میزان پاسخ به تبریک ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sina

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
خیلی از بچه های اینجا آدم های موفق تری هستن

حالا اگرم فعلا نشدید مشکلی نیست اما روز تولد دارید دیگه؟

من ۲ تا نظریه کاملا مخالف با هم درباره میزان پاسخ دادن به تبریک ها شنیدم

اولیش:

وقتی کسی بهت تبریک میگه تو متناسب با اون صمیمیتی که تبریک گفته جوابش رو بده

و دومیش :

که تقریبا کلا مخالف اون بود این بود که

اون روز حالا تولد یا کسب موفقیت بهترین روز تو هست؛ افراد خیلی زیادی هستن که تبریک بگن با هر سطحی

یا سین بزن و قلب بذار پای پیامشون یا فقط بزن مرسی لطف کردی

اگر ویس داد همین که نقطه ویس رفته یعنی گوش دادی

نظر شما کدوم وریه؟

من واقعا دوست دارم یک باشم ولی اکثرا دومیم چون حوصله اینکه برم به همه تبریکا جواب بدم یا به همه تولدا تبریک بگم ندارم معمولا با تاخیره و باید خودمو مجبور کنم:((

اینکه طرف بهت تبریک بگه و تو سرد جوابشو بدی زشت نیست؟ منظورم اینه طرف وظیفه نداشته همچین کاری کنی، ولی وقتی داره همچین کاری می‌کنه آیا قلب گذاشتن زیر پیامش نشونه بی احترامی بهش نیست؟
بنظرم هم نسبت صمیمیت مهمه، هم نحوه ی پیام دادنش، بعضی وقتا مثلا یه فرد نسبتا دوری میاد میگه تولدت مبارک، در همین حد، توهم بگی مرسی لطف کردی اوکیه
ولی یه وقتایی همون آدم غریبه میاد پنج خط برات تبریک می‌نویسه، خب اون موقع تو وقتی بهش بگی مرسی، یجوری بنظر میاد که انگار حوصله طرف رو نداری، داری بهش میگی تو اصلا کی هستی که داری با من حرف میزنی؟

وقتی داریم روش دو رو در پیش میگیریم، انگار نسبت به اون تبریک ها بی تفاوتیم دیگه؟ برامون مهم نیست و می‌خوایم فقط از سر باز کنیم این کارو
یه نظری که دارم اینه که روز تولد رو چیزی که خاص می‌کنه همین تبریک هاست، یعنی واقعا چی باعث میشه روز تولد خاص باشه.؟ (حالا بحث موفق شدن تو حیطه های دیگه فرق می‌کنه)(حالا شاید شخص تا شخص فرق بکنه ولی تنها چیزی که باعث میشه روز تولدم برام متفاوت باشه اینه که بعضی از آدم ها بعد از مدت ها بهت پیام میدن و من سعی میکنم با توجه به حسی که از پیامشون گرفتم و نسبتی که باهاشون دارم جوری رفتار کنم و پیام بدم که طرف بفهمه خوشحال شدم)

وا...شما به میزان محبتی که توی پیام گنجونده براتون اکلیلی نمیشید و به همون انداره جوابشو با ذوق نمیدین؟

سین زدن و صرفا لایک کردن بی‌شخصیتی نیست؟!
طرف لطف کرده بهت تبریک گفته، تشکر کردن اینقدر سخته؟

به اون میزان که طرف بهت تبریک گفته باید جواب بدی
مثلا وقتی گفته : تولدت مبارک
باید بگی مرسی
ولی اگه بگه : تولدت مبارک قربونت برم ایشالا ۱۶۲۷۲۷ ساله بشی و تو سال جدید موفق بشی
باید بگی فدات بشم من عزیزم خیلی ممنونم عشق منی
سین زدن و صرفا لایک کردن بی‌شخصیتی نیست؟!
طرف لطف کرده بهت تبریک گفته، تشکر کردن اینقدر سخته؟
شما خودت که یه زمانی با این موضوع موافق بودی

تبریک داریم تا تبریک
یه سری تبریکا از روی طعنه و حسادت باشه و طرف کلی سرکوفت بزنه بعد تهش یه حالا مبارکه هم بندازه شما آزادی هرکاری دلت میخواد کنی
ولی تبریکی که دوستانه ست اصلا درست نیست بخوای سرد جواب طرف رو بدی این نشون دهنده ی یه طور خودباختگی عه (ایشالله منظورم با این کلمه درست انتقال داده بشه)
انگار که با یه مقدار کم پیشرفت شما دیگه خودتو دست بالا گرفتی و مغرور شدی و طرف مقابل رو دیگه تحویل نمیگیری و اطرافیانتو گذاشتی کنار

وا راستش من خودم معمولا وقتی فرصت نداشته باشم خوب جواب بدم بازم سعیم رو می‌کنم تا حد امکان اون حس خوبی که از اون پیام گرفتم رو منتقل کنم چون در غیر اینصورت واقعا حداقل برای خودم این معنیو می‌ده که حال نمی‌کنم باهات.
اگه کسی دومی رو با من انجام بده برای واقعی از چشمم می‌افته.

ولی اگه کسی مثل دومی به من جواب بده برداشتم اینطوری میشه که نمیخواد باهام حرف بزنه یا با من حال نمیکنه. و اینجوری از دفعه های بعد هیچ پیامی بهش نمیدم.

نه
معتقد بودی تو جواب دادن یدونه لایک زدن کافیه
نمیدونم کودوم پستت بود
داریم راجع به پاسخ به تبریک‌ها صحبت می‌کنیم
نه اسپم‌ در تاپیک‌ها (((:

بسته به حسی که اون تبریک بهم می‌ده متفاوته‌. گاهی می‌دونی اون فرد واقعا خوشحاله از پیشرفت تو گاهی هم می‌دونی که نیست

شخصا کسی که لطف میکنه و تبریک میگه سعی میکنم خوب جوابش رو بدم.چه تولد چه موقعیت یا چه هرچیز دیگه ای مگه اینکه نیتش مسخره کردن و کنایه زدن باشه.

که تقریبا کلا مخالف اون بود این بود که

اون روز حالا تولد یا کسب موفقیت بهترین روز تو هست؛ افراد خیلی زیادی هستن که تبریک بگن با هر سطحی

یا سین بزن و قلب بذار پای پیامشون یا فقط بزن مرسی لطف کردی

اگر ویس داد همین که نقطه ویس رفته یعنی گوش دادی
به نظرم اینکه به پیام ها جواب بدی و ببینی هرکی جوری خواسته بهت شاد باش بگه و توام جملات مثبت براش بنویسی خودش بخشی از یک لحظه شاد وساختن یه روز عالیه
من با اولی حس خوبی میگیرم و نه صرفا از باب وظیفه پاسخگویی بخوام مثل خودش جواب بدم

Back
بالا