• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Let's Paint

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sphr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
x52105_ping2.png

d46615_Dragon_Alone.png

وقتی که آدم ها ایستاده بودن وسط معرکه من رو میدیدن که توی زندون خودساخته ام، با فکر بال های از دست رفته ام، فقط یک متر تا غرق شدن فاصله داشتم، من بین نگاه ها دنبال تو میگشتم.

k489105_Untitled.png

قرار نبود از کاواک پلانک برسم اینجا. جسم سیاه منو ببخش جبران می کنم.
وسط کار و زندگی و مشغولیت برای من از اسپاتیفای آهنگی پخش شد به نام نوبهاری.
در حال تمرکز بودم که خواننده گفت:"تو در میان گل ها چون گل میان خاری"
همونجا از جابجایی مرز های مسئله رسیدم به سیارک شازده کوچولو. یهو یادم اومد این داستان رو.
و یادم اومد دوستم رو که عادت داره تماس بگیره و آهنگ بخونه و بعدش از گذشته و غم و پوچی ناله کنه. یاد ته لهجه ی کردیش افتادم که میخونه: تو در میان گل ها چون گل میان خاری. چون گل میان خاری.
بعد صداش رو تو دماغی میکنه و ادای خواننده رو در میره: دی د ل ل لی.
بعد از عشقی که عشق نبود و زندگی ای که زندگی نشد براش شکایت میکنه. آخر سر مثل یه بچه ی پنج ساله با شوق و ذوق تماما مخصوص عباس معروفی رو بر میداره و سه فصل کامل برام میخونه. اگه من با بهونه ی به زمین اومدن آسمون نپیچونمش تا طلوع فردا ادامه میده. من که مشکلی ندارم بشنوم، ولی خب، محدودیت دارم. هم شارژ تلفنم، هم توانایی باز موندن چشمام.
ما عاشق چه افرادی میشیم؟
عاشق گل ها، خوشبو و زندگی بخش، یا عاشق گل میان خار ها؟ خارهایی که در واقع اونا هم گلن.
گاهی معنای زندگی رو گم میکنیم به بهای فدا کردن و قدیس/قدیسه سازی از هر چیزی. گاهی در این راه میمیریم.
گاهی معشوق، در هر قالبی که باشه از نیمه ی چپ تصویر برای ما تبدیل میشه به نیمه ی راست.
و این تقصیر گل نیست، تقصیر معشوق نیست.
تقصیر ماست، که معنای "منیت" رو در دیگری گم کردیم. منیت به معنای خودخواهی نیست، به معنای خودباختگی هم نیست. به معنای فراموش نکردن روش تنفسه. فراموش نکردن زندگی.

آخرین ویرایش:
Back
بالا