مشاور یا نمشاور؟ مسئله این است

chemistry person

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۳
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1406
اقا من از اول مرداد مشاور گرفتم.شرایطمو گفتم که دهم هیچ مطالعه ای نداشتم (در حد اخراج نشدن از مدرسه خونده م) و الان چیکار کنم.
ی برنامه بهم داده که اگه با میکروسکوپ هم بگردی اثری از پیشخوانی یازدهم توش پیدا نمیکنی.همش دهم،اونم از اول، برنامم با کسی که امسال ورودی دهمه هیچ فرقی نداره.
توجیهشم اینه که تابستون دهم و ببند یازدهم از اول مهر.
از طرف دیگه،کلاسای یازدهمم شروع شده و معلما میگن بخشی از یازدهم و تو تابستون نخونی برا نهایی به خاک سیاه میشینی.
الان من موندم به حرف مشاور گوش کنم یا معلم هایی که میگن به جز پیش نیاز ها باید بیخیال دهم شی و یازدهم و بچسبی.انقدر درباره ش فکر کرده م و مشورت گرفتم و به نتیجه ای نرسیدم دارم دچار زوال عقل میشم ، کمک😀

اقا من از اول مرداد مشاور گرفتم.شرایطمو گفتم که دهم هیچ مطالعه ای نداشتم (در حد اخراج نشدن از مدرسه خونده م) و الان چیکار کنم.
ی برنامه بهم داده که اگه با میکروسکوپ هم بگردی اثری از پیشخوانی یازدهم توش پیدا نمیکنی.همش دهم،اونم از اول، برنامم با کسی که امسال ورودی دهمه هیچ فرقی نداره.
از طرف دیگه،کلاسای یازدهمم شروع شده و معلما میگن بخشی از یازدهم و تو تابستون نخونی برا نهایی به خاک سیاه میشینی.
الان من موندم به حرف مشاور گوش کنم یا معلم هایی که میگن به جز پیش نیاز ها باید بیخیال دهم شی و یازدهم و بچسبی.انقدر درباره ش فکر کرده م و مشورت گرفتم و به نتیجه ای نرسیدم دارم دچار زوال عقل میشم ، کمک😀
ببین، یه چیزی که من می‌دونم اینه‌که دهم رو اگر الآن نخونی، تا اتمام یازدهم نمی‌تونی بهش برگردی و اگر ضعف و مشکل واقعی داری، مشاورت درست می‌گه. الآن بهترین وقت جبرانه. حرف‌هایی که معلم‌های مدرسه می‌زنن، برای سی نفره و شخصی سازی نشده، ولی مشاورت بهتر می‌دونه که وضعیتت چطوریه و چی بخونی بهتره. درستش اینه‌که یه مشاور باسواد رو انتخاب کنی، بعد حرف‌های معلم‌هات و غیره رو بهش انتقال بدی و در نهایت طبق حرف‌های مشاور رفتار کنی. اینکه بین حرف‌های این و اون سردرگم بشی، واقعاً خوب نیست. :‌))
نظر شخصی من اینه‌که مشاورت درست می‌گه. دهم یه چیزهایی‌ش پیش‌نیاز یازدهمه، اگر خوب یادش نگیری، یازدهم برات سخت‌تر می‌شه. از طرفی مثلاً برای ریاضی و شیمی پیش‌نیاز خیلی زیاده، طوری‌که بهتره همون کلش رو بخونی.
به مشاورت بگو برنامه‌ی کلاس‌هات هم تو برنامه‌ت بذاره و برای کلاس‌ها هم مطالعه کن تا از بقیه عقب نیفتی، اما بنظرم اینکه رو دهم تأکید داره کاملاً بجاست. :-"

اگر از مشاورت مطمئنی و بهش اعتماد کردی که مسیر رو شروع کنی از بقیه نظر نپرس، مسیرت رو ادامه بده و یا اگه دلت آروم نمی‌شه تا یک جایی پیش برو که نیمچه تجربه‌ای کسب کنی بعد دنبال نظرات بقیه باش
جدا از این دهم کلا پیش نیاز یازدهم و دوازدهمه(و نسبتا سبک هم هست) الان باید جمعش کنی نهایتا از اواسط شهریور می‌تونی بخشی از یازدهمت رو هم بخونی.

الفبا بلد نباشی، چجوری می‌خوای جمله بسازی؟؟

پ.ن: اگه یازدهمی هستی و کلاسای یازدهمت شروع شدن، بد نیست صحبتی با معلمات داشته باشی. معمولا اونا هر چی از دهم لازم هست رو قبل از شروع یازدهم یا همزمان باهاش مرور میکنن و یادت میدن
اگر این مدلی هست که طبق کلاسات پیش برو
و با مشاورت هم صحبت کن تا شخصی سازی‌تر برنامه بچینه برات
به هر حال داری کلاس بیرون میری و لازمه اونا رو بخونی! اگه نخونیشون فقط اتلاف وقت و انرژی و پوله!

به قول بچه ها واقعا اگه دهم رو تابستون نخونی دیگه می‌ره برای تابستون بعدی(اگه بخوای میتونی توی طول سال هم بهش وقت بدی، ولی خب چکاریه؟)
کلا وظیفه معلم جماعت اینه که بهت بگه نهایی رو باید خیلی سفت و محکم بخونی، هرچی بیشتر بهتر
طبق تجربه ای که من از دوسال نهایی دادن کسب کردم، اینه که از اول مهر اگه شروع کنی قطعا میتونی نمره ی خیلی خوبی بگیری(البته من خودم خیلی دور تر از اینا شروع کردم)
و واقعا این دو ماه نیاز نمیشه بشینی برای نهایی بخونی
هدف اصلیت واقعا باید این باشه تابستون دهم رو تموم کنی
ولی خب دهم هم اونقدر حجمش زیاد نیست، یعنی اگه مشاورت یکم تلاش کنه می‌تونه حتی روزی یک ساعت به برنامت اضافه کنه برای یازدهم(بنظرم نخوندن یازدهم به طور کل یکم یجوریه، بلاخره معلما تکلیف میدن، امتحان میگیرن، یعنی در حدی میتونی بخونی که اول سال قرار نباشه از معلما دوماه عقب تر باشی و تا نوبت اول فقط بکوبی تو سر خودت که خودت رو برسونی به معلما)
در کل اصلا نگران نهایی ها نباش، و با مشاورت در این مورد صحبت کن
اگه گفت مشکلی نیست و می‌تونه از اول سال یازدهم یجوری برنامت رو بچینه که به معلما برسی که هیچی، کلا بیخیال یازدهم شو و با خیال راحت دهم رو بخون
(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)

الفبا بلد نباشی، چجوری می‌خوای جمله بسازی؟؟

پ.ن: اگه یازدهمی هستی و کلاسای یازدهمت شروع شدن، بد نیست صحبتی با معلمات داشته باشی. معمولا اونا هر چی از دهم لازم هست رو قبل از شروع یازدهم یا همزمان باهاش مرور میکنن و یادت میدن
اگر این مدلی هست که طبق کلاسات پیش برو
و با مشاورت هم صحبت کن تا شخصی سازی‌تر برنامه بچینه برات
به هر حال داری کلاس بیرون میری و لازمه اونا رو بخونی! اگه نخونیشون فقط اتلاف وقت و انرژی و پوله!
دقیقا چون معلما میگن هرچی لازم باشه از دهم میگیم گیج شدم چیکار کنم
مثلا شیمی دو جلسه در هفته ست ی جلسه یازدهم میگه ی جلسه دهم
یا زیست مثلا میخواست پتانسیل عمل و بگه برگشت کل بحث انتقال مواد دهم و گفت بعد رفت سر یازدهم
ولی برنامه مشاور طوریه که فقط شامل پیش نیازا نیست،خط به خط دهمه ، یازدهم هیچی

دقیقا چون معلما میگن هرچی لازم باشه از دهم میگیم گیج شدم چیکار کنم
مثلا شیمی دو جلسه در هفته ست ی جلسه یازدهم میگه ی جلسه دهم
یا زیست مثلا میخواست پتانسیل عمل و بگه برگشت کل بحث انتقال مواد دهم و گفت بعد رفت سر یازدهم
ولی برنامه مشاور طوریه که فقط شامل پیش نیازا نیست،خط به خط دهمه ، یازدهم هیچی
لازمه مشاورت برنامه رو تغییر بده
کلا هر وقت داری باهاش صحبت میکنی برای برنامه، لیست درس‌هایی که لازمه بخونی، لیست امتحانا و… رو بهش بده
مشاور علم غیب نداره بدونه توی کلاسات چی میگذره

اگه برای یازدهم از تابستون کلاس ثبت نام کردی باید بخونی
وگرنه به نظر من مشاورت درست میگه دهم رو ببند برای یازدهم یک سال کافیه نهایی هم خیلی راحت تر از کنکوره، خیلی غولش میکنن شاید ادبیاتش مثلا سخت باشه ولی باور کن همون از اول سال براش بخونی بسه برای کنکورش هم بسه
ولی واقعا تمام کارهاتو با تمام وجود انجام بده مثلاً دهم رو الان جوری بخون انگار دفعه آخره مفهومی بخون طوطی وار تست نزن وگرنه فقط وقتت رو هدر دادی و به مشاورت اعتماد کن

Back
بالا