جا موندن از ترند اجتماعی

Sina

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
خب خب با توجه به اینکه فضای مجازی خیلی گسترش یافته بسترش سریع تر از مسائل مختلف باخبر میشیم

طی سالیان گذشته هم ترند های خاصی داشتیم

یدونه ویدیو داخل اینستا دیدم یک نظر بود که خودم شدیدا باهاش مخالفم ولی خب

اونم این بود که افرادی که از ترند های اجتماعی مثل مثلا دیدن عشق ابدی؛ لبوبو یا گوش دادن به آهنگ های مثلا ساسی پرهیز میکنن درحالی که حتی اگر سلیقشون هم باشه؛ خاص تر باهوش تر و فرهیخته تر به نظر میان

چقدر با این جمله موافقید و چقدر هم مخالفید

درحالی که حتی اگر سلیقشون هم باشه؛ خاص تر باهوش تر و فرهیخته تر به نظر میان
فقط آدمهایی که زندگیشون رو با سلیقه خودشون انتخاب می‌کنن خاص و فرهیخته ان.

فقط آدمهایی که زندگیشون رو با سلیقه خودشون انتخاب می‌کنن خاص و فرهیخته ان.
خب پس یعنی اگر یکی عشق ابدی میبینه به نظرت فرهیخته نیست

صرفا ادمیه که عشق ابدی ندیده

و البته این سوال که ایا واقعا به نظرتون میشه ترند هارو ایگنور کرد ؟

من خودم واقعیت تنها مزیت کنکورم این بود کلا از ترند ها عقب موندم

کسی که فقط دنباله روی ترند ها باشه و یا کسی که فقط دنباله روی ضد ترند ها باشه جذاب نیست.

کسی فرهیخته اس که خودش با عقل خودش تصمیم بگیره.

بستگی به ترندش داره؟
هر ترندی برای هر شخصی قابلیت اجرایی نداره به دلیل مسائل مختلف شخصیتی، مذهبی، خانوادگی، اخلاقی، عرف جامعه یا هرچی.
اگه مثلا ترند گوش دادن به ساسی و نگاه کردن عشق ابدی رو که گفتی در نظر بگیرم یا حتی پیرسینگ بینی و لب، خب چون از نظر فکری خیلی فاصله با اینا حس میکنم پس انجام نمیدم ، یعنی مطمئنم ببینم، گوش بدم یا انجام بدم هم لذتی برام نداره چون خودم قلبا قبول ندارمشون پس مثلا راجب عشق ابدی مثل یه سریال یا فیلم سینمایی که بهم پیشنهاد شده ولی با فهمیدن موضوع داستان و دیدن تریلر اون، جذبش نشدم رفتار میکنم.
اما ترندهای دیگه چرا. مثلا ترندهای مربوط به هوش مصنوعی یا dance های کیپاپ و چیزای این مدلی چون از نوع مورد علاقه ام ان و دسترسی به انجامش هم برام آسونه جذب میشم.
راجب این موضوع در کل پیروی از هر ترندی درست نیست نه به خاطر خاص و فرهیخته جلوه کردن. صرفا چون معتقدم اگه یکی از نظر اخلاقی یا فکری چیزی رو قبول نداره حتی در صورت ترند شدن هم نباید پیروی کنه چون انجام دادنش یه جور بحران هویتیه و طرف صرفا به خاطر مقبولیت بین مردم، داره شخصیت و خود واقعیشو عوض میکنه.

و البته این سوال که ایا واقعا به نظرتون میشه ترند هارو ایگنور کرد ؟
حقیقتا من خودم تا یه سنی اینطوری بودم ، نمی‌دونم به هر دلیلی دوست نداشتم خیلی پیرو ترندها باشم ولی نتیجه ش این شد که با شاید ۷۰ ۸۰ درصد همسن و سال هام تقریبا هیچ حرف و نظر و سرگرمی و عقیده مشترکی ندارم

حقیقتا من خودم تا یه سنی اینطوری بودم ، نمی‌دونم به هر دلیلی دوست نداشتم خیلی پیرو ترندها باشم ولی نتیجه ش این شد که با شاید ۷۰ ۸۰ درصد همسن و سال هام تقریبا هیچ حرف و نظر و سرگرمی و عقیده مشترکی ندارم
حالا لزوما اشتباه شما نبوده

نمیدونم این طرف استدلالش این بود افرادی که ترندارو دنبال نمیکنن انگار خیلی مشغله دارن ولی در اصل بیکارن

یه چیز سلیقه ایه ولی خب کسایی هستند اولویت های مهم تری تو زندگی دارن و تمام توجه و تمرکزشون به اون هاست که از فضای مجازی مثل عوام استفاده نمیکنن و حتی براشون مهم نیست شوخی و ترند های اطرافیان رو متوجه نشن نمونه ش هم خیلی از آدم های موفق دنیاست. مثل پاول دورف خالق تلگرام که اصلاً تلفن همراه نداره، الان حضور ذهن ندارم ولی کتابی هست تحت عنوان کار عمیق که به تأثیر دوری از اینترنت بر بازده فرد پرداخته و اینکه میگید اون آدم ها خاص و باهوش ترن بله همینطوره و من معتقدم طی بیست سال آینده خیلی از آدم ها چنین سبک زندگی رو انتخاب خواهند کرد.

اگه اون موضوع رو به هر دلیل جز ترند بودنش دنبال کنن میشه گفت یجورایی قابل احترامه
ولی اینکه بگن چون همه مثلا دارن لبوبو میگیرن یا عشق ابدی میبینن پس من هم باید اینکارو کنم خیلی حرکت زننده ایه بنظرم :)
و اینکه همچین آدمهایی که بخاطر مثلا باهوش یا فرهیخته بودن از سلیقشون هم میگذرن عجیبن!

پیروی از ترند برای کسیه که پول داره، وقت داره و عشق می‌کنه ازش پیروی کنه.. این‌همه مجله مد و it girl هم هستن که کارشون همینه درواقع؛ ترندسازی.
یه‌چیزی که بهش توجه نمیشه آدمای ضدترند هستن... «وای من عشق ابدی نمی‌بینم خیلی چرته وای من لبوبو نخریدم زشته، وای فلان خواننده رو گوش میدی؟ ایو خیلی مبتذله» خب حالا چی‌کارت کنم آفرین گمشو.
مثلا عروسکای لبوبو از اول و قبل اینکه لیسا ترندش کنه وجود داشتن قاعدتا فروش هم داشتن وکرنه ورشکست می‌شدن... حالا مردم دست یه سلب دیدن و بهش علاقمند شدن و خریدن.. این موضوع به هیچکس آسیبی وارد نمی‌کنه خب بخرن که چی؟
ولی یه‌سری ترندا هستن که آسیب‌زننده‌ان... مثل دختر هروئینی شیک توی دهه ۹۰ میلادی که مردم رژیمای وحشتناک می‌گرفتن تا ۳۰ کیلویی شن و خب این جای بحث داره.
یه‌سری ترندا هم خوبن، مثل ماچا خوردن مردم که به‌مراتب از قهوه سالم‌تره، ماگ استنلی که مثلا باعث میشه درطول روز آب بیشتر بخوری، clean girl makeup که عملا داره استفاده از لوازم آرایشی رو به صفر می‌رسونه و این حرفا.
این عقل یا سلیقه بیننده‌ست که بفهمه از چی‌ باید پیروی کنه و از چی نه تا درنهایت شبیه دلقک به‌نظر نیاد.
تجربه هم نشون داده هرچی درمورد علایق و انتخابای بقیه بیشتر نظر بدی بیشتر به دید احمق بهت نگاه میشه مردمو ول کنیم هرکاری خواستن بکنن به ما چه؟

خب پس یعنی اگر یکی عشق ابدی میبینه به نظرت فرهیخته نیست

صرفا ادمیه که عشق ابدی ندیده
آره. پیروی از ترند یا عمدا پیروی نکردن-چون ترنده و من می‌خوام خاص باشم- نشونه فرهیختگی نیست. کسی که علایقش رو با خودش تنظیم می‌کنه نه با جامعه، فرهیخته ست(البته فکر نکنم فرهیخته کلمه درستی باشه)

Back
بالا