• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگاری قبل از خاموشی کامل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MohamaD.Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه برق قطع بشه و در پی اون آب، دغدغه‌‌ی همه‌مون خرید دستمال توالت و دستمال مرطوب و در کمبود اون‌ها استفاده از برگ درخت‌ها میشه نه اینکه شارژ گوشیمون تموم شد یا نه : )))
بعد اینکه هر روز باید تا چشمه‌ای چیزی بریم و ساعت‌ها توی صف طولانی آب وایستیم یا کلا سفر کنیم به نواحی که رودخونه داره.🥰 (سعی می‌کنم به اینکه شهرها خالی میشه و دزدی زیاد و طبیعت به گند کشیده میشه فکر نکنم).
غذا هم که خب مشخصه :)) اینکه تا کی قراره برق نداشته باشیم؟ قطعا طولانی مدت بشه قحطی نزدیکه.
پول نقد تموم بشه، اگه دولت به فکر نباشه و راه‌حلی نده، به معاوضه کالا به کالا روی میاریم.
سناریو the last of us

احتمالا تا جایی که بتونم برای کنکور میخونم
بعد از اونم برای تفریح کتاب های غیر درسی که خریدمو‌ نخوندم میخونم
شاید پیاده روی شروع کنم که اونم احتمالا خیلی امن نیست
شایدم کلاس ویولن ثبت نام کنم و دوباره شروع کنم

بی برقی توی ۲۰۲۶ شبیه بی برقی فیلمای رمانتیک فرانسوی مربوط به صده ۱۸۰۰ نیست، باید برای بقا جنگید.

سعی میکنم تا جایی که ممکنه نذارم همه این اتفاقا باعث بشه زندگیم از ریل خارج بشه و همچنان هدف و تلاشم در همون سمت قبل بمونه. اینکه نمیدونیم اگر قطع شد، وصل شدن بعدی کی خواهد بود، خیلی عجیب ترش میکنه. ولی امیدوارم اولا کار به اونجا نکشه، اما اگر هم کشید وقتی باز وصل شدیم و این رو خوندم، هنوز تونسته باشم خودمو توی مسیر قبلی نگاه دارم.

می‌خوام برم گل بخرم ولی می‌ترسم قبل دیدن سربازای آمریکایی پژمرده بشن، می‌خوام بهشون گل بدم.
وقتی اومدن خودم انجام می‌دم و هرکس می‌تونه به نیابت از من اینکار رو بکنه.

تا قبل از خاموشی سراسری چندتا فیلم درسی دانلود میکنم، آب و غذا و.. تهیه میکنم.

بعد از خاموشی نه با کیفیت و کمیت عالی اما حداقلی تلاش میکنم به جلو پیش برم و متوقف نشم.

شاید کتابی که مد نظرمه رو فردا بخرم؟

نمیدونم، دلم نمیخواد این اتفاق بیوفته. حتی برنامه ریزیشم دردناکه.

Back
بالا