• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وانپیس(one piece)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vinp(sailor)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

vinp(sailor)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جهرم
شهر
جهرم
سال فارغ التحصیلی
1406
خب دوستان احتمالا وانپیس زیاد طرفدار نداشته باشه اینجا و نمیدونم اوضاع چطوریه ولی نتونستم جلوی خودم رو از زدن تاپیک بگیرم. خلاصه این تایپک میتونه برای کسی که وانپیس دیده یا میخواد وانپیس ببینه جای خوبی باشه.

عامم نمیدونم دیگه امیدوارم تکراری نباشه.

و ضمنا فن های عزیز اینی که میگم اسپویله چند وقت پیش قیافه ایمو رو نشون دادن و مثل اینکه یکی از دوستای جوی بوی بوده!! اودا داره کم کم راز ها رو فاش میکنه خیلی دوست دارم نظراتتون رو درباره اش بدونم.

و ضمنا فن های عزیز اینی که میگم اسپویله چند وقت پیش قیافه ایمو رو نشون دادن و مثل اینکه یکی از دوستای جوی بوی بوده!! اودا داره کم کم راز ها رو فاش میکنه خیلی دوست دارم نظراتتون رو درباره اش بدونم.
خیلی یهو اومد ایمو رو نشون داد ، ارتباط قدرتش با شعله مادر رو گفت میشه گفت تقریبا داره به اخرش میرسه و تا یه سال دیگه مانگا تموم میشه و احتمالا توی دوسال هم انیمه

ما قبل عید رسیدیم به تایم اسکیپ گفتیم یه استراحتی بکنیم بعد بریم واسه بقیش
:D
مااااانکیییییییی دییییی لوووووووفیییییییییی

خیلی یهو اومد ایمو رو نشون داد ، ارتباط قدرتش با شعله مادر رو گفت میشه گفت تقریبا داره به اخرش میرسه و تا یه سال دیگه مانگا تموم میشه و احتمالا توی دوسال هم انیمه
نه بابا عمرا تو یه سال تموم بشه
بنظرم دو سه سال دیگه کار داره

ما قبل عید رسیدیم به تایم اسکیپ گفتیم یه استراحتی بکنیم بعد بریم واسه بقیش
:D
مااااانکیییییییی دییییی لوووووووفیییییییییی
عههههه قبل تایم اسکیپ خیلی دوران خوبیه عجله نکن دلت براش تنگ میشه .

نه بابا عمرا تو یه سال تموم بشه
بنظرم دو سه سال دیگه کار داره
البته اره درست میگی
الان داستان شاید تا 70 درصد معلوم شده باشه ولی حداقل اون فایت های نهاییش 150 اپیزود خواهد بود
رولوشن ارمی هنوز اصلا فایتی نداشته عملا
فایت تیم کلاه حصیری ها هم هست
میهاک و زورو هم احتمالا یه داستان در حد 10 قسمت خواهند داشت و به خونواده زورو هم پرداخته خواهد شد ، جالبیش اینه همه میگفتن الباف ارک اوسوپ باشه ولی نهایتا همه پاور اپ گرفتن غیر از اوسوپ ، فرانکی هم سوپر کولا بدست آورد

چه دلتون خوشه زود تموم بشه، قبل از ۸۰ درصد اعضای این سایت شروع شده و بعد از عده‌ کثیری از اعضای این سایت هم خواهد بود🙂‍↔️
من صرفا یکم درمورد داستانش می‌دونم، انیمه رو ندیدم.

البته اره درست میگی
الان داستان شاید تا 70 درصد معلوم شده باشه ولی حداقل اون فایت های نهاییش 150 اپیزود خواهد بود
رولوشن ارمی هنوز اصلا فایتی نداشته عملا
فایت تیم کلاه حصیری ها هم هست
میهاک و زورو هم احتمالا یه داستان در حد 10 قسمت خواهند داشت و به خونواده زورو هم پرداخته خواهد شد ، جالبیش اینه همه میگفتن الباف ارک اوسوپ باشه ولی نهایتا همه پاور اپ گرفتن غیر از اوسوپ ، فرانکی هم سوپر کولا بدست آورد
وای منم خیلی ناراحت شدم واقعا دوست داشتم الباف ارک اوسوپ بشه و وقتی رسیدیم یه اتفاقاتی بیوفته به هدفش برسه ولی اصلا بهش توجهی نشد.

چند قسمت باید دید تا طرفدارش شد?
ببین خیلی بی فایده اس چون اگه من بگم تا فلان قسمت ببینی قطعا فنشی توقع تو برای اون قسمتا میره بالا و هدفت میشه اون قسمتا و بعد میگی رسیدم به اون قسمتا خسته شدم خب که چی در حالی که وانپیس اینطوری نیست سریال های طولانی بیشتر خود کاراکتر ها هستن که کم کم روت تاثیر می زارن یجورایی مثل فرندز و راز هاش و سیستم دنیاش که کم کم کنجکاوت میکنن.
اما اگه بخوام دوتا قسمت بگم برای بار اول:

۱_یه قسمت به مناسبت ۲۵ سالگی وانپیس هست به نام fan letter اول اون.

۲_۱۰۱۵ یادم نمیاد چقدر اسپویل تو این قسمت هست ولی قسمت قشنگیه.

خیلی قسمت های قشنگ توی یادداشت هام هست اما به همین دوتا اکتفا میکنم.

چند قسمت باید دید تا طرفدارش شد?
ببین این یه داستان با خیلی جزییات زیاده و واقعا باید وقت رو بزاری و میتونیم بگیم ارزششو داره ولی اینکه چند قسمت ببینم خوشم بیاد قطعا نه چون فضای زمان شروع این انیمه تا الان بیست و چند سال طول کشیده و خیلی کیفیت قسمت های اولیه با الان فرق می‌کنه پس ممکنه اوایلش ارتباطی نگیری ولی اگه بخوام مثلا تایم لاین بگم تقریبا یکی از اتفاقات احساسی و عجیب فیلم تا قسمت ۴۶۰ میوفته و بعدش دیگه خودت تقریبا میفهمی داستان در مورد چیه

Back
بالا