• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قفسه کتاب ms.nobody2-43332

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ms.nobody2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ms.nobody2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
از وقتی تلگرام قطع شده دیگه توی چنلم نوشتن درباره کتاب ها خیلی لطفی نداره. گفتم بیام اینجا بنویسم.
من خیلی زیاد کتاب خوندم.شاید بالای ۱۰۰۰ تا یا حتی بیشتر و خب اینجا نمی شه همه رو نوشت.
صرفا میریم سراغ اونایی که از اول جنگ خوندم.
می دونم اینجا اکثرا فاخرخونن ولی من عاشق داستان های قشنگم:) مخصوصا high fantasy و crime و mystery از نوع cozy
ترجمه و زبان اصلی رو جدا کردم که بعدا خواستم دربارشون بنویسم درباره ترجمه هم نظر بدم.
زبان اصلی:
  1. The ex-girlfriends Murder Club-Gloria Chao
  2. Dial A for Aunties-Jesse Q. Sutanto
  3. The ٍExpectant Detectives-Kat Ailes
  4. Every Time I Go on Vacation, Someone Dies-Catherine Mack
  5. You'll Be the Death of Me-Karen M. McManus
ترجمه:
  1. سپر گنجشک ها - دونی پری
  2. همسان - آلیسون گاندی
  3. چیزهای کوچک این چنینی - کلر کیگن
  4. با عشق مامان - ایلیانا زاندر
  5. خدمتکار - نیتا پروز

در حال خواندن:
Rites of the Starling -Devney Perry

Rites of the Starling -Devney Perry
خلاصه:
این کتاب جلد دوم سه گانه سپرگنجشک هاست. جلد اول رو من با ترجمه ی خانم رویا جواهری از نشر نون خوندم(لینک طاقچه)
مجموعه در ژانر high fantasy درباره ی قاره ای به اسم کالانداراست. این قاره در هر نسل یک مهاجرت توش رخ میده . مهاجرت حمله پرندگان عقاب مانند بزرگ به شهراست که بسیار تلفات داره(اتک آن تایتان با عقاب رو در نظر بگیرین) حالا برای اینکه تمام هم و غم پادشاهای کشور های این قاره روی دفاع از مردمشون به جای کشورگشایی یه پیمان دارن به اسم سپرگنجشک که یه شاهدخت از یه پادشاهی با یه شاهزاده از یه پادشاهی دیگه ازدواح می کنه و به این ترتیب صلح بینشون تامین شه.
داستان جلد اول از جایی شروع می شه که اودسا به عنوان شاهدخت Quentis با زاویر به عنوان شاهزاده ی Turah ازدواج می کنه. جلد اول بیشتر فضاسازی داستان و آشنایی با کالاندرا هیولاهایی که توی کالاندرا هستن و جون مردم رو تهدید می کنن و شخصیت های مختلف داستان هست.جلد دوم در آستانه ی مهاجرت بعدی هست. توی این جلد بیشتر با اینکه مهاجرت اصلا چرا و چگونه به وجود اومد آشنا می شیم.
نظرم:
واقعا اعتیاد آور بود. داستان از اونجایی شروع می شه که اودسا و Evie بعد از حمله ی کراکس درحال فرار از الدر هستند. داستان دوتا راوی اصلی داره. کاسپیا که یه پرنسس خانواده ی استارلینگه که اصطلاحا shape shifter هستن و می تونن به شکل حیوانات مختلف دربیان و جست و جوی خواهرش که مدت هاست گمشده رو با زاندرا دوست و خانواده اش شروع می کنه. راوی دوم اودسا است که در تلاش برای رسیدن به Quentis هست.
توی این جلد با خوندن روایت کاسپیا خیلی از اتفاقات جلد اول شروع به منطقی شدن می کنن. معماهای جلد اول درسته کم کم دارن حل می شن و حتی ارتباط کاسپیا و زاندرا با افراد داستان اصلیمون رو حدس می زنیم ولی همچنان روایت داستان طوری پیش میره که تا لحظه ی آخر دست از شگفت زده کردن ما برنمیداره و با اینکه اکثر معماهای جلد اول حل میشه اما معماهای جدید به این جلد اضافه می شه.
بعد رمانتیک اودسا و رنسم رو همچنان دوست داشتم مثل جلد اول ولی بعد رمانتیک کاسپیا و آندریاس تا حد خوبی برام فیک به نظر میومد.
امتیازم از ۱۰: ۹ میدم و یک نمره به خاطر یکم فیک بودن قصه ی آندریاس و کاسپیا کم می کنم.

کتاب بعدی که شروع می کنم :
How to cheat your own death که اونم جلد سوم سه گانه Castle Knoll Files هست.

Back
بالا