• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توپ پینگ پونگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ermia.moamer
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ermia.moamer

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
-
تا حالا توپ پینگ پونگ رو محکم رو میز فشار دادید .
وقتی توپ رو محکم فشار میدید از زیر دستتون می پره بیرون و بعد از لغزش روی میز در نقطه کمی دو خودش می گرده و بعد به عقب غلتش می کنه .
اگه کسی می دونه بگه .
من فکر می کنم به علت تبدیل شدن ضریب اصطکاک جنبشی به ایستاییه .

پاسخ : توپ پینگ پونگ

من حدس میزنم به شعاع اون هم ربط داره.

آهان ! یه چیزی :

اگر دقت کنید می بینید که کمی توپ پرش داره که میتونه تاثیر اصطکاک رو کم تر کنه و همچنین توپ در حین حرکتش تکانه مرکز جرمش به خاطر اصطکاک کم میشه ولی هنوز حرکت دورانی حول محوری که عموما از مرکز و موازی با سطح و عمود بر جهت حرکت توپه داره و از این جا به بعد به خاطر این حرکت و همچنین وجود اصطکاک (چون اگر نباشه نمی ایسته و حتی اگه بایسته بر نمی گرده) مثل چرخ به عقب بر میگرده.

به نقل از ارمیا :
تا حالا توپ پینگ پونگ رو محکم رو میز فشار دادید .
وقتی توپ رو محکم فشار میدید از زیر دستتون می پره بیرون و بعد از لغزش روی میز در نقطه کمی دو خودش می گرده و بعد به عقب غلتش می کنه .
اگه کسی می دونه بگه .
من فکر می کنم به علت تبدیل شدن ضریب اصطکاک جنبشی به ایستاییه .
ببین یه خورده بد نوشتی من شخصا نمیتونم بخونمش !

مثلا جمله ی اولت پرسشیه ، اما تو نقطه گذاشتی خب آدم اول خبری میخونتش ، ممکنه ویرایشش کنی ؟؟؟

به نقل از mgh-nano :
ببین یه خورده بد نوشتی من شخصا نمیتونم بخونمش !

مثلا جمله ی اولت پرسشیه ، اما تو نقطه گذاشتی خب آدم اول خبری میخونتش ، ممکنه ویرایشش کنی ؟؟؟

درسته باید کمی بهتر نوشته بشه.

ولی به قول معلم فیزیکمون کلا" فیزیکی ها در مورد بکار بردن نشانه ها و فعل ها هیچ اطلاعاتی ندارن و بنده خودم هم اینطوری هستم.

به نقل از Hamilton :
درسته باید کمی بهتر نوشته بشه.

ولی به قول معلم فیزیکمون کلا" فیزیکی ها در مورد بکار بردن نشانه ها و فعل ها هیچ اطلاعاتی ندارن و بنده خودم هم اینطوری هستم.
الآن میشه بگی دقیقا این چی داره میگه ؟

وقتی شما دست خودتون رو روی توپ میذارید به طوری که در کناره درست شما باشه و یا این که انگشتتون رو روش میذارید اگر کمی نیرو وارد کنید توپ از زیر دستتون در میره و حرکت میکنه و اگر با قدرت فشار داده باشید توپ کمی میره جلو و بعد متوقف میشه و برمیگرده.

همین.

حرکتش دقیقا مثله بوم رنگ میمونه ...

بهش رو به جلو نیرو میدیم ( با فشار دست از بالا ) و همینطور رو به پایین... نیرویی که رو به جلو دادیم یواش یواش به خاطر اصطکاک و چرخش توپ به سمت پایین کم میشه و توپ بعد از مدتی برمیگرده ! ( عین بوم رنگ ! )

به نقل از Hamilton :
وقتی شما دست خودتون رو روی توپ میذارید به طوری که در کناره درست شما باشه و یا این که انگشتتون رو روش میذارید اگر کمی نیرو وارد کنید توپ از زیر دستتون در میره و حرکت میکنه و اگر با قدرت فشار داده باشید توپ کمی میره جلو و بعد متوقف میشه و برمیگرده.

همین.
مرسی !
به نقل از Wide :

بهش رو به جلو نیرو میدیم ( با فشار دست از بالا ) و همینطور رو به پایین... نیرویی که رو به جلو دادیم یواش یواش به خاطر اصطکاک و چرخش توپ به سمت پایین کم میشه و توپ بعد از مدتی برمیگرده ! ( عین بوم رنگ ! )
بر میگرده ، اما فکر نکنم اینطوری که تو میگی ، یعنی در یه جهت نمیره جلو ، اما خب الزاما بر هم نمیگرده !

به نقل از Wide :

با بومرنگ تفاوت داره چون ما این موضوع رو همین چند وقت پیش توی این تالار بررسی کردیم و علت اون فشار هواست.

Back
بالا