• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نمیتونم درس بخونم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mf

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
بچه ها !!!! :(
من نمیتونم درس بخونم ....
همش میخوابم :((
وقتی هم که میشینم میخونم همش حواسم به این طرف اونطرفه ....
انگار از درس خسته شدم.. :(
ترخدا کمکم کنین...
امسال خیلی شر شدم.... :-w

پاسخ : نمیتونم درس بخونم

منم نمی تونم ... باید یه فکر اساسی کنم ... مثلا فردا کل جبر تا جایی که درس داده امتحان داریم من از ساعت 1 پای کامپیوتر هستم : (((

تازه اولشه! بنده همه ی این مراحلو قبلا یه بار تجربه کردم! این نیز بگذرد نگران نباشید! خیلی طولانی نمیشه البت فک کنم طولانی نشه!

منم مثله تو شدم. حسش نمیاد بشینم درس بخونم

چجوری نمیتونی درس بخونی؟!
حسش نمیاد یا زیاد مخوابی یا ... ؟
اگه زیاد میخوابی که باید بری دنبال اینکه چرا زیاد میخوابی.
اگه بقیه ی موارد داره رو بگو کمکت میکنـ(ـیـ)ـم بهتر بشه. :دی

تا یه حدیش عادیه ;D
مثلا بعضی موقع ها تا ساعت 7 و8 حسش نمیاد بعد یهو ساعت 9 میفهمی اصلا درس نخوندی میشینی تا 12 ، 1...

من هیچوقت به خودم زحمت نمیدم تا ساعت 12 1 بیدار بمونم ولی یه نظریه ی خوب که من ازش کلی نتیجه کرفتم ، درس خوندن حوالی 5 صبحه.

منم نمیتونم.......:(

منم ديگه حوصله درس خوندن ندارم

اینکه نمی تونید درس بخونید یعنی کار دیگه ای به جاش می کنید. احتمالا یکی از این سه مورده:

- کامپیوتر : هیچ هدفی ندارین و بیکار نشستین پشت کامپیوتر
- خواب : می خوابید و بیدارمیشید ولی همچنان خسته هستید
- علافی : تو خونه راه میرین ، سر یخچال میرین ، تلوزیون و ...

این که درس نمی تونید بخونید به خاطر اینه که اصلا تلاش نمی کنید بخونید. یعنی سعی نمی کنید برید سر کتاب ؛ کامپیوتر رو خاموش کنید یا نخوابید.

برای حل این مشکل شما باید این کار رو بکنید که من میگم. اولا درس هایی که قراره بخونید رو تکه تکه کنید. تقسیم کنید به واحد های یک ساعته. هر واحد یک ساعته درس مربوطه رو بخونید بعدش بین هر دو واحد ، نصف واحد (نیم ساعت) استراحت بگذارید. تو اون نیم ساعت هم می تونید کامپیوتر کار کنید هم می تونید بخوابید !

فقط کافیه سعی کنید اولین قدم رو بردارین. یکم کتاب رو باز کنید. از تلوزیون و کامپیوتر هم دوری کنید. اگر دیدید نمی تونید پاشید از پای کامپیوتر یک سیلی به خودتون بزنید و بدون فکر کامپیوتر رو خاموش کنید. درنگ نکنید. چون به شک میافتید.

Back
بالا