تفأل به دیوان حافظ ...

فال حافظ رو قبول دارید؟

• رای‌دهندگان
    16

riri

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
...Loading
1)فال حافظ رو قبول دارید؟
به نظرتون منطقیه؟
2)برای خودتون جواب میده؟ اگه آره، بنظرتون چرا؟

نمی‌دونم والا برای ما که همیشه جواب درست داده. باهاش بزرگ شدیم برای همین اعتقاد داریم بهش. اول بابام و بعدش من برای خیلیا گرفتیم و اتفاق افتاده. نمی‌دونم. بچه که بودیم بابام می‌گفت این فقط یه کتاب شعره و ما از این طریق باید از خدا بخوایم راهنماییمون کنه. یه همچین چیزی.

به نظرم قشنگ و جالبه
مخصوصا شب یلدا یا عید و سالی دو سه بار خوبه، البته بعضی وقتا هم توی خیابون یا جایی میفروشن(ازینایی که مرغ عشق انتخاب میکنه🥺)خوشم میاد و به نظرم سرگرمیه خوبیه و حس خوبی میده
البته اینکه اکثرن خوب میاد و نهایتا نصیحت میکنه هم بی تاثیر نیست توی حس خوبی که ایجاد میکنه

شاید واقعا منطقی نداره اما من باورش دارم.
نه به این معنا که تصمیمات زندگیم رو بر اساسش می‌گیرم نه. به این معنا که تو لحظاتی که درگیرم یه امیدش، یه اشاره‌اش یه نصیحتش دیدم و حالم رو بهتر می‌کنه
خود حس و حال فال حافظ گرفتن رو هم دوست دارم. حتی وقتی تنهایی هم حس دورهمیِ خوشحال داره. و حتی توی شلوغی هم حس خلوت...

من خیلی بهش اعتقاد دارم اگر واقعا جدی باشی و از ته قلبت نیت کرده باشی اون چیزی که باید بشنوی رو کامل وبا مثبت اندیشی بهت میگه و معمولا هر چیزی که گفته برای خودم، خانواده و دوستانم درست درومده و بعد از دیدن بعضی اتفاقات بسیار زیاد بهش باور دارم..

آخه اصلا بحث این نیست که بگیم حافظ درست میگه یا غلط میگه
حافظ از قلمش شکر میریزه
خوندنش بهت آرامش میده و به نظر من این لطفیه که خدا بهش کرده
شعر هاش انقدر ظریفن که روحت درکشون می کنه
به نظر من فال حافظ گرفتن ی همچین جنبه ای داره برای بیشتر مردم نه اینکه ی چیزی شبیه تاروت باشه

فال‌هایی که می‌‌گیرم به شدّت صدق می‌کنن. حتّی دیده شده که همون لحظه نفهمیدم فال چه ربطی به نیتم داره، اما بعدش یه اتفاقی افتاده و دیدم خیلی عجیب فال با نیّتم متناسب بوده.
خیلی بهش باور دارم، احساس می‌کنم واقعاً از آینده‌م با خبره.

• لایک
امتیازات: riri
من میگم هر کدوم از شعرارو هم برای طرف بخونی بازم میگه عه اره این شباهته این تیکه ربط داره، اکثرا هم به موضوعات کلی ای اشاره میکنه که خب اگه گوشه ذهنت نگه داری فاله رو قطعا تو زندگی روزانه بهش برمیخوری.جادو نیست.
بنظرم فقط شانس و هیجان قضیه همونه که کدوم شعر میوفته تا روحیه ات عوض شه یا خوشحال شی اینا. بعد فال رسما باید کلی فکر کنی ببینی این الان به کجا میتونی ربطش بدی بگی آره آره فال درستیه. حداقل بیشتر اوقات، باقی هم دیگه شانست زده یه چیز خیلی مربوط تر در اومده.
(بازم میگم این الان فقط نظر منه توهین به کسایی که خیلی علاقه دارن محسوب نشه)

تعبیر ها جامعه و درمورد اغلب تعابیر ما تو زندگی مون مشکلاتی داریم.اعتقادی به حق بودن و نبودنش ندارم. صرفا به عنوان یه آیین توی شب یلدا جالبه

پ ن: حالا بزار یه فال بگیرم ببینم چی میشه ممکنه فردا شب کامل ایمان بیارم

من فال حافظ رو اصــــــلا قبول ندارم ، برای نمایش و خندیدن خوبه ، ولی خب بیشتر از این نباید بهش پرداخته بشه (آیا نظر من مهمه؟)
در واقع از این قبیل خرافات مثل چشم زدن و قمر در عقرب اینجورین که وقتی اشتباه میشن زود از یاد میرن و وقتی درست از آب درمیان در حافظه میمونن ، از این جهت هم میشه گفت که در حد آیین شب یلدا قابل پذیرشه ، ولی از نظر من نه منطقی هست و نه برای من یا اطرافیانم جواب داده

خب خودم:
یاد دارم که در ایام طفولیت با دیوان حافظ اخت شدم :))
کلاس اول که بودم دیوانش رو میگرفتم دستم و حفظ میکردم. خیلی وقتا هم نمیفهمیدم ولی دوستش داشتم !
در واقع یه بخش بزرگی از روابط حسنه ام با ادبیات رو مدیون حافظم.
بعدها که بیشتر فهمیدم، اون پارادوکس ها، اون مفاهیم ناهمگن و چیده شدن ماهرانه تک تک کلمات اشعار حافظ همیشه برام شگفت انگیز بود.
و بعدتر که با شخصیتش آشنا شدم، اون شخصیت دوپهلو و ظنون متناقضی که درباره اش میشنیدم بیشتر من رو به سمت خودش میکشید.
همون چیزی که خودش به رندی تعبیر میکنه ...
و اینکه هیچ کس رو بنده نیست به جز عشق !
آخه چطوری میشه چنین آدمی رو قبول نداشت؟
درباره فالش:
همیشه برای من جواب داده ! بلااستثنا.
انگار کنارم نشسته و با من حرف میزنه !
یکبار که خیلی زد تو خال نیت کردم و این بیت توی غزل بود :
"نگویمت که همه ساله می پرستی کن
سه ماه می خور و نه ماه پارسا می باش"
نه ماه بعد، دقیقا نه ماه بعد؛ همون روز
اون چیزی که میخواستم درست شد.
یا مثلا چندبار شده که میخوام حافظ بخونم، فقط یک مصرع فرد از یه غزل رو میدونم؛
همینجوری باز میکنم و همون غزله.
طبیعتا قبولش دارم.
درباره اینکه چرا فالش درسته واقعا ایده ای ندارم ؟
شاید چون من خیلی قبولش دارم ! :-??
یا شاید قدرت معنویشه ! :-?

Back
بالا