پزشکی یا ریاضی یا تو بگو!

الماس خانم

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان جیرفت
شهر
جیرفت
سال فارغ التحصیلی
1391
سی سالمه و این سالها بعلت اینکه دانشگاه نرفتم همیشه حس بدی داشتم..درسم خوب بود ولی خب ....عاشق پزشکی ام بطوری گ هرروز بهش فکر میکنم..اما منطق شما چی میگه؟با سن سی چی ارزششو داره؟افتادن در مسیر کنکور تجربی یا خوندن ریاضی یا کامپیوتر ولو آزاد!تو بهم بگو!

هر پیشنهادی بدین با جزئیات ریز تر ممنون میشم🫠

علاقه.
اینکه سی سالتون باشه اصلا مهم نیست، البته یکم اغراقه که اصلا
بستگی به روحیات خودتون داره
من از نزدیک داییم رو مثال بزنم
دایی من مهندسی برق خوند، رتبه زیر صد ولی چون زنجان زندگی میکرد، دانشگاه زنجان
لیسانس گرفت ولی هیچی باب میلش نبود
رفت سربازی اومد
چهار سال پیش تقریبا سن شما، بخاطر علاقش به رشته حقوق، کنکور انسانی داد، رتبش خیلی خوب بود و میتونست دولتی بره ولی چون یک بار دولتی فارغ التحصیل بود نشد
۲ ساله لیسانس گرفت
آزمون کانون وکلا داد و با رتبه دورقمی قبول شد*
صرفا خواستم بگم داییم یکی از افسوساش این بود که چرا وقتی ۱۵ سالش بود بد انتخاب رشته کرد
ولی الان راضیه
دیر نیست واقعا

واقعیتش من معتقد هستم که ۷۰ به ۳۰ علاقه است
۷۰ درصد علاقه شما هست اما این علاقه انقدر باید قوی باشه که بتونه جلوی هزاران مشکل و باگ توی مسیر ایستادگی کنه و نیرو محرکه شما واسه ادامه مسیر باشه
کنکور های چندسال اخیر مثل کنکور های تا قبل از ۱۴۰۲ نیست که یک روند ثابت داشته باشه
شما تو این مسیر هر دقیقه واست داره تصمیم گیری میشه اونم توسط کسایی که عملا نباید نقشی در قبولی شما داشته باشند اما خب متاسفانه دارند تصمیم‌گیری می کنند.
شما باید اول از همه این چیزارو بپذیرید که بله من سنم مثلا ۳۰ هست بله من خیلی وقته درس نخوندم و هزاران چیز دیگه و آگاهانه پا به مسیر پیش رو بذارید و بعد از اون شروع کنید درواقع اگر مسیر رو شروع کردید همچیش رو بپذیرید خوبی بديش مزایا معایب همچیش، امیدوارم کمک کننده بوده باشه صحبتام🤍

خب شما یجای زندگی لازمه تصمیم بگیرید نه اینکه فقط بگید فلان رشته دوست دارم…
صرفا دوست داشتن کاری جلو نمی‌بره
تقریبا هر سال این موقع چنین تاپیک یا پست‌هایی ارسال میکنید
امیدوارم با توجه به زندگی‌تون بهترین تصمیم بگیرید و براش تلاش کنید
شرایط هم مناسب شما پیش بره

اگه فقط دنبال ادامه تحصیلات و رفتن به دانشگاه هستید و علاقه شدیدی هم به چیزی ندارید (چون طبق پرسشتون این برداشت رو کردم که اینجوری نیست فقط به یک رشته ای به طور خاص فکر کرده باشید) به نظر من به دفترچه بدون کنکور دانشگاه آزاد یه نگاهی بندازید و ببینید چی به نظرتون خوب هست. پروسه کنکور نیازمند خوندن و استقامت مداوم برای یک سال تمام هست و خب شرایط کنکور الان رو هم درنظر بگیرید که دو مرحله ای و با تاثیر آزمونهای نهایی هست یعنی چون دیپلم نظام قدیمی اید باید همه امتحانا رو دوباره شرکت کنید و با بچه هایی رقابت کنید که مسلما هنوز تو فضای درس و مدرسه ان و خب مجرد ان و مسئولیتشون فقط یه درس خوندنه. (البته نمیدونم شما متاهل اید یا خیر و جسارت هم نباشه). هدف من ناامید کردن یا خط و نشون کشیدن نیست ولی خب، فکر کنم من تو ۳۰ سالگی بیشتر به مسائل مادی و کاری فکر کنم و اگه شغل ثابت نداشته باشم به یادگرفتن یه مهارتی فکر میکنم تا کسب درآمد کنم.(اگه هنوز تو ایران باشم :) ) درکنارش اگه مدرک و محیط آکادمیک هم برام مهم بود یه رشته ای رو تو آزاد میخوندم و بعدا از مدرکش استفاده میکردم (در ضمن شما برای ارشد و دکتراتون میتونید آزمون بدید و دانشگاه بهتر قبول شید). اگه به رشته خاصی علاقه ندارید این نظر شخصی منه و اگه من بودم این کارو میکردم ولی نظر من وحی مُنزَل نیس و تصمیم گیری زندگی خودتون با خود شماست.

Back
بالا