سلام
بیشتر از بچه هایی که کنکور دادن و فارغ التحصیل شدن میخواستم بپرسم بنظرتون چقدر مدرسه به تنهایی برای کنکور جوابه؟
و بگید که چه کم و کاستی هایی از طرف مدرسه داشتید که بنظرتون ممکن بود بهتر بشه؟
و کلا یکم پند و نصیحت برای سال کنکور بدید
(اگر حلی 1 باشه که مشکلات دقیقا برای خود مدرسه من باشه که چه بهتر)
سلام
ببین واقعیتش این نظر من نیست، این حرف مدرسس
کنکور چند سال هست داره عوض میشه فرمتش، مثلا سال ۴۰۲ استراتژی یسری از مدارس این بود که
"نهایی که گلابیه، اصل کاری همون کنکوره، نهایی رو خودتون بخونید، نخوندید هم نخوندید، یک شبه جمعه"
یعنی اعتراف خود مدارس(حلی یک هم جزوشون بود)
ما تصور میکردیم نهایی نهایتا ۱۰۰ ۱۵۰ تا رتبه بندازه، ۴ برابر کرد حتی رتبه ها رو🤡
این قضیه که فعلا هنوز کنکور به ثبات نرسیده هم باعث شده خود مدارس هم نتونن کار خاصی بکنن
ولی کلا من دو دسته بچه دیدم
دسته اول :
اینها اگر مدرسه نمیومدن، خودشون هم نمیخوندن، نیازمند بودن جو بودن
۴۰۳، رتبه ۲ کشوری که از مدرسه ما بود، آدم جو پذیری بود، با ما تموم کرد درس ها رو، اردوی عید هم اومد
همایش ها و ... اومد، ۲ شد
دسته دوم :
از محتوای مدرسه استفاده نمیکردن، سرعت یادگیریشون از مدرسه بالا تر بود و نیازمند جو مدرسه برای خوندن هم نبودن
یه موقع هست تو ادم خودخوانی هستی، پشت گوش نمیندازی، به روتینت متعهدی
خب قطعا میتونی خیلی سریع تر از اسفند تموم کنی کار رو، هر چقدر زودتر به آزمون جامع زدن برسی، تسلطت میره بالاتر قطعا
پس اول با خودت چک کن
من اگر مدرسه نرم، خودم درس ها رو میخونم؟
ببین سال کنکور فشار زیاده، تازه اگر تو خانواده و شرایط کشور نرمال باشی
برای اکثر بچه ها بعد عید کنکور عذابه، چون دیگه کسیو نمیبینن، هر کی برا خودشه
درباره با حلی ۱ هم
حلی ۱ هنوز هم نهایی ها رو جدی نمیگیره اونقدر، نهایی دادن چیزی نیست که تازه توی ۱۲ ام اونم یه بخشی از هفته یادتون بدن
البته کار غلطی نمیکنه که مفهوم و اثبات براش مهم تره، ولی خب نهایی، نهاییه، باید بره اون سمتی
وقت خاصیم زمان من رو نهایی نذاشت
من ۱۰ جلسه تو تابستون دینی داشتم
۱۰ جلسه تو پاییز عربی
۱۰ جلسه هم زبان داشتم تو زمستون
هویت و سلامت هم گفتن خودتون بخونید، اسونه
و خب من شخصا و خیلی ها، از عمومی های نهایی خیلی ضربه خوردیم، چون با ۱۰ جلسه عربی ۱۲
یا ۱۰ جلسه دینی ۱۲ که کلا ۶ درس دادن کافی نبود
حالا دینی حفظی بود، عربی نکات و قواعد خاص داشت
برای تستی کنکور ولی من ایرادی نمیتونم بگیرم، شاید حلی سنج نباید ازتون بگیرن، کوتاه بیان بفهمن بدرد نمیخوره این ازمون