King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/11 #1 نظرتون رو راجع به ارباب حلقه ها بنویسین.و کلا راجع به تالکین.
King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/11 #2 پاسخ : ارباب حلقه ها ارباب حلقه ها یک کتاب فانتزی و حماسیه که توسط جی آر آر تالکین نوشته شده و گوشه ای از تاریخ میدل ارث یا همون سرزمین میانه است اگر تا حالا اونو نخوندین بهتون پیشنهاد میکنم بخونین بهترین کتابیه که خودم خوندم!
پاسخ : ارباب حلقه ها ارباب حلقه ها یک کتاب فانتزی و حماسیه که توسط جی آر آر تالکین نوشته شده و گوشه ای از تاریخ میدل ارث یا همون سرزمین میانه است اگر تا حالا اونو نخوندین بهتون پیشنهاد میکنم بخونین بهترین کتابیه که خودم خوندم!
Swift کاربر حرفهای ارسالها 360 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد 2010/2/11 #3 پاسخ : ارباب حلقه ها اولای کتاب یکش خیلی کسل کننده است ولی بعدش خیلی باحال میشه.
narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/2/11 #4 پاسخ : ارباب حلقه ها من که فیلماشو همین الان دارم تو هاردم و حجمشون 24 گیگه فول اچ دی
King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/13 #5 پاسخ : ارباب حلقه ها به نقل از narenjak : من که فیلماشو همین الان دارم تو هاردم و حجمشون 24 گیگه فول اچ دی کلیک کنید تا باز شود... ما داریم درباره ی کتابش حرف میزنیم نه فیلمش!!
پاسخ : ارباب حلقه ها به نقل از narenjak : من که فیلماشو همین الان دارم تو هاردم و حجمشون 24 گیگه فول اچ دی کلیک کنید تا باز شود... ما داریم درباره ی کتابش حرف میزنیم نه فیلمش!!
King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/13 #6 پاسخ : ارباب حلقه ها عجب انجمن فعالیه!
liliano کاربر فوقفعال ارسالها 132 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم مهندسی_مکانیک جامدات 2010/2/13 #7 پاسخ : ارباب حلقه ها عاااااااااااااااااااااااااااااااشقشم..... واقعا بی همتا و عالیییییییییییییی.........
پاسخ : ارباب حلقه ها عاااااااااااااااااااااااااااااااشقشم..... واقعا بی همتا و عالیییییییییییییی.........
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/2/16 #8 پاسخ : ارباب حلقه ها فوق العاده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/16 #9 پاسخ : ارباب حلقه ها جالبه.
Parpari کاربر فوقحرفهای ارسالها 610 امتیاز 756 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اهواز 2010/2/18 #10 پاسخ : ارباب حلقه ها چند بار اختار دادم از دادن اسپم بپرهیزید