Lepus ♟ کنکوری 1406 ارسالها 5 امتیاز 1,012 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 روز سه شنبه ساعت 01:11 #1 مهسا اینجا میگه چهقدر مطالعه قراره داشته باشه و هرچیز مربوط به مطالعه. آخرین ویرایش: دیروز در 18:02
Lepus ♟ کنکوری 1406 ارسالها 5 امتیاز 1,012 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 11 دقیقه پیش #2 اشتباهی پست سه شنبه رو جای چهارشنبه پاک کردم👍پس مجبور شدم پست چهارشنبه هم پاک کنم. خب پس از اول... کلیک کنید تا باز شود... جعبه متن مخفی: پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ ● حسابان تست ۲۵۷۵ تا ۲۶۲۲ □ ● هندسه تست ۳۰ تا ۷۰ □ ● فیزیک تا قانون کولن □ ● شیمی تست ۲۵ تا ۴۵ □ اینها رو احتمالاً نرسم ولی چه دختر commendableی خواهم بود اگر رسیدم.... ● آمار و گسسته تکمیل جزوه و اتمام درس ۱ فصل ۱ □ آخرین ویرایش: 9 دقیقه پیش
اشتباهی پست سه شنبه رو جای چهارشنبه پاک کردم👍پس مجبور شدم پست چهارشنبه هم پاک کنم. خب پس از اول... کلیک کنید تا باز شود... جعبه متن مخفی: پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ ● حسابان تست ۲۵۷۵ تا ۲۶۲۲ □ ● هندسه تست ۳۰ تا ۷۰ □ ● فیزیک تا قانون کولن □ ● شیمی تست ۲۵ تا ۴۵ □ اینها رو احتمالاً نرسم ولی چه دختر commendableی خواهم بود اگر رسیدم.... ● آمار و گسسته تکمیل جزوه و اتمام درس ۱ فصل ۱ □