• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگزیستانسیالیم یا اصالت وجود (ورژن سارتر)

NiloofarM

👀 imaginary —🪐💫
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
اول از همه سلام
من اینجا یه کاربر تازه واردم، خیلی خوشحالم که توی این شرایط همچین انجمن جذابی رو پیدا کردم 😅

داشتم بین تاپیک های فلسفه و منطق می گشتم دیدم اکثرا برای خیلی وقت پیشن، و خیلی خاموش و متروک به نظر می رسن... بعلاوه، تاپیکی با عنوان یا موضوع مربوط به اصالت وجود پیدا نکردم

خودم چیز زیادی نمی دونم، در حال یادگیری ام. چندتا کتاب خوندم، به طور ویژه از سارتر. خوشحال میشم دوستان علاقمند اینجا در مورد مبانی اگزیستانسیالیسم، تفاوت دیدگاه سارتر، هایدگر، کی یرکگور و... بحث کنند ^^💕

برای شروع چندتا کتاب معرفی می کنم:

رمان اگزیستانسیالیستی:
⿻ تهوع | La nausée
⿻ سه گانه راه های آزادی | Le chemines de la liberté
(این یک مجموعه به ترتیب شامل: سن عقل، تعلیق، عذاب روح (دل مردگی) - در سال 1949 سارتر شروع به نوشتن جلد چهارم این مجموعه کرد اما بعداً اعلام کرد که از ادامه دادنش منصرف شده)
⿻ کلمات | Les mots
(این کتاب اتوبیوگرافی یا خودزندگی نامه ی سارتر از دوران کودکی اش تا یازده دوازده سالگیه.)

.
.
این فهرست به روز میشه

یه چیز جالبی که همیشه از سارتر ذهنمو راجبش مشغول کرده اعتقاد عجیبش به عدم تظاهر و پاره کردن پرده های رفتاریشه
تو همین کتاب یه بخش مصاحبه داره که از سارتر راجب تمایلات جنسی ش و کارایی که انجام داده میپرسن ( که خب احتمالا بدونید سارتر و زنش ، دوبووار که اونم یه نویسنده اگزیستانسیال بوده انحرفات جنسی زیادی داشتن) و خب میاد میگه که جامعه باید به همچین سمتی حرکت کنه که هیچ ترسی از آشکار سازی عمق وجود خودش نداشته باشه .نمیدونم گاها تو ارتباط های روزمره م چه تو جامعه و چه بین دوستام حس میکنم این موضوع صدق بکنه .

• لایک
امتیازات: Manda
Back
بالا