• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

داوري كنگره هاي قرآني

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nodetstu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : داوري كنگره هاي قرآني

به نقل از محمدامين اكبري :
بله.بایدم راضی باشی وقتی............

منم تقریباً از داروی کردنشون راضی‌م اما از شرایط داور‌ی‌شون نه!

کنگره بیستم، مرحله‌ي استانی، داور مسابقه، وسط سوال بچه ها، بچه‌‌ش (بهتره بگم نی نی‌ش رو! :دی ) رو میبرد WC ! :دی یا نمیدونم زیاد مشغول بود! با هم دیگه زیاد حرف میزدن وسط مسابقه ها! :دی و ... !

آقای گلشن؟! چرا این حرفا رو میگین؟! ایشون آقای خیلی خوبی هستند! اتفاقاً هر دو کنگره 18 و 19 که من بودم، ایشون هم حضور داشتند و ... . آقای محترمی هستند. :)

به نقل از نور. :
منم تقریباً از داروی کردنشون راضی‌م اما از شرایط داور‌ی‌شون نه!

کنگره بیستم، مرحله‌ي استانی، داور مسابقه، وسط سوال بچه ها، بچه‌‌ش (بهتره بگم نی نی‌ش رو! :دی ) رو میبرد WC ! :دی یا نمیدونم زیاد مشغول بود! با هم دیگه زیاد حرف میزدن وسط مسابقه ها! :دی و ... !

آقای گلشن؟! چرا این حرفا رو میگین؟! ایشون آقای خیلی خوبی هستند! اتفاقاً هر دو کنگره 18 و 19 که من بودم، ایشون هم حضور داشتند و ... . آقای محترمی هستند. :)

برای تفسیر مرحله قطبی دوتا داور بودن ی حاج آقا که وسطاش خسته شد رفت :P ;Dی آقای دیگه هم بود که نصفش اس میداد نمیدونم چیکار میکرد به هرحال با گوشیش ور میرفت اخرش ی نگاه مینداخت به مقاله ی نمره میداد!
شرایط داوری اصلا خوب نبود! تهرانم شرایطی که آزمون برگزار کردن خوب نبود!رو موکت!!!!!بعدشم که نمیدونم چه جوری تصحیح شدن :-?برچه اساس؟انشا بود ی جورایی!

Back
بالا