mazmaz
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- University Of Debrecen
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : خوارزمی
متاسفانه در این سایت بعضی دوستان جونیوری پاشون رو از گلیم خودشون بیش از حد زیاد كردند. وقتی كسی كه چند سال داره ربات جونیور میسازه و اگر هم مدرسش دوبعدی كار كرده تیمی داشته كه حتی قدرت مساوی كردن با HelliBASH پر از باگه خوارزمی پارسال رو هم نداشته ، من نمیتونم بهش اجازه بدم در مورد تیم مرصاد ، بیس مرصاد و .... ( مسائل دیگر در تاپیك های دیگه ) كه در مورد آون ها همونطور كه سینا و مهرداد گفتن هیچی نمیدونن نظر بدن و به كسی توهین كنن یآ حرف بیربطی بزنن كه ارزش كار افراد بزرگی چون اعضای تیم مرصاد رو پایین بیاره.
ولی موافقم این ها جدن نشانه ی تلاشند!
حرف شما به عنوان بزرگتر متینه و من بهش توجه میكنم ولی در این مورد شرمندم.به نقل از امید بخشنده :سلام
دوستان اینا چه حرف هایی که می زنید ... کار همتون عالیه ... سعی کنید بیشتر یاد بگیرید و بیشتر فکر کنید و باعث پیشرفت همدیگه بشید.مرصاد،اسپادانا،پارمیدا،پسیدون همه نشانه ی تلاشن که همه ی ما باید یاد بگیریم مصلشون تلاش کنیم ...
متاسفانه در این سایت بعضی دوستان جونیوری پاشون رو از گلیم خودشون بیش از حد زیاد كردند. وقتی كسی كه چند سال داره ربات جونیور میسازه و اگر هم مدرسش دوبعدی كار كرده تیمی داشته كه حتی قدرت مساوی كردن با HelliBASH پر از باگه خوارزمی پارسال رو هم نداشته ، من نمیتونم بهش اجازه بدم در مورد تیم مرصاد ، بیس مرصاد و .... ( مسائل دیگر در تاپیك های دیگه ) كه در مورد آون ها همونطور كه سینا و مهرداد گفتن هیچی نمیدونن نظر بدن و به كسی توهین كنن یآ حرف بیربطی بزنن كه ارزش كار افراد بزرگی چون اعضای تیم مرصاد رو پایین بیاره.
ولی موافقم این ها جدن نشانه ی تلاشند!