• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا چه حد باید کاربرای کم سن رو مراعات کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اصلا باید مراعاتی بشه؟

• بله

رای‌ها: 17 19.5%
  • یه کوچولو

رای‌ها: 34 39.1%
  • خیر

رای‌ها: 25 28.7%
  • نظری ندارم.

رای‌ها: 11 12.6%

• رای‌دهندگان
    87
سمپادیا یک سایت در اینترنته. مثل هزاران سایت دیگه در اینترنت که هرکسی با هر سنی میتونن واردش بشن و سد های محکمی(کلا یه دکمه) برای حفاظت وجود نداره
سمپادیا هم یک جامعه است. در جامعه واقعی کسی با کسی شوخی نداره و چیزی که هست، هست دیگه. کاریش نمیشه کرد. آدم باید فحشم بشنوه

اینم اضافه کنم که مثل جامعه واقعی یک قوانین هم وجود داره. مثلا کسی نمیتونه لخت بیاد تو خیابون
یک مقدار کمی قوانین برای اینکه دیگه سایت تبدیل به اون فروم ایرانیه که با ش شروع میشه نشه باید وجود داشته باشه

با سینا به شدت موافقم

من الان یادم افتاد چند روز پیش به یکی اینجا داشتم فیلم پیشنهاد میدادم. کنکوری بود گفتم نمی‌دونم چیزایی که گفتم مناسب سنت هست یا نه. بهم خندید گفت مناسب سن چیه چه حرف بامزه‌ای زدی.:))

دوستان ببینید این متد کار نمیکنه
این مدل مرز کشیدن ها مدل جمهوری اسلامیه
من که خییییییییییلی پاستوریزه بودم و همیشه چک میشدم از ۱۱ سالگی با سوپر اشنا شدم
دیگه ببینید بقیه که خانواده زیاد روشون نظارت نداره چجورین

هرچقدر شما بخواید محیط به اصطلاح <امن> بسازید برای کودک ، بعد از تمام شدن دوران کودکیش شوک بزرگتری میخوره

من که خییییییییییلی پاستوریزه بودم و همیشه چک میشدم از ۱۱ سالگی با سوپر اشنا شدم

هرچقدر شما بخواید محیط به اصطلاح <امن> بسازید برای کودک ، بعد از تمام شدن دوران کودکیش شوک بزرگتری میخوره
بماند که فعلا همین کاربرهای ۱۳-۱۴ ساله هستن که تو تاپیک های سیاسی مارو فحش‌کش میکنن 🙏

منظورتون از کمسن چیه. زیر ۱۸ سال؟

ضعیفییییی
من از ۸ سالگی🤭

تاپیک‌ها مشخصن و تو هر تاپیک بحث مرتبط با تاپیک انجام میشه. محتوای تاپیک‌ها اگر محدودیت سنی داشته باشه، اونی که تو بحث شرکت میکنه باید حواسش باشه. فکر نمی‌کنم اینجا مشکلی وجود داشته باشه.
تو ح.ب، چت مت، اعترافگاه و تاپیکهای این شکلی که موضوع خیلی مشخصی برای صحبتی وجود نداره و هر کسی هر حرفی ممکنه بزنه، واکنش‌ها میتونه مشخص کنه چه حرفی جاش هست و چه حرفی جاش نیست. تعریف قانون و حد و مرز کمک کننده نیست، چون جایی که حد و مرز وجود نداره بحث شکل می‌گیره و کثافتی اگر هست میره زیر فرش. کثافت اگر عیان باشه و عیان بهش پرداخته بشه، کمتر از زیر فرش بودنش مخرب خواهد بود.

من اینارو اینجا هم بذارم. اینم اضافه بکنم که روی سخن من رفتارهای آدماست، نه سن واقعی یا سمپادیاییشون. اشتباه از هر آدمی ممکنه سر بزنه و صرف سن و سال و تاریخ افتتاح اکانت نباید قضاوت ما رو biased کنه.
با این حرفا که "جامعه همینه"، "اینجا مواجه بشه بهتره تا دنیای واقعی" و "دبیرستانیا الان همینن" هم مخالفم. چون جامعه همینه ما هم همین باشیم و حتی تلاش هم نکنیم در راستای مرز داشتن؟
چون اشاره به ماجرای لینک کردید، مجبورم ریپلای بزنم، هر چند ربطی به تاپیک نداره.

نمی‌دونم چه اصراری به قلب واقعیت دارید و چیزی که تو ذهن خودتون بود رو هی فرافکنی می‌کنید. من لینکی گذاشتم که امکان آپلود و ارسال عکس نداره. من نگفتم برام نود بفرستید. پس این که بستری فراهم کردم که بچه پونزده سال بیاد که فلان، مزخرفه.

قبلا هم اگه می‌گفتم نود بدید، به آدم‌هایی می‌گفتم که با هم شوخی داشتیم، اون موقع هم تو بانگ همدیگه صحبت می‌کردیم، نه تو جای عمومی‌ای مثل ح.ب.

اون روز هم بحثی بود در مورد فروش عکس پا. بحث رو من راه ننداختم، من یک بیستم پیام‌های اون بحث رو هم ندادم. من تنها سی ساله‌ی اون بحث هم نبودم. تنها پسر اون بحث هم نبودم. تنها قدیمی اون بحث هم نبودم. آدم‌های جدیدتر، جوونر تر، مونث تر از من هم تو اون بحث بودن.
اما شاخک‌های اخلاقی شما موقع این بحث تکون نخورده بود تا وقتی من گفتم چندتا هم صدقه بدید؟
بحث فروش عکس پا جلوی بچه‌ی دوازده ساله بد نبود، بحث خیراتش بد بود؟
البته که باید با «حرف بدون مخاطب» و «جنرالی» و «مسئولیت والدین» بام دو هوای اخلاقمداریت رو توجیه کنی و به لینک بی‌کاربرد و قابلیت من بگی اقدام عملی. بالاخره کت استدلالی که برای دکمه‌های احساساتت دوختی نباید خیلی هم بدقواره بشه.

نمی‌دونم چه اصراری به قلب واقعیت دارید و چیزی که تو ذهن خودتون بود رو هی فرافکنی می‌کنید.
اصراری به چیزی ندارم و اتفاقی هم "هی" نیفتاده. اون روز مستقیما روی خودت ریپلای زدم و اینجا هم حرفام مرتبط با تاپیکه. هم اون روز و هم اینجا هم فکر میکنم اینو واضح بیان کرده باشم که "شخص من" با این موضوع مشکل داشت و دلایلم رو توضیح دادم. فتوا ندادم و لشکری هم ندارم. اتفاقی افتاد من حرفی زدم و تو هم جواب دادی. مثل باقی مسائلی که روزانه پیش میاد اینجا. پس فکر کنم اگه چیزایی که من گفتم خیلی far off و به دور از واقعیت و کاملا ساخته ذهنم باشه دیگه جای نگرانی وجود نداشته باشه
من لینکی گذاشتم که امکان آپلود و ارسال عکس نداره. من نگفتم برام نود بفرستید.
اگه مخاطب مستقیم من تو بودی اسم میبردم تگ میکردم یا مثل همون روز با خودت حرف میزدم. من صدقه بدید و پا نبود عکس سر و دست و فلان هم اوکیه (عین کلمات یادم نمیاد) رو دیدم + لینک. هرچقدر فکر کنم "نود بفرستید" اولین برداشتیه که میتونم از اینا بکنم. روی لینک نزدم که بدونم کجا بود و امکان ارسال عکس نداره.
پس این که بستری فراهم کردم که بچه پونزده سال بیاد که فلان، مزخرفه.
عمده صحبتام اینجا راجع به نفس همچین کاری بود و اینکه چرا به نظرم پرداختن بهش مهمه. آره واضحا اشاره کردم و اصلا فکر کردنم به این موضوع و نوشتنم برخواسته از همون ماجرا بود. صرفا منظورم اینه که for what it's worth، توی این تاپیک هدفم این نبود که راجع به تو صحبت کنم.
قبلا هم اگه می‌گفتم نود بدید، به آدم‌هایی می‌گفتم که با هم شوخی داشتیم، اون موقع هم تو بانگ همدیگه صحبت می‌کردیم، نه تو جای عمومی‌ای مثل ح.ب.
I have no way of fact checking that and I don't quite care.
همونطور که گفتم هدفم از حرف زدن توی این تاپیک با اون روز متفاوت بود
اون روز هم بحثی بود در مورد فروش عکس پا. بحث رو من راه ننداختم، من یک بیستم پیام‌های اون بحث رو هم ندادم. من تنها سی ساله‌ی اون بحث هم نبودم. تنها پسر اون بحث هم نبودم. تنها قدیمی اون بحث هم نبودم. آدم‌های جدیدتر، جوونر تر، مونث تر از من هم تو اون بحث بودن.
من هم هیچکدوم این حرفارو نزدم.
اما شاخک‌های اخلاقی شما موقع این بحث تکون نخورده بود تا وقتی من گفتم چندتا هم صدقه بدید؟
بحث فروش عکس پا جلوی بچه‌ی دوازده ساله بد نبود، بحث خیراتش بد بود؟
آره. چراشو هم توضیح دادم.
البته که باید با «حرف بدون مخاطب» و «جنرالی» و «مسئولیت والدین» بام دو هوای اخلاقمداریت رو توجیه کنی و به لینک بی‌کاربرد و قابلیت من بگی اقدام عملی. بالاخره کت استدلالی که برای دکمه‌های احساساتت دوختی نباید خیلی هم بدقواره بشه
Woah:))

تا حد مشخص.

تاپیک‌ها مشخصن و تو هر تاپیک بحث مرتبط با تاپیک انجام میشه. محتوای تاپیک‌ها اگر محدودیت سنی داشته باشه، اونی که تو بحث شرکت میکنه باید حواسش باشه. فکر نمی‌کنم اینجا مشکلی وجود داشته باشه.
تو ح.ب، چت مت، اعترافگاه و تاپیکهای این شکلی که موضوع خیلی مشخصی برای صحبتی وجود نداره و هر کسی هر حرفی ممکنه بزنه، واکنش‌ها میتونه مشخص کنه چه حرفی جاش هست و چه حرفی جاش نیست. تعریف قانون و حد و مرز کمک کننده نیست، چون جایی که حد و مرز وجود نداره بحث شکل می‌گیره و کثافتی اگر هست میره زیر فرش. کثافت اگر عیان باشه و عیان بهش پرداخته بشه، کمتر از زیر فرش بودنش مخرب خواهد بود.
شما خودتون گاهی اون چیزایی که فکر میکنین مناسب نیستن رو بلور میکنین و این به نظرم کافیه.

خیلی زیاد
اونا کم‌تجربه و هورمونی هستن.
من هم احتمالا جزو کاربرای کم سن حساب میشم.
ولی واقعا این کار تاثیر مثبتی نداره، اگر هم اینجا چیزی رعایت بشه، تو جامعه‌ی بیرون نمیشه این کار رو کرد.
بهترین راهش بنظرم اینه که کاربرای کم سن بتونن چیزی که مناسبشون هست و چیزی که مناسبشون نیست رو تفکیک کنن و خودشون مرز تعیین کنن!

Back
بالا