• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا شما درخوارزمی شرکت میکنید ؟ چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra96
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا شما درخوارزمی شرکت میکنید ؟ چرا؟

• رای‌دهندگان
    70
پاسخ : آیا شما درخوارزمی شرکت میکنید ؟ چرا؟

خوب چی بگیم؟ :دی

نه چون:
1.وقت و زمان زيادي ميخواد(نه كه بخوام كلاس بزارم و بگم وقت ندارم ;))
2.به درست لطمه ميزنه
3.توش پارتي بازي زياده
4.از همه مهم تر برخورد مسئولاش باهات خيلي بده(شهره خودمونو ميگم :()

به نقل از Rainman :
نه چون:
1.وقت و زمان زيادي ميخواد(نه كه بخوام كلاس بزارم و بگم وقت ندارم ;))
2.به درست لطمه ميزنه
3.توش پارتي بازي زياده
4.از همه مهم تر برخورد مسئولاش باهات خيلي بده(شهره خودمونو ميگم :()

ببین .. اگه علاقه داشته باشی برنامه ریزی میکنی و وقتتو تنظیم میکنی و از کار هایه غیر ضروریت میزنی و روش کار میکنی!
پارتی بازی رو قبول ندارم ! شاید تو مراحله بالا تر دزدی طرح و تا حدی نامردی باشه اما پارتی بازی نیس! تو سطح استانی که واقعا داورا سعی میکنن اونایی که طرحشون قابله پیگیری هست و محکمن و جدی تر کار میکنن رو انتخاب کنن و واقعا هم کمکشون میکنن که تو کشوری مقام بیارن... تو کشوری هم داوری سخت هست و شاید به بعضی ها ظلم بشه اما این جوری نیست که پارتی بازی کنن و عمدا کسی رو بالا بکشن!
اون چهارمی رو خیلی قبول دارم! اما حقیقتش اینه که اونا فقط راهو به آدم نشون میدن ! آدم باید خودش کاراشو انجام بده و به امید کسی هم نباشه! ;) ;)

به نقل از *وحــــــــید* :
ببین یه نفر که نقاشه به هر چیزی به چشمه یه سوژه نقاشی نگاه میکنه! تو هم وقتی که یه مدتی فکر میکنی به این مسایل چشم و ذهنت عادت میکنه! همه چی رو طرحه خوارزمی میبینه! من یه مدت بود که شبی دو سه تا طرحه خوارزمی به ذهنم میرسید !

خوب به نظر تو من به صندلي نگاه ميكنم بعد اگه اختراع واقعا عالي اي هم باشه من چه بخشيشو ميتونم انجام بدم؟ صندلي نابينايان؟ صندلي با قابليت تنظيم خودكار؟ صندلي بزرگ شونده؟ خوب من يه طرح آنالوگ و جدا ميخوام!!!

• لایک
امتیازات: DBA
Back
بالا