• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه نویسی تحت وب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 13thkey
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب

به نقل از BriskGent :
عجب !! نمی دونستم این جا هیشکی یه مطلب رو درست نمی گیره.
تازه اولشه! :دی ، کجاشو دیدی!!
ولی جدا از شوخی.
منم با تشکیل یه انجمن جدا مخالفم. فک نکنم اگه کسی واقعا بخواد فعالیت کنه انجمن برنامه نویسی جای بدی باشه. مساله اینه که خیلی ها اصلا برنامه نویسی وب بلد نیستن و خیلی های دیگه فقط در حد تکالیف مدرسه فعالیت می کنن.
-----
ولی خودم تحت وب خیلی دوس دارم! البته سرور ساید بیشتر کار کردم تا کلاینت ساید! پس خلیل با جاوا اسکریپت و اینا کار نکردم! بیشتر PHP و Python و ...

به نقل از Arash Badie Modiri :
تازه اولشه! :دی ، کجاشو دیدی!!
ولی جدا از شوخی.
منم با تشکیل یه انجمن جدا مخالفم. فک نکنم اگه کسی واقعا بخواد فعالیت کنه انجمن برنامه نویسی جای بدی باشه. مساله اینه که خیلی ها اصلا برنامه نویسی وب بلد نیستن و خیلی های دیگه فقط در حد تکالیف مدرسه فعالیت می کنن.
-----
ولی خودم تحت وب خیلی دوس دارم! البته سرور ساید بیشتر کار کردم تا کلاینت ساید! پس خلیل با جاوا اسکریپت و اینا کار نکردم! بیشتر PHP و Python و ...
من که علاقه ای به کار کردن ندارم ، کلی گفتم وقتی این همه انجمن و زیر مجموعه واسه یه درس میذارن با اضافه شدن یه همچین چیزی اتفاقی نمی یوفته ، تازه برنامه نویسی تحت وبم نشد ، نشد ، طراحی وب که می شه :دی فکر کنید خیلی متفاوتند :دی

به نقل از BriskGent :
طراحی وب که می شه :دی فکر کنید خیلی متفاوتند :دی
اون که دیگه بدتر! باز برنامه نویسی یه ذره مکانیکی تره تا طراحی وب! طراحی وب هم نیاز به دانش خفن CSS و... داره و هم نیاز به دید هنری قوی! چیزی که به این راحتیا پیداش نمی کنی!
----------------
به نقل از یک مدیر :
امیرپوریا شیوان ( معلم و فارغ التحصیل حلی)
البته آقای امیر پویان شیوا هستند نه شیوان! که من ارادت خاصی به ایشون و برادرشون دارم!

شخم .
یکی از مدیرا ، یه چیزایی درباره این گفت ، نسبتا مثبت اینا بود مایندش
ما رفتیم کل محمد شدیم برگشتیم ، چی شد ؟ :دی

Back
بالا