• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلامم^^
خب من رشته ام ریاضی هست و اینجا میخوام منابع ریاضیاتی و که استفاده کردم بگم. جز اینها منبعی استفاده نکردم که با چیزی مقایسه اش بکنم.

حسابان: نردبام جامع
به نظرم منبع خیلی خوبیه. از نظر حجم منطقیه، ایده های کنکور و ایده های جدید و کاملا بررسی میکنه و اگه شما همین و خوب و کامل کار بکنین واقعا نیازی به منبع دیگه ای ندارین و صرفا بعدش باید آزمون زیاد بزنین.
من خودم اولش با ذهنیتی که از نردبام تک پایه حسابان داشتم میترسیدم که نکنه سطحش خیلی بالا باشه و چیزای روتین و پوشش نده و اینا=) اما وقتی که گرفتم دیدم نه جامع اش اونجوری نیست و اگه سطح متوسط یا متوسط رو به بالا دارین واقعا خوبه براتون.

آمار و گسسته: باز هم نردبام جامع!
گسسته شاید اولش یکم چالشی به نظر بیاد ولی بعد ها می‌بینید که سوالاتش حتی از حسابان هم روتین تره توی اغلب آزمون ها.
راستش نردبام گسسته خیلی خارج از سوالات روتین داشت. خصوصا توی گراف.
اگه بخواین وسواس به خرج بدین روی تک تک سوالات و نکته ها میتونه اذیتتون کنه. اما اگه خودتون هوشمندانه گذر کنید از جاهایی که باید کتاب خوبیه. باز هم فکر میکنم اگه سطحتون متوسط به بالا باشه همین براتون خوبه چون فکر نمی‌کنم منبع سطح بالا و منطقی دیگه ای باشه. خلاصه اینکه من دوستش داشتم.

هندسه: نردبام جامع:" (۴۰۴ برای اولین بار منتشر شد)
هرگز هرگز هرگز سمتش نرین.
کتاب؟ خفن! ایده ها؟ خفن! مولف؟ واقعا نابغه.
ولی برای کنکور واقعا لازم نیست! فقط ماتریسش منطقی بود. برای بقیه ۵ تا سوال منطقی داشت و بعدش سوال های خیلی خفن و ترکیبی که بعضا کلی ازتون وقت میبره که پاسخنامه و بفهمین چه برسه که بخواین حل بکنید=)
درسته بچه ها از هندسه کنکور میترسن ولی خب بازم بعدا که زیاد آزمون بزنید میبینین اکثرا یه تعداد محدودی سوال خیلی خلاقانه دارن که واقعا نیازی نیست براش این کتاب و بزنید.
ما توی کلاس رفع اشکال میکردیم و از یه جا به بعد کلا بیخیالش شدیم.

پس برای هندسه چیکار کردم؟ هندسه دوازدهم نردبام تک پایه اش خوب بود. راستش هرچقدر جامع اش سطحش بالا بود این پایین تر از چیزی بود که از نردبام انتظار داریم. ولی به طور کلی برای اینکه ایده ها و یاد بگیرین خوبه.
به طور کلی به نظرم برای هندسه بهترین منبع آزمون هاست و کنکور. من وقتی نشستم تست های فصل به فصل کنکور هندسه و زدم درصدم خیلی پیشرفت کرد.

و اینکه توی ریاضیات اولاش خودتون و کاملا درگیر سوال ها کنید. واقعا الان مهم نیست که تو یه بازه ۵ تا تست بزنی یا بیشتر. مهم اینه که ریاضی فکر کردن و یاد بگیری. پس الان روی سوالات فکر کنید، باهاشون کلنجار برین و بعدش میبینین که نه به منبع جدید و عجیب بلکه فقط و فقط به آزمون زدن احتیاج دارین تا بتونین عملکردتون و بهتر و حفظ بکنید.

آخرین ویرایش:
کمک درسی های کنکور ۴۰۶ از کی وارد بازار میشن؟
مثلا محصولات گاج

فک کنم ، منم 406 بشم :(

دوستان، برای زیست میشه راهنمایی کنید؟
من 13 سال قبل تموم کردم.

یادمه ی سال 76 درصد زدم زیست رو...سال بعدش با همون منابع نمیدونم 32 بود فکنم.

جالبه سالی که 76 زدم زیست بالاترین سطح رو تو اون دوران داشت

راستش من اون موقع هم کتاب رو خونده بودم کامل و هم خیلی سبز و...و هم کتاب های فاگو زیست رو..و هم منابع المپیاد ....
خلاصه خیلی بیشتر از کتاب میدونستم ...
متاسفانه طراح دقیقا دست گذاشته بود رو نکاتی که از نظر علمی درست بودن و ولی چون تو کتاب نبودن...من فقط در تله افتاده بودم.
یعنی از نظر علمی جوابم درست بود ولی از نظر کنکور(فقط کتاب درسی) اشتباه بود.

واقعا خیلی میترسم بازم نکات اضافه بخونم...میخوام کاملا مطابق کنکور بخونم...
چی پیشنهاد میدین?
خودم زیست جامع ای کیو خریده بودم...دهم رو سوالات TNT رو زدم.
ولی حس میکنم بعضی چیزها و نکات و جواب تست ها بر اساس کتاب درسی غلطه !
نمیدونم، خیلی خیلی استرس دارم.
به نظرتون چیکار کنم؟
اهان ، کلاس آنلاین هم نمیشه شرکت کنم، فوقش اونایی که کانال و..پخش شده باشن رو بتونم ببینم.

Back
بالا