• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فوق العاده براتون متاسفم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : فوق العاده براتون متاسفم

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
اگه هر جای مملکت اینطوری با انتقادات برخورد بشه مطمئن باشید پیشرفت می کنیم!
چرا اگه؟مگه همه جای مملکت این جوری نیست؟از رییس جمهور گرفته تا مدیر یه مدرسه عادی.رییس جمهورش،وقتی انتقاد می شنوه،منتقین رو به بی سوادی و نفهمی متهم می کنه،مدیر سمپاد،یه جور دیگه برخورد می کنه.کل مملکت ما همین جوره.وقتی که ملاک برای تعیین مدیر و مسئول سابقهی جنگ و درصد جانبازیته،چه توقعی می شه داشت؟

حداقلش اینه که بنده انتقاد رو می شنوم و بهش اهمیت نمی دم ... این ملت ایرانی دیگه زیادی اصیلن .. اه اه ! چرا همش فکر می کنیم این کارا توی خون ماست !!؟
حداقل اینکه این مسئولین بشنون ... توجه نکنن ... نه اینکه بگن برین پاک کنین !!

بازم خوبه اونا خودشون شروع به كار رباتيك كردن. اما ما رو حتي نذاشتن شروع كنيم و كلي ايده كه براي پروژه مون داشتيم نقش بر آب شد و پودر شد و دود شد و رفت هوا!!
بيچاره آقاي مهري!

هرچند از نظر من بهر حال توهين به دبير در يک جاي نسبتا عمومي که تو مثلا يکي ديگه که مي ياد توي سايت رو نمي شناسي کار شايسته اي نيست ولي واقعا شهيد قدوسي قم خيلي وضعش خرابه يجورايي خفقانه !!!!!!!!!!!!!!!! ( در گوشي: من خودم يکي از معلم ستيزهام!!!! ولي خوب قبول کن نبايد اون متنو مي نوشتي حالا کاريه که شده . به هر حال من با انتقادايي که کردي موافقم و به نظرم درست مي گي ( درگوشيه درگوشيييييي: به خصوص قسمت مسئول کامپيوتر) مي بيني براي تاييد حرفت هم جرات ندارم!!!!!!!!!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا