم بیوگرافی چرا برا فارق التحصیلاست؟(غلط نوشتم نه؟)
2.انجمن موسیقی تعطیله، میتونه بخش های دانلود موسیقی و درخواست موسیقی رو داشته باشه.

(راستش بیشتر بچه ها میل به بحث های بازی و سیاسی و ... هستند تا شیمی و زیست و...)

اینا نظر بنده حقیر بود ;)

Back
بالا