Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2009/12/2 #1 بالاخره دكتر اعتمادي هم از سمپاد به عنوان آخرين مدير رفتند و پرونده ي سمپاد بسته شد!
koorosh.m کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,041 امتیاز 4,044 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه امیر کبیر (پلی تکنیک) 2009/12/2 #2 پاسخ : و اما اعتمادي رفت چی شد ؟؟؟
amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 253 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 2009/12/2 #3 پاسخ : و اما اعتمادي رفت ها درست بگو ببینم ؟ یعنی چی ؟
Mozee کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 16 مدال المپیاد از بچچگی کسایی که تو المپیاد شرکت می کردن رو تشویق می کردم دانشگاه تـــــهران رشته دانشگاه مــعماری ، کــامپیوتر ، کارگردانی انــیمیشن 2009/12/2 #4 پاسخ : و اما اعتمادي رفت هـــــــــــــــــــورا ، راحت شدیم.
samira کاربر حرفهای ارسالها 536 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس مدال المپیاد زياده!!! 2009/12/2 #5 پاسخ : و اما اعتمادي رفت يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
trustme لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/12/2 #6 پاسخ : و اما اعتمادي رفت دوستان مدام نپرسن یعنی چی ... من که چنین چیزی رو نشنیدم، وی غیر ممکن نیست ... اندکی صبر کنید تا کسی توضیح بدهد !
پاسخ : و اما اعتمادي رفت دوستان مدام نپرسن یعنی چی ... من که چنین چیزی رو نشنیدم، وی غیر ممکن نیست ... اندکی صبر کنید تا کسی توضیح بدهد !
koorosh.m کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,041 امتیاز 4,044 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه امیر کبیر (پلی تکنیک) 2009/12/2 #7 پاسخ : و اما اعتمادي رفت خوب منتظریم یکی توضیح بده دیگه ... یعنی اگه اعتمادی بره دیگه سمپاد بی سمپاد ؟ وسط سال تحصیلی ؟
پاسخ : و اما اعتمادي رفت خوب منتظریم یکی توضیح بده دیگه ... یعنی اگه اعتمادی بره دیگه سمپاد بی سمپاد ؟ وسط سال تحصیلی ؟
پگاه 1717 لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,779 امتیاز 11,303 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین شهر اصفهان مدال المپیاد یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم 2009/12/2 #8 پاسخ : و اما اعتمادي رفت چون کسی توضیحی نداد من یه بار دیگه میپرسم چــــــــــی؟؟؟!!!! یعنی چه پرونده سمپاد بسته شد؟؟!
پاسخ : و اما اعتمادي رفت چون کسی توضیحی نداد من یه بار دیگه میپرسم چــــــــــی؟؟؟!!!! یعنی چه پرونده سمپاد بسته شد؟؟!
Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2009/12/2 #9 پاسخ : و اما اعتمادي رفت خب بذاريد توضيح بدم!من 1 ماه پيش شنيدم كه اعتمادي هم قراره بره!حالا امروز از معلم زبانمون شنيدم كه اعتمادي رفته!!!البته جاي تعجبي هم نداره...چون وقتي سمپادي وجود نداره رييس مي خوايم چي كار؟؟؟؟؟؟
پاسخ : و اما اعتمادي رفت خب بذاريد توضيح بدم!من 1 ماه پيش شنيدم كه اعتمادي هم قراره بره!حالا امروز از معلم زبانمون شنيدم كه اعتمادي رفته!!!البته جاي تعجبي هم نداره...چون وقتي سمپادي وجود نداره رييس مي خوايم چي كار؟؟؟؟؟؟
Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2009/12/2 #10 پاسخ : و اما اعتمادي رفت به نقل از Brεεzy : خوب منتظریم یکی توضیح بده دیگه ... یعنی اگه اعتمادی بره دیگه سمپاد بی سمپاد ؟ وسط سال تحصیلی ؟ کلیک کنید تا باز شود... كجاي كاري؟؟؟سمپاد كه خيلي وقته جمع شده!حتي خود ساختمونشم خالي شده
پاسخ : و اما اعتمادي رفت به نقل از Brεεzy : خوب منتظریم یکی توضیح بده دیگه ... یعنی اگه اعتمادی بره دیگه سمپاد بی سمپاد ؟ وسط سال تحصیلی ؟ کلیک کنید تا باز شود... كجاي كاري؟؟؟سمپاد كه خيلي وقته جمع شده!حتي خود ساختمونشم خالي شده