اماده باشید ک میخوام تومار بنویسم /یادش بخیر . همین چند سال پیش بود که میومدم اینجا و نوشته هارو میخوندم و میگفتم یعنی منم میتونم؟منم میتونم بیام اینجا و تعریف کنم؟
میدونستم قبول میشم ته دلم . ولی نمیدونستم کدوم ناحیه ..یا اصلا ممکنه سمپاد در نیام و نمونه قبول شم ..تو استان ما خفن ترین امکانات همش مال ناحیه دوعه ..مرکز یک محسوب میشه ..ظرفیتش کلا ۱۲ نفر بود ..خب الویت اولم بود دیگه..اولاش نسبت بهش امیدوار بودم ولی از عید به بعد نه زیاد بیشتر تظاهر به داشتن امید بود تا خود امید
منتظر بودم این ازمون لعنتی و بدم زندگی تابستونی رو شروع کنم که ..جنگ شد
امتحان لغو شد
یه عالمه شایعه میشنیدم و یه عالمه حرف تو گوشم میخوندن که = شاید سمپاد امسال اصلا کسیو برنداره شاید ملاک ازمون یه چیز دیگه شه و ..
منم زدم به سیم اخر . نشستم اسکویید گیم ۳ رو نگاه کردم درس نمیخوندم و اخبارو دنبال میکردم تو هپرووت🫠
همون حین قلمچی یه ازمون گرفت -۱۳ تیر بود - رتبم شد توش نزدیکای ۲۰ ..بله من اولیت اولمو احتمالا قرار نبود بیارم .ولی اینطوری بودم کهههه...ههه نو پرابلمم🤣
رتبه تو استان بیشتر برام ملاک بود که حول هوش ۳۲ بود فکر کنم
اونم برا منی که همیشه جزو نفرات اول بودم
همون روزم غلط نکنم اعلامیه اومد که = ازمون ۲۰ تیر جمعه برگزار میشه.
جانم برایتان بگوید ..دوباره شروع کردم به خوندن بعد دو هفته دوری از درس .
تا روز قبل ازمونم استرس نداشتم ولی یهو عین روانیا شدم -از اون روز نحس حرفی نزنم بهتره از بس که حالم بد بود-
روز ازمون انقدر قیافه پرت و تو هپروت دیدم که اعتماد به نفس گرفتم .😌
ازمونو به خوبی و خوشی دادیم و میدونستم خوب دادم .
تا روز اعلام نتایج با انواعی از فیلما و کتابا خودمو خفه کردم
در اخر نتایج ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ اومد - نتایج از ساعت ۱۲ شب اومده بود و من تا نزدیکای دو تو یوتیوب بودم ولی نفهمیده بودم😭 صبح ساعت پنج دیدم مامان بابام بالا سرمن ..چیشده
-نتایج اومدهه مهدیسسس
حس کردم خیلی مصنوعی به نظر میان انگار که میدونن جواب چیه بعدا برام اسپویل شد که رفته بودن از قبل خودشون دیده بودن😑
-مامان قبول شدم..الویت اولمم
افرین دخترمممم
مامان خوشحال بود
بابا چشاش برق میزد
منم فقط با همون یه جمله خوشحالیمو ابراز کردم و تموم - میدونستم دبیرستان اونم تو سمپاد قراره وحشتناک باشه-
اره دیگه خلاصه برام مهم بود درحالی که الان خیلی وقتا به خودم میگم کار درستی بود اصلا؟..