• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع emperatoor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزادی

به نقل از Dokhtare ariyaE :
واقعا؟!!
با این حساب بعضی از کاربرا در آینده بدبخت میشن که!
کاربرا رو کاری ندارن، اون ماییم که واسه مون دردسر ساز میشه!

دقت کردین چی گفتم؟
به نقل از ندا مکرم :
من چندین بار دیدم که مسئولین مدرسه داشتن تو فروم می چرخیدن (اون موقع که بحث سیاسی هم نبود به اون صورت) و از همه چی کاملاً اطلاع داشتن! کم نیستن کسایی که اینجا میان...
یه سری از تاپیک ها رو هم دیدم که از غیر اعضای سایت داشتن پرینت می گرفتن...تاپیکایی که به درد افراد معمولی نمی خوره و...
حتما نباید دلیل همه چیز رو گفت که!
یکی از اون تاپیک ها هم صندلی داغ بنده بود!! کسی می خواست، می تونست بشینه بخونه، نه این که پرینت بگیره!
شماها که مسئولیتی ندارین در قبال اینجا و کاربراش؛ واسه همین راحت می گین "خودت باس دس به کار شی ! هر چند خطرناکه ولی... ! یه روز خوب رو بیار ! "

بحث در این مورد کافیه دیگه.

به نقل از ندا مکرم :
کاربرا رو کاری ندارن، اون ماییم که واسه مون دردسر ساز میشه!

دقت کردین چی گفتم؟یکی از اون تاپیک ها هم صندلی داغ بنده بود!! کسی می خواست، می تونست بشینه بخونه، نه این که پرینت بگیره!
شماها که مسئولیتی ندارین در قبال اینجا و کاربراش؛ واسه همین راحت می گین "خودت باس دس به کار شی ! هر چند خطرناکه ولی... ! یه روز خوب رو بیار ! "

بحث در این مورد کافیه دیگه.
ببین من منظورم شماها ( مدیرا ) اونم از اینجا و تو این سایت نبود ! اونو وا3 دوستم گفتم خودش میدونه من چی میگم ! شما بشین ولی مطمئن باش یه روز خوب نمیاد ! حداقل با نشستن بش نمیرسی !
من هم راحت نمی گم ! بالاخره اینجا هم یه کارایی میشه !

شرمتان باد ای خداوندان قدرت!
بس کنید...

به نقل از emperatoor :
شرمتان باد ای خداوندان قدرت!
بس کنید...
میشه پستتو واسم ترجمه کنی ؟! از چی شرممان باد ؟! چیو بس کنیم ؟! خداوندان قدرت کیان ؟!

Back
بالا