• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوارزمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع marjan_m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خوارزمی

به نقل از امید بخشنده :
سلام
دوستان اینا چه حرف هایی که می زنید ... کار همتون عالیه ... سعی کنید بیشتر یاد بگیرید و بیشتر فکر کنید و باعث پیشرفت همدیگه بشید.مرصاد،اسپادانا،پارمیدا،پسیدون همه نشانه ی تلاشن که همه ی ما باید یاد بگیریم مصلشون تلاش کنیم ...
حرف شما به عنوان بزرگتر متینه و من بهش توجه میكنم ولی در این مورد شرمندم.

متاسفانه در این سایت بعضی دوستان جونیوری پاشون رو از گلیم خودشون بیش از حد زیاد كردند. وقتی كسی كه چند سال داره ربات جونیور میسازه و اگر هم مدرسش دوبعدی كار كرده تیمی داشته كه حتی قدرت مساوی كردن با HelliBASH پر از باگه خوارزمی پارسال رو هم نداشته ، من نمیتونم بهش اجازه بدم در مورد تیم مرصاد ، بیس مرصاد و .... ( مسائل دیگر در تاپیك های دیگه ) كه در مورد آون ها همونطور كه سینا و مهرداد گفتن هیچی نمیدونن نظر بدن و به كسی توهین كنن یآ حرف بیربطی بزنن كه ارزش كار افراد بزرگی چون اعضای تیم مرصاد رو پایین بیاره.

ولی موافقم این ها جدن نشانه ی تلاشند!

آقای مازیار،من دوست صمیمی میثم وثو... م،اون اصلا از این روحیه های این طوری نداره ها ! انشالاه بحث علمی کنیم همه اینجا ..

به نقل از مازيار :
حرف شما به عنوان بزرگتر متینه و من بهش توجه میكنم ولی در این مورد شرمندم.

متاسفانه در این سایت بعضی دوستان جونیوری پاشون رو از گلیم خودشون بیش از حد زیاد كردند. وقتی كسی كه چند سال داره ربات جونیور میسازه و اگر هم مدرسش دوبعدی كار كرده تیمی داشته كه حتی قدرت مساوی كردن با HelliBASH پر از باگه خوارزمی پارسال رو هم نداشته ، من نمیتونم بهش اجازه بدم در مورد تیم مرصاد ، بیس مرصاد و .... ( مسائل دیگر در تاپیك های دیگه ) كه در مورد آون ها همونطور كه سینا و مهرداد گفتن هیچی نمیدونن نظر بدن و به كسی توهین كنن یآ حرف بیربطی بزنن كه ارزش كار افراد بزرگی چون اعضای تیم مرصاد رو پایین بیاره.

ولی موافقم این ها جدن نشانه ی تلاشند!
حالا شما کوتاه بیا اثتثنا! مگه این جا میدونه جنگه!
بحث منطقی بکن و جواب هم بگیر! نیازی به کل کل کردن نیست.

راستی شرکت مکسون داره برای ایران 7 تا محصول تپل اماده می کنه که سر جمع باید 3 ملیونی شده باشه تازه بدون گمرک!
خدا می دونه اینا ماله کیه! من که فکر کنم برا جونیور باشه.
چون با 7 تا که نمی شه تو سینیور شرکت کرد اما می شه 2 تا جونیور با موتور اضافه یدکی ساخت.
البته اگه موتور باشه. (این بار دیگه منبع خبر کاملا مطمئنه)

اگه مطمعنه لطفا لینک کنید ، به نظر من اشتباهه ...

:(
بچه ها به احترام آقای بخشنده تمومش کنید.
به خدا هدف از مسابقه به هیچ عنوان روکم کنی نیست.
کار میکنیم که یاد بگیریم و مسابقه میدیم که لذت ببریم.
من اصلا با این بحثها موافق نیستم.
سم÷ادیها باید ÷شت هم باشن.نه اینجوری...

حالا احترام آقای بخشنده سر جای خودش ولی چه ربطی داره به اینكه ما بزنیم تو سر هم یا نه داره؟؟

از اون جا كه مدیر انجمن ( البته نصفش!‌ ) گفتن با این بحث ها موافق نیستن ، من هم ادامه نمیدم......
ولی الآن یكی نیاد بعد من پست بده كه " نه جون من بیا ادامه بده " بد میشه ها!

Back
بالا